To czy ktoś ma supka czy nie to już ma mniejsze znaczenie. Autorzy gry chcą by się ona rozwijała, zachęca nas byśmy innym polecali tą grę. Jak tu promować grę, która stosunkowo bardzo często po prostu nie działa? Rozumiem, że gra jest darmowa, a supek to dodatek, płatny. Wszyscy co mają konta na bb mają prawo wymagać, by działało wszystko sprawnie. W końcu się poświęca swój wolny czas by siedzieć przed kompem i rozkminiać różne strategie meczowe i budowy własnego zespołu. Dlatego autorzy, winni szanować swoich użytkowników, a przepraszania za utrudnienia co dwa tygodnie to już robi się drażniące.
A argumentu niektórych typu, "nie podoba ci się coś, to nie graj" nie mam ochoty słuchać.
Jak bym wiedział od początku, że średnio raz w miesiącu będą takie jajca to nie miałbym ochoty w to wchodzić.
A wszedłem, bo myślałem, że jak w HT będzie czyli bardzo mało zwisów systemu.
Poza tym mimo problemów w ubiegłym sezonie, postanowiłem sobie sprawić supka, czyli dorzuciłem poarę groszy (czy tam $) by wspomóc rozwój tej gry. Więc mam(mamy) prawo (jak również wszyscy użytkownicy) mieć pretensję do autorów.
Proponuje, by przez ręce z któregoś GM lub LA, napisać nasze duże zesmaczenie całą tą sytuacją. Nie ma sensu by każdy pisał i wyrażał swoje uwagi. Jedno pismo władnej osoby pod którą podpisuje się cała polska społeczność BB.
P.S. A nic by się im nie stało by w ramach przeprosin wszystkim użytkownikom dać darmowego tygodniowego supka, a tym co go już mają to przedłużyć o tydzień.