Molim te ne stavljaj mi riječi u usta. Ja nisam tvrdio da Karan ima još samo dva skila.
Nisam se nikad bavio detaljnijim proučavanjem plafona po potencijalima.
Ja sam ti rekao nešto drugo. To je da ti ne preporučam da sa Karanom treniraš sve što treniraš sa Šolajcem. Ne znam gdje je plafon od Karana, ali sigurno ga ima. Ako se ne varam njemu je unutrašnja obrana na 11, a skok na 5. Po mom mišljenju superstar beku jača unutarnja obrana i skok ne trebaju. Štoviše mislim da mu je i ova 11 na unutarnjoj malo pretjerana.
Sa druge strane dodavanje mu je na 8, a unutrašnji šut mu je na 10. Moja tvrdnja je da radije preostale skilove pretoči u bolje dodavanje i unutarnji šut, jer će ga to učiniti boljim igračem, nego novi skil skoka ili unutarnje obrane. Ako u njemu ima još 2 skila, nega digne jedno dodavanje i jedan unutarnji šut. Ako ima 10 skilova neka digne 4 dodavanja i 6 unutarnjih šuteva.
Osim toga Karan je i takav kakav je fantastičan bek za 2 ligu. Umjesto da mu treniraš "nepotrebni" skok i unutarnju obranu, on može odigrati na beku, pa da možda ostvariš koju pobjedu više.
Na kraju krajeva, ono što jesam rekao je da je Karan tvoj igrač, za mladu repku je prestar, za veliku mu fali potencijal. Tako da je tvoja stvar na koji ga način koristiš.