BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým U-21 - 1

Národní tým U-21 - 1 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: rwystyrk

This Post:
00
44857.353 in reply to 44857.352
Date: 2/11/2009 8:43:47 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Tak ta nálada padala rychleji, než bych čekal (i na základě toho, co psali různí jiní NT trenéři na NT foru).
Před vyhazováním - 12
Po 1. vyhození - 12
Po 2. vyhození - 11
Po 3. vyhození - 10
Po 4. vyhození - 9
Po 5. vyhození - 8
Takže ta výhoda v náladě asi moc velká nebude.

Wixi, můžeš si pětici Teplanský, Noya, Marvan, Vach, Žáček nabrat do NT.

From: Wixix

This Post:
00
44857.354 in reply to 44857.353
Date: 2/11/2009 10:24:57 AM
Overall Posts Rated:
3636
Díky, jdu na to :)

This Post:
00
44857.355 in reply to 44857.349
Date: 2/11/2009 12:32:29 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Tak už mi skoro všichni poslali aktuální vlastnosti, chybí mi poslední 3 hráči, zítra trochu upřesním naděje jednotlivých hráčů, ale finální výběr bude až v pátek po tréninku.

This Post:
00
44857.356 in reply to 44857.355
Date: 2/11/2009 5:07:03 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Pokud někdo má na kontě tak 2-3M a měl by zájem koupit a trénovat hráče pro U21, ať se mi ozve, domluvili bychom pak s majiteli prodej.

Jedná se o 2 hráče, jsou na tom seznamu ze včerejška, ale nechci prozrazovat přesně o koho jde.
Oběma je 20 s velikou šancí být na soupisce pro příští sezonu (ale právě, aby se na soupisku dostali, tak by museli změnit klub, aby dále trénovali).

První případ by potřeboval trénovat one on one pro SF/PF a trochu potrénovat inside def. a rebounding (C nebo PF/C), případně bloky. Dostupný bude po playoff.

Druhý případ může být dostupný hned (teda museli byste mi napsat nejpozději v pátek, ať to můžu s majitelem domluvit, pak týden nebudu). Trénovat by potřeboval hlavně inside def. (C nebo PF/C) a jump shot (SF/PF), případně bloky nebo inside shot. Tento hráč má díky vyššímu potenciálu asi i šanci se v budoucnu prosadit do NT.

From: Wixix

This Post:
00
44857.357 in reply to 44857.356
Date: 2/12/2009 7:49:41 AM
Overall Posts Rated:
3636
Peníze mám, ale víš jak to je, já potřebuju outside hráče... spíš bych se ujal někoho z nadcházejícího draftu, pokud se mi nepodaří samotnému něco použitelného vytáhnout..

From: rwystyrk

This Post:
00
44857.358 in reply to 44857.357
Date: 2/12/2009 8:02:13 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Jasně, díky. I tohle je dobré vědět. Po draftu se ozvu, kdyby bylo potřeba.

This Post:
00
44857.359 in reply to 44857.349
Date: 2/12/2009 9:36:26 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Tak výběr těch hráčů, kteří doplní na pondělní zápas U21 bude hodně těžký, je spousta hráčů na dost podobné úrovni, mezi kterýma budou rozhodovat maličkosti. Přesto se najdou takoví, jejichž šance jsou vyšší než šance jiných. Viděl bych to asi takto:

Největší šance:
Hubáček (19) - SG/SF
Holub (19) - PF/C
Kubeš (20) - PF/SF
Brecka (18) - SG
Macko (20) - C

Nejsou bez šance:
Vajda (20) - SG
Šilhavý (19) - SG/SF
Zeman (19) - PG
Matušek (20) - PG/SG
Šrámek (18) - PG/SF/SG
Babák (18) - PF/SF
Stránský (20) - PF
Jedlička (20) - C
Nepráš (19) - C

Nejspíše si budou muset ještě počkat:
Vencel (20) - C
Kracík (19) - SG/PG
Skácel (19) - SG/PG
Volák (20) - SG
Zukal (20) - SG/SF
Svetek (20) - SF
Bollo (20) - C
Volf (18) - SF/PF
Kvarda (20) - C
Dvorák (20) - C
Cheda (20) - C
Jarolímek (19) - C

Rozhodnu se zítra po tréninku. Jelikož v sobotu ráno odjíždím pryč, tak tentokrát nebudu čekat, jestli se někdo z povolávaných v sobotu nezraní.
Jako velmi pozitivní vnímám, že až na 3 případy, kdy hráči hrávají moc minut a 1 případ, kdy hráč hrává malo minut (teda ani naplno netrénuje), jsou hráčům vcelku úspěšně hlídány minuty, což je určitě dobrý základ pro to, aby příští U21 byla úspěšná.

This Post:
00
44857.360 in reply to 44857.359
Date: 2/12/2009 10:25:34 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Jelikož už nás čekají tuto sezonu jen 2 zápasy s novou garniturou hráčů pro příští sezonu, rozhodl jsem se trochu zrekapitulovat své působení v U21 v tomto volebním období.

Sezona 6
Nově zavedli repre U21. Bohužel naše NT ještě neměla dostatek starších hráčů, tak jsme po dohodě s Wixem museli rozložit síly mezi NT a U21. Ale naši soupeři v kvalifikaci, zejména sílný Izrael a Řecko na tom byli podobně, pouze Ukrajina vsadila vše na U21 a poskytla U21 všechny hráče této věkové kategorie.

1.fáze kvalifikace MS
Za favority na postup jsem považoval Řecko a Izrael, ale chtěl jsem jim to co nejvíce znepříjemnit. Irsko a Makedonie měli být outsidery a očekával jsem tuhý boj s Norskem a Ukrajinou.

Česko - Israel 119:117 (dohodnutý TIE-TIE)
Na úvod jsme v dramatickém zápase vybojovali výhru nad favoritem, střelecky řádil Pěnkava.

Česko - Irsko 119:82 (TIE-TIE bez dohody)
Povinná výhra nad outsiderem.

Česko - Řecko 109:103 (dohodnutý TIE-TIE)
Výhra nad druhým favoritem, tentokrát po průběhu, kdy jsme zápas kontrolovali a jen špatnými trestnými hody v závěru trochu zbytečně zdramatizovali. Po této výhře nám narostla křídla a postup byl na dosah a pomalu jsem začínal přemýšlet, jak to udělat, aby tým uspěl i ve druhé fázi.

Česko - Ukrajina 147:117 (dohodnutý TIE-TIE)
Soupeř zariskoval pressinkem, sice z něj vydoloval spoustůl ukradených míčů, ale naši jasně dominovali ve střelbě a doskocích.
Po této výhře už byl postup prakticky formalitou.

Česko - Makedonie 130:86 (TIE vs. normal)
Povinná výhra nad dalším z outsiderů.

Česko - Norsko 96:84 (TIE vs. CT)
Ani maximální naszaení soupeře nezastavilo náš rozjetý expres a zakončili jsme skupinu bez prohry.

2. fáze kvalifikace MS
Cíl byl jednoznačný, vybojovat 3. místo a postoupit do druhé šance, soustředit se na zápas s Rumunskem, Litvou a Maďarskem. Za favority jsem považoval Francii a Německo.

Česko - Rumunsko 115:108 (dohodnutý TIE-TIE)
Důležitá výhra na úvod v zápase, který jsem měli celkem pod kontrolou, při závěrečném náporu soupeře nás výrazně podržel Portavales střelbou trestných hodů. Poprvé jsme hráli později hodně oblíbenou kombinaci taktik Push the Ball a Man to Man.

Česko - Německo 65:113 (dohodnutý TIE-TIE, prvně nabídnutý soupeřem)
Nejhorší zápas celých 2 sezon, navíc zbytečný respekt a špatně zvolená pomalá útočná taktika soupeři zápas ještě usnadnila.

Česko - Francie 101:112 (dohodnutý TIE-TIE)
Do zápasu s druhým z favoritů jsme o týden později šli bez velkých ambicí, ale tentokrát dobře zvolená taktika a skvělá hra našeho týmu držela až do posledních minut naději na překvapení, které se ale nakonec nekonalo.

Česko - Litva 136:111 (normal-normal)
Byli jsme varováni německým trenérem, že Litva mu nedodržela dohodu, ale i tak jsme tentokrát o dohodu ani nechtěli usilovat, měli jsme postup ve vlastních rukou a byl v silách našeho týmu. Zápas jsme zvládli snadněji, než jsem čekal.

Česko - Maďarsko 129:125 po prodloužení (CT-CT)
Mohli jsme si dovolit dokonce mírně prohrát a postupovali bychom, proto jsme trochu spílal našim hráčům, že na konci 4. čtvrtiny vyrovnali, ale v prodloužení jsme dokízali dokonce dotáhnout zápas k vítěznému konci. Asi nejlepší svůj zápas v U21 odehrál Zongor, který dokonale využil toho, že jsme poprvé zvolili vnitřní útok v soutěžním zápase.

Povedlo se nám přesně podle původních plánů porazit 3 relativně snadnější soupeře a postoupit.

Last edited by rwystyrk at 2/12/2009 10:37:24 AM

This Post:
00
44857.361 in reply to 44857.360
Date: 2/12/2009 10:29:08 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Neumíte někdo francouzky? Jeden francouzský tým koupil jednu českou naději a na můj anglicky psaný dotaz mi odpověděl francouzky. Samozřejmě, že se ho ptám, jestli umí nějaký jiný jazyk než francouzštinu, ale odpověď ještě nemám.

This Post:
00
44857.362 in reply to 44857.360
Date: 2/12/2009 11:24:22 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Sezona 7
Naše spolupráce s Wixem pokračovala, tentokrát už byli jen 3 hráči, o které měl eminentní zájem a patřili věkově do U21. Na úvod sezony v NT zůstal jen Marvan, zatímco Noya s Teplanským šli pomoci U21 do druhé šance. Po ní se vrátili do NT, aby se v druhé půlce sezony na playoff Turnaje útěchy podívali zase do U21, tentokrát už i s Marvanem.

Druhá šance - kvalifikace MS
Ve skupině s Marokem, Hongkongem a Peru jsme byli spolu s Peru největšími favority na jediné postupové místo, ale i Hongkong nám měl zdatně sekundovat.

Česko - Maroko 96:72 (TIE-TIE bez dohody)
Na úvod jsme bez problému zvládli souboj s africkým týmem.

Česko - Hongkong 99:89 (normal vs. CT)
Soupeř po prohře s Peru musel hrát vabank, ale náš tým to ustál a podruhé zvítězil

Česko - Peru 89:101 (normal vs. CT)
Tady jsem udělal další chybu. Nabízel jsem Peru TIE-TIE, ale jejich trenér se příliš dlouho rozmýšlel, tak jsem nabídku stáhl nakonec dříve, než jsem dostal odpověď, protože jsem věřil, že máme naději i normal vs. CT. Sám jsem CT nechtěl hrát, protože jsem na MS nechtěl být do počtu. Peru nakonec dokázalo na MS skončit 4. ve skupině, když porazilo Uruguay a Tunisko. Ve finálové skupině pak skončilo 7., když porazilo pouze Brazílii.

Turnaj útěchy - základní část

Základní část Turnaje útěchy má 8 zápasů. Týmy, které vypadnou ve druhé šanci, se připojí ve 3. kole s bilancí 0-2. Abychom se vůbec probojovali mezi 32 týmů pro playoff, mohli jsme si dovolit 1-2 prohry, přičemž Švédsko, Dánsko, Rumunsko a Švýcarsko jsem považoval za silné soupeře.

Švédsko - Česko 119:84 (dohodnutý TIE-TIE)
Tým oslabený o Noyu a Teplanského, kteří se vrátili do NT, překvapivě jednoznačně prohrál a hned na úvod jsme si dost zkomplikovali postupové šance.

Česko - Dánsko 100:92 (dohodnutý TIE-TIE)
Další prohru tým nepřipustil a ve vyrovnaném utkání nakonec zvítězil.

Česko - Rumunsko 129:100 (dohodnutý TIE-TIE)
I druhé vzájemné měření sil skončilo našim vítězstvím, tentokrát poměrně výrazným, pravděpodobně jsme začali těžit z nastřádané nálady.

Švýcarsko - Česko 117:134 (dohodnutý TIE-TIE)
Do druhého venkovního zápasu jsem šel trochu s obavami. Soupeř nám trochu usnadnil situaci presinkem, který nejspíše nebyl správnou taktickou volbou.
Před posledníma 2 zápasama byl postup prakticky zajištěn a šlo o to, jak moc vysoko se nám povede dostat, aby byla relativně lepší pozice pro playoff.

Česko - Island 137:58 (TIE-TIE bez dohody)
V honbě za co nejlepším skore jsme sáhli k presinku a slavili výrazné vítězství

Bolívie - Česko 68:111 (normal vs.TIE)
Další pokus o presink a opět poměrně výrazné vítězství. Nakonec jsme vyšplhali až 22. místo, což bylo více, než jsem čekal.

This Post:
00
44857.363 in reply to 44857.362
Date: 2/12/2009 11:30:38 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Turnaj útěchy - vyřazovací část
Situace byla taková, že s ohledem na další kvalifikaci pro nás bylo zajímavé pouze stát se nejlepším evropským týmem v turnaji, abychom se stali pořadatelem příští kvalifikace. Vypadnutí v jakémkoli dřívějším kole by pro nás znamenalo stejnou pozici pro další kvalifikaci (5. nebo 6. místo v redukovaném žebříčku pro Evropu a nasazení číslo 6 nebo 7 pro kvalifikaci). Proto jsem se rozhodl hodně riskovat.

Slovinsko - Česko 77:102 (normal vs. TIE)
Slovinci na konci základní části hráli nepochopitelný CT a usnadnili nám tak cestu. Zvolil jsem proto TIE, přestože na nabídku dohody Slovinec nereagoval. Byla z toho poměrně pohodová výhra. V 16 zápasech prvního kola uspěli jen 3 hostující týmy, zůstali jsme nejníže nasazeným týmem s jistotou, že už si nezahrajeme doma.

Kanada - Česko 86:94 (CT vs. TIE)
Kanaďan odmítl dohodnutý TIE-TIE s odůvodněním, že si myslím, že v této fázi to není fér vůči ostatním. Tak jsem mu sdělil, že já budu hrát TIE i přesto, že dohodu nechce. Proto mě trochu jeho CT zaskočilo, ale i s výraznou dávkou štěstí se nám povedlo vyhrát (zraněný 1.PF Kanady, hodně špatně zvolené taktiky Kanady)
Venku ve 2. kole kromě nás uspěl jen náš další soupeř - USA.

USA - Česko 112:105 (dohodnutý TIE-normal)
Dlouho jsem si lámal hlavu, jak na tento zápas, protože jsem CT hrát nechtěl. Při komunikaci s německým trenér na téma nedodržených dohod jsem dostal nápad nabídnout americkém trenérovi, že bychom hráli normal a oni TIE. K mému překvapení, američan rád přijal.
S největším favoritem turnaje jsme se statečně bili, ale nakonec jsme prohráli. Po delší době jsem ustoupil v obraně od Man to Man a i když se to na první pohled zdá jako dobrá volba, nejsem si jistý, zda by zápas s Man to Man nedopadl lépe, Američané měli vysokou úspěšnost jump shotů z PG a SG.

Celkové zhodnocení
Osobně považuji své působení u U21 v tomto cyklu za úspěšné, ale chyběla tomu třešnička na dortu v podobě postupu na MS nebo vítězství v turnaji útěchy.

Advertisement