Λύσαξες με το sublevel...!
Πωπω, έχω φτάσει σε άλλο επίπεδο. Συνομιλώ με τους ΒΒδες. Τι να μας πείτε εσείς ρε θνητοί; Πάντως είδες ακόμα και στα Αγγλικά μπορώ να γίνω πολύ σπαστικός, σε σημείο να μπαίνουν οι ΒΒδες να μου απαντούν χαχαχαχα!
Oρίστε και τώρα που το έμαθες τι θα αλλάξει πρακτικά...? Πάλι δεν ξέρεις σε ποια περιοχή του sublevel είναι οι προοπτικές σου... Το μόνο που ίσως αλλάζει είναι ότι μπαίνεις στο τριπ να προπονήσεις λίγο έξτρα (όταν φτάνεισ κοντά στο θεωρητικό cap) μπας και πάρεις μερικά έξτρα ποπ...
Πολλά αλλάζουν, χωρίς πλάκα. Χαμηλό sublevel με ψηλό sublevel είναι 1-2 πάσες και άμυνες και πολύ driving-χειρισμός.
Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε να επιλέγεις να χάσεις την έδρα και να παίξεις με ομάδα με capαρισμένο ενθουσιασμό από το να παίξεις με πλεονέκτημα έδρας μια ίδια μισθολογικά ομάδα με 5 ενθουσιασμό...!
Ή αλλιώς να παίξω με μια ομάδα που της έριξα 40 πόντους και δεν έχει ψηλούς ή με μια που κέρδισα με 7 και έχει 2 ντούκια να αντιμετωπίσουν τη δύναμή μου, που είναι οι ψηλοί... Ας έπαιζαν μια 3-2 οι extrem και θα μιλάγαμε για άλλο ματς και σήμερα...