Dzięki za wspólną zabawę. Możemy się wstępnie umówić na Mistrzostwa Świata. Finał, a w zasadzie skrót obejrzałem dopiero teraz, bo w Kambodży są na bakier z techniką

Jak zwykle Portugalia miala szczęście, 100% sytuacja Griezmanna i słupek Gignaca w 91 minucie. Widać, że odrobili lekcję z 2004 roku po przegranym finale z Grecją i w tym turnieju postanowili grać tak jak ich pogromcy, choć z nie aż tak ultra defensywnym ustawieniem.
A co do Ronaldo on ma swoje schematy postępowania i w sumie specjalnie się nich nie wychyla, a także nie pozwala innym wpływać na siebie. Ma pomysł na całe swoje życie i karierę i go realizuje. Wiele osób chciało by zobaczyć tą ludzką twarz, żeby dał się przyłapać na 'papierosku' albo 'kebabiku', lub w klubie ze striptizem. Wtedy byłby bardziej ludzki, łatwiejszy w identyfikowaniu się. Dwóch rzeczy nikt mu nie może zarzucić - braku serca do tego co robi i braku profesjonalizmu. Osobiście zawsze będę go darzył sympatią, bo to były zawodnik mojego ulubionego klubu. Widziałem wielu graczy z diabłem na piersi, ale tak dobrego zawodnika w koszulce United jeszcze nie widzialem i prawdopodobnie już nie zobaczę.
Last edited by Arielos at 7/11/2016 11:00:08 AM