Nejdříve napíšu něco k tomu, co se za tu půlku sezóny odehrálo, včetně dnešního zápasu.
Vzal si NT, protože nikdo jiný nebyl a to je základní věc, myslím si, že na to, že si do toho šel bez jakýchkoli ambicí a zkušeností, tak výsledek není tak špatný, nakonec nám chyběly 4 body dneska k postupu.
Když zhodnotím celou sezónu:
1) na začátku jsi sice nabral rovnou 18 hráčů, ale tento krok nás nakonec nijak nepoškodil, protože nebylo potřeba a nebylo koho mimo soupisku povolávat
2) v prvním kole proti Rakousku jsi neuváženě hrál normal, vliv tohoto kroku je trochu otazník, možná bychom na TIE nevyhráli, i když tehdy jsi v sestavě udělal pár překvapivých tahů (Hromada a Lochman nebyli v základní pětce), každopádně ten kousek nálady nám pak chyběl
3) Maďaři na nás vytáhli CT, to je holt smůla, i někteří další zaznamenali takové prohry, to se holt stává
4) proti Německu to byl nejméně povedený zápas, podle mne se tam udělalo několik přešlapů - Run and Gun, když už vnější útok, dal bych Motion, navíc na SF Ondřich, v tom Morionu snad, ale do RaG mi tam fakt neseděl, Hromada po pádu OD již neměl být v základní pětce, jejich SG měli střelbu 10/13
5) a dostávám se k dnešnímu zápasu - ano, zapojil jsem se do přípravy na zápas a nesu teda za to spoluzodpovědnost, vlastně se dead držel mých rad, i přes soupeřovu trefenou přípravu bych zpětně doporučoval všechno stejně, neměnil bych sestavu ani taktiku, ani nedával přípravu. Srbové hodně mění taktiku, loni nás porazili Motionem. U nás jsem viděl druhou možnost Motion, ale jestli by to dopadlo s Motionem a soupeřem netrefenou přípravou si netroufám říct. Měli jsme skvělých 34/34 z trestných hodů, což byla jedna z věcí, které jsem chtěl využít. Kdo mě v zápase na naší straně trochu zklamal, byl Dohnálek, asi vliv kondice je větší, než jsem si byl ochotný připustit.
Jak jsem sledoval dění už před volbama a pak během půlky sezóny spíše zpovzdálí, tak jsem se rozhodl, že se do dění zapojím aktivněji, vím, že je pár dalších lidí, kteří jsou ochotni se aktivněji podílet. Uvidíme, jak se to vyvrbí, ale když bude ptořeba jsem i připraven kandidovat v příštích U21 nebo následně NT volbách nebo kdykoli později v nějakých následujících. Teď druhou polovinu sezóny věnuju tomu, že zjistím připravenost našich klubů na draft, abychom po draftu rychle rozjeli trénink nový nadějí.