Witam wszystkich,
Dobrnąłem do końca wszystkich postów i mam nadzieje, że od teraz będe częściej wpadał na forum, to pierwsza taka liga w której gram, z tak zajebistym forum.
Zostałem chyba wywołany do tablicy z Cichowiczem więc aby rozwiać watpliwości - miał tylko porządne podania i sam nie wiem dlaczego łapał az tyle asyst. Sprzedaż jednego z moich podkoszowych była dla mnie jedynym ratunkiem, od momentu spadku z 2 ligi nie dawałem sobie rady z finansami więc postanowiłem cos z tym zrobić, polecieli rzecznik z trenerem no i Cichowicz niestety... Żal mi go trochę ale co było robić.
Współligowicze zapewne już się cieszą ;)
Teraz przebudowuję zespół, zmieniam trening na obwód i zobaczymy co się z tego urodzi. Kupiłem badziewnych juniorów do treningu za smieszne pieniądze ale tylko na tyle mi wystrczyło kasy. W razie jakby co mam jeszcze Klućca i Nankiewicza ewentualnie bardzo fajnego młodego Pochwata do sprzedania. Jeśli sie uda zrobie z tego ostatniego fajnego SFa ("dół" juz jako taki ma, "góre" sie doszlifuje), miał być PF ale plany nie organy:)
Mam nadzieje, że uda mi się utrzymać, bo obawiam się, że jeśli spadnę to będzie mój koniec w BB i znowu skupię się na cholernym Hattricku.
Życzę wszystkim powodzenia i przede wszystkim braku kontuzji, osobiście mam dosyć łatania składu przy 2-3 zawodnikach kontuzjowanych.
Aha! Przy okazji pozdrawiam ziomka z Prudnika ;) - ja jestem rodowitym nysaninem ale od matury, czyli od 18tu lat mieszkam we Wrocławiu.
Pozdrawiam
Tomek