BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Krepsinis - LKL, Eurolyga, EuroCup, NBA

Krepsinis - LKL, Eurolyga, EuroCup, NBA (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: impero

This Post:
00
264431.353 in reply to 264431.352
Date: 6/7/2015 6:52:08 AM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
Kas pasikeistų jeigu laimėtųrytas? Apskritai kalbant apie LKL, vaizdas liūdnas. Dabar visiškai dingo LKL titulo svarba. Turim ačiū dievui bent vieną vietą EL, bet labai liūdna, kad ji sutarta. Piniginiu atžvilgiu atsiranda didelė praraja tarp zalgirio ir likusio LKL. Investicijas didinti tam kad laimėti LKL, apsurdiška. Stambesni investuotojai neateis, žaidėjai nesidairys.
Tas pats su lankomumu. Žalvirio dar ateina palaikyti. Kiti jau šiaip sau.
Siemense paskutinį kartą kai buvau, ėjau grynai dėl vaikų. Tokių kaip aš, manau buvo didžioji dalis. Išskyrus fanus žinoma. Ateinam tiesiog pasiįvairinti dieną, kašį pažiūrėt. O mažojoje salėje dar nebuvom, nes vaikam nėra kur už aikštės pabėgioti, kaip siemense, laiptai erdvės ir pan.
Labiausiai čia gaila LKL pačio, kuris buvo ir toliau yra ULEB auka.

This Post:
00
264431.355 in reply to 264431.354
Date: 6/7/2015 12:54:35 PM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
Šimtas metų man tas tavo rytas žalgiris ar neptūnas. Aš kalbu apie formatą. Ir LKL tai neigiamas aspektas. Kai nugalėtojas nieko negauna (EL). Aš už tai, kas laimi LKL eina į EL.
O biudžetai skiriasi ir neptūno ir žalgirio ir ryto. Šį sezoną žalgirio 15 ryto 8 o neptūno 3 mln lt.
Bent jau tiek buvo pateikta sezono pradžioje. Būtų LKL tramplynu į EL būtų skirtumai tarp klubų mažesni.

This Post:
00
264431.358 in reply to 264431.357
Date: 6/7/2015 2:29:48 PM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
1. Investicijos ir pajėgių žaidėjų atėjimas tiesiogiai priklauso nuo to, kur žaidžia komanda (neptūno pvz);
2. Šalies čempiono titulas (ar bent formatas turnyro) turėtų atverti duris į EL; (MANU pvz);
3. O LKL (mano subjektyvia nuomone) ne stiprėja o silpnėja. Mažieji nesiveja grandų, o grandai slenkasi žemyn. (tiek ryto biudžetas tiek žalgirio, kas buvo ir kas yra);
4. Manai neptūnas išlaikys sudėtį jei būtų laimėjęs LKL? (manau ne, nes daugiau verti žaidėjai eis ten kur juos matytų ryškiau);
5. Nereikia pamiršti, kad EL sportiniai principai yra 3-4 vietoje.
6. Ir apie klubų palaikymą čia nerašyk. Nes aš nieko nepalaikau, krepšiniu nesirgau ir nesergu. Man kitos sporto šakos gniaužia kvapą. Bet va apie patį principą turnyro ir jo pridedamąją vertę LKL gali rašyti. Gal pavyks kažką paiaiškinti.

This Post:
00
264431.360 in reply to 264431.359
Date: 6/7/2015 3:28:57 PM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
1. Duodu pvz kokius žinau o ne kokius įsivaizduoju;
2. Būtent, kad futbolo sistema čia reikalinga. Ar ČL naudinga kad pateks į pagrindinį turnyrą žalgiris, kuris net natūralios vejos neturi? Aisku kad ne, bet vistiek žaistų. O čia pieno žvaigždės negalėtų lošt nes arenos nėra, lankomumas žemas, finansiškai nenaudinga.
3. Silpnėja. Vienkartiniai blykstelėjimai. Kaip ir rytas kažkada grupę laimėjo ar tai antras liko. na ir kas?
4. Geresnės vargu bau ar bus. Gaila, bet manau risis žemyn. Čia vėlgi mano spėjimas.
5. NBA nuo europos skiriasi. Jie neturi kur kilti ar kristi. Europoje jeigu nebus paklotas pagrindas naujoms ar stiprėjančioms ekipoms kilti į aukštesnį lygį, tai tos pačios komandos ir loš (ir taip nuolat lošia) visą laiką.
6. Tai jeigu tai garbė laimėti, tada ir NKL tegu karts nuo karto nemėgina į LKL lipti, o kam, juk turi garbę laimėti NKL titulą, kam čia dar tas LKL jiems.

This Post:
00
264431.363 in reply to 264431.362
Date: 6/8/2015 12:12:50 AM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
Ką ir noriu pasakyti, kad EL buvo vienas tikriausiai sezonas kai rytas blykstelėjo, buvo, kaip ten, geriausia komanda. Už istorines žinias stipriai neteiskit, tiesiog ka atsimenu ryškaus iš spaudos tiek ir žinau.

Žinoma ne mums žinoti kaip geriau ULEB gyvuoti, mes nieko ir nemokiname gyventi, tik išsakom nuomonę. O nuomonė mano lieka tokia, kad skirtstyt kvotas EL valtybėms, o šalių čempionatuose spręstųsi EL dalyviai. O kas papultų tas. Jeigu žalgirį finale 4 kartus įveiktų juventusas, tai argi čia fuksas?
Ačiū EČ kad bent arenos pas mus šiokios tokios atsirado.

Advertisement