evo nadovezacu se i ja na ovo interesantno pitanje..
Pre nego sto sam vodio repku imao sam istu zelju kao i sada: Da neko dobro krene sa treningom klinca od 18 godina i da mi ga proda kad napuni 20 godina ili 21. I verujem da svi znate koji ste imali takve trenirane klince koliko ste para trazili za njih.. Npr: luku sam trazio kada je imao 21 godinu i nudio sam 7,5m za njega. To je bilo pre kupovine Jasnica (placen 7,5m), ali Jag, kasnije extra fer lik, nije zeleo da ga proda...
ocigledno zbog mog odnosa sa svima vama, kao i kasnije zbog sjajne atmosvere u repki, dosao sam do tog nivoa da mi skoro svi vlasnici dobrih klinaca nude svoje igrace za 1 dinar. Za mene je to cast i rezultat mog rada..
sa takvom komunikacijom, ja sada imam 3 a reprezetativca i 2 potencijalna mlada koji ce mozda sledece sezone obuci dres mlade selekcije. E tu mi je sav ponos u ovoj igrici i ponosan sam na svoj tim!
Mi u 1. ligi ako zelimo da se borimo za dobar ligaski skor nemamo prostora za trening igraca od pocetka (18 godina), zato je savrseno resenje da menadzeri iz nizih liga prave mlade asove, a timovi koji se bore za ulazak u 1. ligu ili vec igraju 1. ligu ih kupuju i doradjuju prema potrebama A tima, kao i svog tima licno...
Nadam se da sam ovim pomogao malo u rasudjivanju obaveza i pravilne hijerarhije u napredovanju kako mlade, tako i A tima..
Ziveli..