Kazakhstan vs. Ukraina 111 - 124 (75938) + 13Зіграли товариську гру проти Казахстану. На матч я вирішив виставити Кукленка - Бодякіна на АЗ із заміною в захисті як Ц. На Ц було виставлено пару Дроздов-Кучеревський.
Аналіз нашої атаки: Ідея тактики полягала в тому, щоби поставити на Ц-ВФ гравців, у яких кидок зблизька якнайбільший.
Оскільки в Кукленка нажаль ближній кидок не найбільший в складі, але верхі навики добре розвинені включно з пасом і зовн.захистом, то я вирішив його заграти як АЗ. І він вдало зіграв, віддавши 5 асістів, 0 втрат, 2 перехоплення і 20 очок. Впринципі ця ідея має право на життя.
В атаці найкраще відіграв Яцик, який 9 разів забив через казахів без допомоги пасу. Нижче статистика влучних кидків за рахунок особистих якостей гравця, тобто без пасу.
O. Yatsik 9
A. Checher 3
D. Kuklenko 3
I. Dranov 2
R. Dedechko 2
A. Kucherevskiy 2
A. Drozdov 1
У склад цього сезону також зіграли два нових гравця: Гладченко і Балабанов. Гладченко закинув 4 очки, Балабанов 8 очок.
Аналіз нашого захисту:Свідомо програли підбори це факт. Але найбільше мене вразило те, скільки через себе дав забити Чечер.
Нижче статистика скільки через певного гравця прилетіло кидків. 10 кидків залетіло через Чечера. Переважно всі кидки з трьохсекундної зони де дуже важливий є навик ближнього захисту.
A. Checher 10
O. Yatsik 3
I. Dranov 3
A. Drozdov 2
A. Kucherevskiy 2
R. Dedechko 1
D. Balabanov 1
D. Kuklenko 1
Щоб в майбутньому виправити провал у ближньому захисті Чечера, потрібно в основі на РЗ загравати Дедечка, який як раз дотреновується до оптимальних для основного РЗ навиків.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 8/14/2024 7:31:35 AM