Meisnera to mi się udało zatrzymać:) rzucił mi całe 8 pkt w tym 0/7 za 3:D coś czuję, że w drugim meczu nie będzie już tak różowo:P A tak przy okazji do końca rundy zasadniczej 3 kolejki, więc ciekaw jestem waszych opinii na temat jak to może być przed pierwszą rundą PO. Wg mnie w mojej konferencji sprawa będzie wyglądała następująco: dunkersi, targowianka, odpadki, pedziwiatr, pyry, maszynki, przemo, pofarma, a w sąsiedniej widzew, wiktorie, anwil, iron, odlewnictwo, chicago, orzech, ultima. Czyli tak naprawdę nic się nie zmienia xD Jeżeli miałbym wytypować dodatkowych 2 spadkowiczów to myślę, że będą to obaj uczestnicy great 8 ale ja sie nieznam :)
@Krystek_yo
Silnik kontuzji szaleje, bo przez wszystkie sezony do tej pory miałem łącznie może dwie lub trzy kontuzje a w tym sezonie już 2 w dodatku jedna po drugiej + jedna najlepszego gracza:/ mam nadzieję, że to koniec przykrych niespodzianek. BTW dziś zrobiłem taki większy kroczek z tych wielu małych kroczków, które mają mi zapewnić utrzymanie na przyszły sezon i jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwy:)