BuzzerBeater Forums

BB Poland > Pytania i odpowiedzi vol. 9

Pytania i odpowiedzi vol. 9 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: McSap

This Post:
00
154127.352 in reply to 154127.349
Date: 9/18/2010 1:18:56 PM
Overall Posts Rated:
1414
Najgorszy jest brak jakiejkolwiek informacji od władzy... a jak juz bedzie to ASAP.

From: Tales

This Post:
00
154127.353 in reply to 154127.349
Date: 9/18/2010 1:20:54 PM
Overall Posts Rated:
445445
Ok dodatki ale do czego jak sama gra nie działa. Po co nam te dodatkowe opcje jak główny wątek tej gry nie działa poprawnie. Mecze się sypią, trening się sypie i nie wiadomo co w przyszłości nas czeka. Nie widzę widoków na szybką poprawę tej sytuacji bo przez cały sezon, przynajmniej co drugi tydzień takie rzeczy się dzieją. Powiedz sam czy nie powinienem mieć jakiś oczekiwań skoro zaryzykowałem i zapłaciłem te kilkadziesiąt $. Czy kupując samochód z tuningiem nie wściekniesz się jak padnie podstawowa część typu rozrusznik, silnik czy elektryka. Po co Ci wtedy kute tłoki, lepszy wydech czy nowy chip. Wrócisz do salonu i będziesz taki produkt reklamować bo jaka radośc z tych wszystkich dodatków jak nim nawet metra nie ujedziesz, no powiedz jaka, no jaka, jaka...

Po pierwsze będę najlepszy, po drugie będę pierwszy ...
This Post:
00
154127.354 in reply to 154127.353
Date: 9/18/2010 1:22:25 PM
Overall Posts Rated:
22
No całkowita racja.Trzymam stronę nadawcy.

From: Dymek

This Post:
00
154127.355 in reply to 154127.353
Date: 9/18/2010 1:31:27 PM
Overall Posts Rated:
00
Rozumiem Twoje poirytowanie sytuacją itd. Ale nie możesz porównywać kupna samochodu z tuningowanymi częściami do zakupu supportera. Po pierwsze ceny obu przedmiotów się ogromnie różnią. Po drugie tutaj masz prawo nabyć grę za darmo, a możesz, ale nie musisz płacić za dodatek. Kupując samochód po tuningu nie powiesz sprzedawcy żeby zdemontował pół samochodu, bo chcesz bez udoskonaleń. Po prostu sobie poszukasz inny samochód wtedy bez tuningu ;). Myślę, że możesz pisać o jakieś przedłużenie czy coś, ale nie o zwrot. A najprościej pokazać swoje zdanie na ten temat nie przedłużając supportera wtedy BBcy może się zastanowią co robią źle.

Last edited by Dymek at 9/18/2010 1:32:08 PM

From: McSap

This Post:
00
154127.356 in reply to 154127.355
Date: 9/18/2010 1:34:19 PM
Overall Posts Rated:
1414
Games are delayed. We're looking into it right now. Sorry for the problems.

Wysłane przez: BB-Patrick 2010-09-18 19:32:33

From: Wang

This Post:
00
154127.357 in reply to 154127.347
Date: 9/18/2010 1:52:35 PM
Overall Posts Rated:
22
Ja dzisiaj miałem grać o pierwsze miejsce w konfie i swojej lidze przed PO, dramaturgia była duża i oczekiwania względem meczu ogromne a tu przysłowiowa DUPA!!! Niestety z powyższą sytuacją napiszę o zwrot kosztów za wykupionego supportera ewentualnie o przedłużenie bezpłatne tego którego mam. Za określone pieniądze powinno się oczekiwać konkretnej usługi. Jeżeli taka sytuacja ma miejsce poraz kolejny to BB-cy powini uwzględnić to że ceny za pakiet albo powinny być niższe lub powinny być jakieś extra bonusy. Myślę że nie jetem odosobniony w mojej opinii...

popieram Cie:) ja osobiście nie przedłużyłem supka z tego powodu... nie traktują nas - 'sponsorów' poważnie :)

This Post:
00
154127.358 in reply to 154127.356
Date: 9/18/2010 1:57:21 PM
Overall Posts Rated:
2121
Gdyby nie to że dzisiaj były IMP na żużlu i przed chwilą dostałem pozytywny wynik egzaminu poprawkowego to też bym pewnie był wku...rzony na BB. Niestety te sytuacje się powtarzają i to jest najgorsze w tym wszystkim. A jeśli już się płaci twórcom, to się wymaga od nich żeby podstawowe funkcje gry były bez zarzutu. Myślę że każdy supporter powinien wystosować maila albo co najmniej posta na globalu z żądaniem przedluzenia supka. Na pewno by to nie zaszkodziło a może w końcu zaczeliby się bardziej starać. Inna sprawa że już teraz nie ma co się wkurzać bo i tak to nie przyspieszy procesu, a tylko szkoda niszczyć swoje komórki nerwowe przez grę.
Pozdro

This Post:
11
154127.359 in reply to 154127.358
Date: 9/18/2010 2:35:48 PM
Overall Posts Rated:
605605
To czy ktoś ma supka czy nie to już ma mniejsze znaczenie. Autorzy gry chcą by się ona rozwijała, zachęca nas byśmy innym polecali tą grę. Jak tu promować grę, która stosunkowo bardzo często po prostu nie działa? Rozumiem, że gra jest darmowa, a supek to dodatek, płatny. Wszyscy co mają konta na bb mają prawo wymagać, by działało wszystko sprawnie. W końcu się poświęca swój wolny czas by siedzieć przed kompem i rozkminiać różne strategie meczowe i budowy własnego zespołu. Dlatego autorzy, winni szanować swoich użytkowników, a przepraszania za utrudnienia co dwa tygodnie to już robi się drażniące.
A argumentu niektórych typu, "nie podoba ci się coś, to nie graj" nie mam ochoty słuchać.
Jak bym wiedział od początku, że średnio raz w miesiącu będą takie jajca to nie miałbym ochoty w to wchodzić.
A wszedłem, bo myślałem, że jak w HT będzie czyli bardzo mało zwisów systemu.
Poza tym mimo problemów w ubiegłym sezonie, postanowiłem sobie sprawić supka, czyli dorzuciłem poarę groszy (czy tam $) by wspomóc rozwój tej gry. Więc mam(mamy) prawo (jak również wszyscy użytkownicy) mieć pretensję do autorów.
Proponuje, by przez ręce z któregoś GM lub LA, napisać nasze duże zesmaczenie całą tą sytuacją. Nie ma sensu by każdy pisał i wyrażał swoje uwagi. Jedno pismo władnej osoby pod którą podpisuje się cała polska społeczność BB.

P.S. A nic by się im nie stało by w ramach przeprosin wszystkim użytkownikom dać darmowego tygodniowego supka, a tym co go już mają to przedłużyć o tydzień.

From: Tales

This Post:
00
154127.360 in reply to 154127.359
Date: 9/18/2010 3:06:15 PM
Overall Posts Rated:
445445
Moim zdaniem nie jest tak do końca że nie można nic wymagać bo gra jest darmowa. Właściciele strony czerpią spore korzyści z istnienia BB. Ostatnio wyczytałem że wartość tej gry/strony przekracza kilkaset tysięcy dolarów, może nawet pół miliona. Wszystko przez to że jest tu wielu użytkowników i reklama na takiej stronie jest odpowiednio opłacana. Więc jeśli ktoś na tym zarabia musi coś dać w zamian, w przyrodzie nic nie ginie i nie jest za darmo. Wykupując supka dokładamy jeszcze dodatkowy zysk który napewna nie jest w wysokości 2k pln. Wiem że stronę tworzyli zapaleńcy i miłośnicy koszykówki ale teraz jest to dochodowy interes i w takich kategoriach trzeba rozważać ten problem. Więc jeśli tak ujmiemy ten problem to usługa z której ktoś czerpie zysk nie została wykonana nie mamy obowiązku płacić za cokolwiek, czy to będzie dodtkowy pakiet czy też pewien standard. Jeśli ma to działać poprawnie i właściciele nie chcą stracić dużej rzeszy zainteresoanych powinni dać coś w zamian i oto nawet nie powinniśmy walczyć, takarzecz należy nam się jak psu micha...

Po pierwsze będę najlepszy, po drugie będę pierwszy ...
From: ostry2k

This Post:
00
154127.361 in reply to 154127.360
Date: 9/18/2010 3:22:17 PM
Overall Posts Rated:
00
szkoda z nie mozna uzunac konta... bo gdyby kilkudziesieciu graczy usunelo konta moze komus dalo by to do myslenia....

Last edited by ostry2k at 9/18/2010 3:25:17 PM

Advertisement