Κατ αρχάς να ευχηθώ στο team όλα να πηγαίνουν καλώς στα εκτός buzzer, και κατα δεύτερον σίγουρα τους ευχαριστούμε για όλο το χρόνο που έχουν αφιερώσει τόσα χρόνια.
Έχοντας περάσει λίγο καιρό από την Νέων, ξέρω ότι απαιτεί χρόνο, και πάντα τόσο το ίδιο το team όσο και οι "εξωτερικοί παρατηρητές" θα ζητάνε κάτι παραπάνω. Σε διακρίσεις, σε επικοινωνία, σε οτιδήποτε.
Αλλά, όπως είπε και ο Aimar, προφανώς υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από το μπαζερ, επομένως για μένα στόχος πάντα θα είναι να υπάρχει απόλαυση.
Πιστεύω πως αν κανεις ρωτήσει τα παιδιά της Εθνικής, ποιες ήταν οι αγαπημένες τους σεζον, θα διαλέξουν κάποιες που υπήρχε συμμετοχή στο forum, που είχαν καλή επικοινωνία με τους προπονητές των παικτών, και είχαν "δεθεί" κάπως με καποιους παίκτες (που πιστεύω πως έρχεται με τα 2 πρώτα).
Για μένα, αυτό θα πρέπει να ξανα βρεθεί για να "στεριώσει" το επόμενο team και να μην το κάνει απο αγγαρία.@mamuwalde, προφανώς δεν θα περάσει έτσι αθόρυβα η "έξοδος" σας...
Απαιτέι ο λαός ανασκοπήσεις τέτοιες, με αγαπημένους παίκτες, σεζον, στιγμές κλπ και μακάρι να βρείτε λίγο ακόμα χρονο στο μελλον να αναπολήσετε.
Στο δια ταύτα:Θέτω κ εγώ τον εαυτό μου στη διάθεση της μεγάλης εθνικής, ειδικότερα σε βοηθητικό ρόλο / manag-άρισμα προπονήσιμων και δη κοντών. Έχω μαζέψει και 3 26/27χρονους Έλληνες κοντούς στην Ουτοπία, των οποίων παρακολουθούσα την εξέλιξη από μωρά, οπότε έχω και ένα συναισθηματικό δέσιμο παραπάνω.