BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Navijaci, Vicevi, Prozivke...

Navijaci, Vicevi, Prozivke...

Set priority
Show messages by
This Post:
00
108371.352 in reply to 108371.342
Date: 11/6/2009 6:07:21 AM
Overall Posts Rated:
740740
Ama ne diraj mi Napredak!!)
Da vam nije njega Zvezda bi vam bezala jos dva boda vise!

:))))))))

zaboravih da se izvinim svim navijacima napretka. nisam hteo da omalovazim Krusevljane.

This Post:
00
108371.353 in reply to 108371.345
Date: 11/6/2009 6:16:24 AM
Overall Posts Rated:
740740
istina je sve sto govorite.. i nazalost to je tako i tako ce biti i u buducnosti.. tuga.. al sta da se radi.. ja mislim da ipak treba ostati uz klub, bar ga podrzati, jer ako ste ga mogli podrzavati pre, znam da su pola njih lopovi i da uopste ne shvataju ozbiljnost igranja za taj sveti klub, ali tako ce i uvek biti.. i kao vam onda kosarkasi odgovaraju.. mislite kao lasmeu, mecalebbu, robertsu, palaciu puca k***c za partizan.. pa nisu ni znali za tim dok im ponuda nije dosla.. a ista situacija i sa ''herojima'' tepicem, tripkovicem, novicom, pekovicem!

ovde opasno gresis. svi ovi momci koje si nabrojao su ginuli na terenu za taj partizan. i svi ti crnci su partizanu dali mnogo. mnogo su i dobili ali njima partizan nije bio usputna stanica. a i da jeste, opet su godinu dana na toj stanici radili ko crnci).
ne znam koliko imas godina, ali i ti ces jednog dana promeniti firmu kad ti neko ponudi pare, ma koliko ti dobro bilo u staroj firmi. sve se vrti oko novca, jer kad imas pare naravno da je sve lakse u zivotu. oni u partizanu dobiju platu svaki treci mesec. i sto ne bi otisli negde gde zaradjuju vise i sto je najbolje, i dalje igraju u prvim postavama po 30 minuta. nista ne gube, samo dobijaju. a moraju da misle i na zivot posle kosarke. a rezultati pokazuju sa koliko entuzijazma su igrali za partizan. a nije crnac kriv sto smo mi mala zemlja i sto ne uce srpsku istoriju u srednjoj skoli).
zato kosarkase nemoj da stavljas u isti kos sa ovom fudbalskom bagrom. nisu momci to zasluzili.

This Post:
00
108371.354 in reply to 108371.353
Date: 11/6/2009 6:33:42 AM
Overall Posts Rated:
00
znam da se sve vrti oko novca i ne mogu im nista prigovoriti zbog toga.. svi bi mi isto postupili da smo na njihovim mestima.. al ajde mi onda reci zasto praviti razliku izmedju fudbalera i kosarkasa? jer po cemu su veci tepic, novica i tripkovic od tosica, ljajica i jovetica? a sto se crnaca tice, pa ljudi smesno je da se tamo neki matori moreira (sigurno strasan fudbaler kad vrhunac svoje karijere dozivljava sa 30 godina u partizanu) slavi kao bog, a da se tosicu i slicnima ne oda nikakvo priznanje.. diarra ispada kao najbolji napadac u istoriji partizana, al kad bi on dao 2 gola liverpoolu kao sto je to jovetic uradio? pa ljudi ti crnci nisu kao oni iz shaktara ili porta, koji dodju sa 17 godina i imaju potencijal, nego matore drtine pred penzijom na koje se bacaju ogromne pare.. zar nije bar samo novica mogao biti zadrzan, a da se ne dovedu roberts i mac calebb, za tu platu koja ce njima biti data.. a kladim se da njih dvojica zajedno imaju vecu platu nego sto bi je imali novica, tripkovic i tepic zajedno da su ostali i ove sezone.. tako da podjednako veliki lopovi i mafijasi su i na celu fudbalskog i na celu kosarkaskog kluba partizana..

This Post:
00
108371.355 in reply to 108371.354
Date: 11/6/2009 6:47:22 AM
Overall Posts Rated:
740740
znam da se sve vrti oko novca i ne mogu im nista prigovoriti zbog toga.. svi bi mi isto postupili da smo na njihovim mestima.. al ajde mi onda reci zasto praviti razliku izmedju fudbalera i kosarkasa? jer po cemu su veci tepic, novica i tripkovic od tosica, ljajica i jovetica? a sto se crnaca tice, pa ljudi smesno je da se tamo neki matori moreira (sigurno strasan fudbaler kad vrhunac svoje karijere dozivljava sa 30 godina u partizanu) slavi kao bog, a da se tosicu i slicnima ne oda nikakvo priznanje.. diarra ispada kao najbolji napadac u istoriji partizana, al kad bi on dao 2 gola liverpoolu kao sto je to jovetic uradio? pa ljudi ti crnci nisu kao oni iz shaktara ili porta, koji dodju sa 17 godina i imaju potencijal, nego matore drtine pred penzijom na koje se bacaju ogromne pare.. zar nije bar samo novica mogao biti zadrzan, a da se ne dovedu roberts i mac calebb, za tu platu koja ce njima biti data.. a kladim se da njih dvojica zajedno imaju vecu platu nego sto bi je imali novica, tripkovic i tepic zajedno da su ostali i ove sezone.. tako da podjednako veliki lopovi i mafijasi su i na celu fudbalskog i na celu kosarkaskog kluba partizana..

ja ti samo zameram sto si kritikovao kosarkase poimence. nisam nista pricao o ljudima koji vode nas dragi partizan. samo hocu da ti ponovim da ti kosarkasi vec tri sezone daju svojih 300% mogucnosti. i to na svakoj utakmici. bilo NLB, bilo Euroleague bilo Kup Koraca. a fudbaleri to rade selektivno kad im se cefne. ili kad neko dodje da ih gleda.
zato slobodno kritikuj uprave a pusti momke na miru.

From: Bavaria
This Post:
00
108371.356 in reply to 108371.346
Date: 11/6/2009 6:53:30 AM
Overall Posts Rated:
22
Znaci Zvezda je zahvaljujuci Partizanu pobedila u Bariju ? Opasna teorija..

Malo si to izveo iz konteksta,ali je istina da su Dejo i Pancev bili na pragu JNA i sto neko rece otisli su u komsiluk kad je Cvele otvorio koferce s lovom...:))
Bari ostaje Zvezdin ponos i to im niko ne moze uzeti!!!

ma... dok ne dodje privatizacija, mozemo zaboraviti na nash klupski fudbal

Hoces da ti kazem ko ce "privatizovati" Partizan ili si vec sam skontao,posto vidim da si upucen u neke stvari..:))
Koga svi ocekuju za uskrs da donese poklone u korpicu??? Da nije Zeka??? :))
Zivi bili pa videli ko ce biti sledeci predsednik Partizana Savo,koji je trenutno najveci favorit(ima covek drzavu iza sebe tj. DS),ili jedini koji ce mu biti protivkandidat ,onaj iz Ktitora,Milija,zaboravio sam prezime(nije Babovic)!

Last edited by Bavaria at 11/6/2009 6:55:33 AM

From: Jabus

This Post:
00
108371.357 in reply to 108371.356
Date: 11/6/2009 7:08:17 AM
Overall Posts Rated:
9393
znash kako, idem onom logikom da zeka jeste lopov, ali nije budala da krade iz svog dzepa... nazalost, on se nakrao para u partizanu i sad sa tim parama moze da uchestvuje u toj privatizaciji, te da eventualno pokupi vecinski paket akcija (ako partizan bude akcionarsko drushtvo)

e sad, sramota je i ove drzave i drushtva, a posebno nas grobara shto smo dozvolili tom djubretu da se bogati 20 i kusur godina, te da tako stekne imetak sa kojim moze da uchestvuje u privatizaciji... josh veca je sramota shto danas niko ne proverava poreklo njegovog novca, a najveca je sramota shto niko njemu nece da pravi problem ako se bude odluchio da sa tim novcem kupi partizan

sa te strane, ja ga nikada ne bih zeleo vishe u partizanu... sa druge, koliki god on bio lopov, nece on krasti u partizanu, od svoje firme, vec ce ubira profit kao i svaki drugi kapitalista... eventualno ce pljachka drzavu, ukoliko ta drzava bude manjinski vlasnik (ko shto je bogoljub radio u mobtelu), ili ce utaji milione poreza dok jednog dana neko ne odluchi da mu je vreme da ode prdekanu :)

This Post:
00
108371.358 in reply to 108371.355
Date: 11/6/2009 7:17:17 AM
Overall Posts Rated:
00
ja sam samo bio rekao da nije uredu kritikovati pojedine fudbalere partizana, kao sto vi to radite, vec da su oni isto to sto su i kosarkasi.. tako da ako mozete da pljujete po tim odredjenim fudbalerima, onda se isto tako moze i po kosarkasima pljuvati.. jer je totalno ista situacija.. a ni jedni ni drugi nisu sami krivi..

This Post:
00
108371.359 in reply to 108371.358
Date: 11/6/2009 8:39:39 AM
Overall Posts Rated:
1212
Sve vas bivše grobare koji su odustali od FK u potpunosti razumem i ja koji imam 14 godina sam shvatio da od njih nikad neće biti ništa.A mislili su da su ove sezone jaki i moćni i da idu u ligu šampiona.Al šipak ništa od toga još i u prvenstvu poprilično seru. Košarkašima svaka čast,ali meni je ipak draže što sam zvezdaš

This Post:
00
108371.360 in reply to 108371.346
Date: 11/6/2009 2:14:51 PM
Overall Posts Rated:
178178
Znaci Zvezda je zahvaljujuci Partizanu pobedila u Bariju ? Opasna teorija..

Ajde malo pazljivije procitaj moj post...samo izgleda komplikovano.

EDIT: Da ti dokazem da znam o cemu govorim, dacu ti jednu "ilustraciju": "Genije" je na razgovore u Partizan dosao sa caletom kojeg su ostavili da ceka u hodniku dok su ga zeka i bjeka ubedjivali da treba da igra za slavu i da ce "da se naplati" kada se bude prodao preko...a onda su "mrche" otisle kod Dzaje i ovaj izvadio skivi i repa...a ostalo je istorija.

Last edited by Laimbeer40 at 11/6/2009 2:20:53 PM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
108371.361 in reply to 108371.359
Date: 11/6/2009 2:18:34 PM
Overall Posts Rated:
178178
Sve vas bivše grobare koji su odustali od FK u potpunosti razumem i ja koji imam 14 godina sam shvatio da od njih nikad neće biti ništa.A mislili su da su ove sezone jaki i moćni i da idu u ligu šampiona.Al šipak ništa od toga još i u prvenstvu poprilično seru. Košarkašima svaka čast,ali meni je ipak draže što sam zvezdaš

Moze da ti bude draze ali shvati to da je kojim slucajem par likova iz grobarske uprave provelo 2 godine u vasoj upravi (a ne 2 decenije kao u nasoj) - vi danas ne bi ni postojali tj. bilo bi za jednu nijansu losije nego sada.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
108371.362 in reply to 108371.360
Date: 11/6/2009 5:36:02 PM
Overall Posts Rated:
309309
Znam da citam, a i znam da tumacim sta zboris.. Uglavnom ne mozes nikako da kazes da je Zvezda uzela titulu tako sto je dovela dva igraca, koji su trebali doci u Partizan i da je potplacivala sve i svakog da osvoji LS.. To sto Vi Grobari imate komplekse od Barija to je Vasa stvar.. Ne kazem ni da je nase vecito vadjenje i hvaljenje da smo osvojili tu titilu ok, ali opet, ne mozes toliko da lupas.. Forza Milan.. :D Insieme con il diavolo in corpo

Advertisement