איזה מותחן. נגמר באכזבה גדולה
הפסדנו ב2, שלשה ענקית של השוטינג גארד שלהם 4 שניות לסוף, החטאה של יופז בשניית הסיום
באסה, שוב הנסיון הזה הורג אותנו, כל פעם מחדש, אין מה לעשות, שיחקנו היום משחק עונה מול נבחרת שטובה מאיתנו בהרבה, זה מתבטא בתוצאות והציונים שלהם
נשארנו עם הרבה כבוד היום, שוב, אבל באמת חבל על ההפסד.
שני נתונים שהרגו אותנו היום זה שקליין קלע רק 6, שחקן כמוהו, כשאנחנו משחקים פנימה, חייב לעבור את ה20, בניתי עליו את הטקטיקה, עליו ועל תשובה, והוא לא זרק מספיק
ועדי יופז, עם 0 מ8 מהשדה, וידעתי שאני בערך מבטל אותו כשאני משחק פנימה, ציפיתי ממנו ליותר אסיסטים, וליותר נקודות, כי הוא יודע לקלוע מבפנים, וגם מבחוץ יצא לו לזרוק
הדברים שכן עבדו טקטית זה העובדה שהם לא שלטו מוחלט בריבאונד, והם קבוצת ריבאונד מעולה, ההגנה הכללית הייתה מצויינת. 69 נקודות מאנגליה זה יפה מאוד. מספיק טוב בשביל לנצח
מה שעוד עבד טוב היום זה שניצחנו אותם ביחס של האסיסטים לסלי שדה, בשביל זה שיתפתי היום את השחקנים המוסרים היותר טובים שלנו, כמו מטי שדה, שמסר 7 ויפת שוהם שהוכיח כבר העונה שהוא מוסר טוב, ומסר 5 שזה יפה לסמול
אני מקבל את ההפסד היום. כי זו אנגליה, שהיא באמת נבחרת ענקית, היינו יותר טובים ממנה היום במשך 3 רבעים, והרבע הרביעי שוב הרג אותנו. חבל, חלק יאשימו את המנוע, אולי זה נכון, אולי לא, אני בספק. אני תמיד יחפש את הבעיה בסגל ולא במנוע, אז אם זה ככה, בעיית הנסיון שלנו ידועה לכולם, ואין הרבה מה לעשות עם זה מלבד לתת לצעירים מגרש ואז בעתיד יהיה לשחקנים פה נסיון, היום אני לא חושב שכושר עשה את זה כי יש לנו שחקנים עם כושר גופני טוב בנבחרת