BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.358 in reply to 254065.357
Date: 3/15/2014 6:47:18 AM
Overall Posts Rated:
350350
Nem ÉRDEKEL többet a téma. Elmondtam 150888*, nem fogom újabb alkalommal. Ha egyből nem érti meg, akkor többször se fogja.

vagy azt akarod folytassuk? ki akarja? ha lesz 50 jelentkező, akkor folytatjuk, ha csak 49, akkor már nem

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/15/2014 6:50:16 AM

This Post:
00
254065.359 in reply to 254065.356
Date: 3/15/2014 6:52:55 AM
Overall Posts Rated:
350350
Mi a bajod? Csak nem te is unod már a szófosós rétestésztát..
Így van! Beszéljünk könyvről, színházról. Akarod?

This Post:
00
254065.360 in reply to 254065.357
Date: 3/15/2014 8:03:05 AM
Overall Posts Rated:
350350
Európai kultúremberek meg szokták hallgatni a másik társuk véleményét és el is fogadják, mert mindenkinek lehet saját privát véleménye. És nem kötnek bele, pláne nem ferdítik el szándékosan a mondandóját.
Így tehát ez igaz arra, hogy SZERINTEM 4 jobb taktika van a játékban, a többi elmarad tőlük.
Vagy igaz az is, hogy a sportban csak győztes vs vesztes fél van.
Ha az aranyesélyes lemarad a dobogóról vesztes, ha egy esélytelen élete sikerével 5. lesz, az győztes. Fekete-fehér: győztes vs vesztes.
Ennyi. Mindenkinek joga van véleményt alkotni, azt viszont unfair, ha szánt szándékkal kiforgatják a mondandód. Én nem kötöttem beléd azzal pl, hogy azt mondod a Föld szerinted egy kocka. Max kiröhöglek a tudatlanságodért, de nem fogok belédkötni, még akkor sem, ha tudom igazam van, mert a Föld valójában nem kocka...
Elmondtam a privát véleményem én is, tessék meghallgatnotok és nem belé kötni minden betűbe. Pláne nem alamuszi kiferdítős módon tenni.
Csak azért, mert európai kultúremberek meg szokták hallgatni a másik társuk véleményét és el is fogadják. A hazugságokat, ferdítést viszont nem fogom elfogadni, mert egyenes, becsületes embernek neveltek és nem egy sunyi alaknak. Hazugságok meg rendre értek az utóbbi időben, ld az egyenlegemmel kapcsolatos durva csúsztatást illetve ld a mostani szóferdítős komédiázást Ch részéről. Ezek számomra elfogadhatatlan állítások,mert nem igazak.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/15/2014 8:10:53 AM

This Post:
00
254065.361 in reply to 254065.359
Date: 3/15/2014 8:48:51 AM
Overall Posts Rated:
310310
Nem az unalomról van szó. Pár szezon óta kifordultál önmagadból. Valamiért kényszeresen támadsz bizonyos embereket. Ez még akár lehetne a magánügyetek is, de te nyilvánossá tetted a dolgot. Amíg jogos a kritika, addig nincs is baj, csakhogy te 2 esetben jogosan kritizáltad, másik 20 esetben meg alaptalan hülyeséggel. Ráadásul amikor amúgy jogosan kritizáltad, akkor is erősen eltúloztad a dolgot. Először én is próbáltam neked értelmesen elmagyarázni a dolgokat, nem működött. Sőt sok más ember is próbálta, akkor sem működött. Utána próbáltak téged ignorálni (én azt már meg sem próbáltam, tudtam régebbi tapasztalat alapján, hogy felesleges), az sem működött. Akkor döntöttem el, hogy veled szemben a saját stílusodat fogom alkalmazni. Nos ez úgy tűnik bejött, ebből értesz. Hogy nem tetszik a stílus? Az már nem az én gondom.

Én bárkivel bármiről szívesen beszélgetek, de veled már nincs kedvem semmiről beszélgetni. Ez viszont nem jelenti azt, hogy amikor majd legközelebb mondasz valami bődületesen nagy baromságot, akkor nem fogom beírni rá, hogy az baromság. Egyrészt azért, mert nem lenne jó, ha valaki, aki tapasztalatlan és nem ismer téged, átvenné, vagy elhinné a hülyeségeidet, másrészt meg azért, mert nagyon-nagyon idegesítő vagy.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.362 in reply to 254065.342
Date: 3/15/2014 9:41:42 AM
Overall Posts Rated:
4343
Nem akarod mégis leírni, hogy mit gondolsz a lejobb ... dobjon taktikáról annak ellenére, hogy a vitéz urak továbbra is hadakoznak?
Engem érdekelne.
Én is sokat használtam ezt még régen (19. szezon és környéke), én sikeres voltam vele. Igaz 3 kinti embert edzettem, és bentieket is ehhez a taktikához vettem. Azért nem fejtem ki mit tapasztaltam, mert csak a "vezérmotívumokra" emlékszem, már régen volt, a pontos részleteket elfelejtettem. Neked frissebbek a tapasztalataid.

This Post:
00
254065.363 in reply to 254065.360
Date: 3/15/2014 10:49:07 AM
Overall Posts Rated:
310310
Bár ezt nem nekem címezted, de mégis rólam írtad, ezért reagálok.

Nem azt mondtad, hogy van 4 jobb taktika, ez már alapból ferdítés (254982.99). Egyszerűen kijelentetted, hogy van két taktika, amik használhatatlanok. Mindezt úgy, hogy közel nulla tapasztalatod van róluk. Amikor érvelni kellett volna, olyan érvet hoztál, ami semmi különbséget nem tesz az általad használhatónak ítélt taktikák (kivéve 2pontos) és a használhatatlannak ítélt taktikák között (válogatott, B3). Ilyen alapon tehát az a kijelentésed sem állja meg a helyét, hogy 4 használható taktika van, mert csak egyet tudtál "bizonyítani". Ha azt írtad volna, hogy te 4 taktikát használsz, vagy annyit ismersz jól, vagy annyit használnak leggyakrabban, egy szót nem szóltam volna. Ez nem ferdítés, visszakereshető a fórumban, legalább arra emlékezz már, hogy te magad mit mondtál.

Te európai kultúrembernek tartod magad? El szoktad fogadni mások véleményét? Nem kötsz bele mondjuk Domiba minden lehetséges alkalommal? Azt mondod, mindenkinek joga van véleményt alkotni. Akkor ugye nekem is? És ha nekem az a véleményem, hogy hülyeséget mondasz, akkor hadd mondjam már el. Elfogadod a véleményem, hogy hülyeségeket írsz 99%-ban? Ha nem, miért nem? Ha neked nem kell elfogadnod a véleményem, nekem miért kéne a tiédet? Amikor olyan dolgokkal érvelsz, amik azt feltételezik, hogy a játék legalapvetőbb sajátosságait, szabályait, törvényszerűségeit sem ismered, akkor miért kéne elfogadnom a véleményed? Amikor olyan ostobaságokat írsz le, hogy a tempó és fókusz nem számít a taktikánál, vagy hogy a normál-mots erősebb a laza-normálnál, vagy hogy nem számít a pontkülönbség, akkor két dolgot tudok feltételezni: vagy ennyire nem érted a játék alapjait, ez esetben buta vagy, buta emberek véleményét meg nem fogom soha elfogadni, vagy pontosan tudod ezeket a dolgokat, de mégis ellentétes értelműen érvelsz, csak hogy igazad legyen, ez esetben ferdítesz, akkor meg azért nem fogom elfogadni a véleményed. Majd ha nem mondasz ordas baromságokat, akkor talán folytathatunk értelmes és érdemleges vitát.

A neveltetésről meg már elmondtad, amit tudni érdemes. Téged úgy neveltek, hogy akkor is igazad van, ha nincs, ezt te magad mondtad. Ha nincs igazad, tudod is ezt és mégis azt állítod, hogy igazad van, az talán nem ferdítés? Az neked a becsületesség, egyenesség? Hiszen saját magadat jellemezted úgy, hogy arrogáns és erőszakos vagy, és még büszke is voltál rá.

A sportos hasonlatodban megint magadnak mondasz ellen. Fekete-fehérként állítasz be egy olyan példát, ahol viszonylagosan nézed az eredményt. Fekete-fehér az lenne, ha azt mondanád, hogy a világranglista 1000. helyezett a második hellyel egy lúzer, mert kikapott a döntőben. Mert ugye csak győztes és vesztes van. Ha viszont már azt nézed, hogy mihez képest jó, vagy rossz az eredmény, akkor már magadnak mondasz ellen. Egyébként ezt a dolgot is imádod csűrni-csavarni, amikor a saját (nem túl fényes) eredményeidről van szó, egyből számítanak a körülmények, de ha pl Domi kikap, mindjárt nincsenek viszonylagos eredmények, "csak győzelem és vereség". Na pl ez is a ferdítés mintapéldája.

Egyenlegeddel kapcsolatban már be is linkeltem, amikor azt mondtad, csődbe mész, nem tudod a csapatod fenntartani, ebből gondoltam, hogy nincs annyid, amennyit legutóbb mondtál. Beismerem, hibáztam. Hiba volt hinni neked anno.

A mostani sem ferdítés, a fent leírt okok miatt. Visszakereshető, hogy mit mondtál. Én nem vagyok gondolatolvasó, arra reagálok, amit leírsz. Ha azt írod, hogy két taktika használhatatlan, akkor arra fogok reagálni és nem arra, hogy te mire gondoltál. Ez a probléma egyébként kiküszöbölhető, ha azt írod, amit gondolsz. Ha viszont azt írod, akkor ne változtatgasd később, vagy ismerd be, hogy nem volt igazad és megváltozott a véleményed.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.364 in reply to 254065.363
Date: 3/15/2014 12:29:04 PM
Overall Posts Rated:
350350
Erre most feleljek??... Annyira nincs kedvem tovább húzni a rétestésztát, hogy na...
De ami szörnyű megint olyanokat állítasz, amit nem úgy mondtam ahogy. Innentől kezdve örökös ferdítés cunami lesz...
Viszont baromira unom ismételgetni magam. Értsc meg elsőre, h van 4 jobb taktika a többinél (gyakoribb, használhatóbb) vagy azt értsd meg, hogyha kikapsz 2 pontossal, akármivel, akkor adott meccsen az a taktika is kutyagumi volt.
Amikor en bloc kikapsz, az MINDIG kutyagumi. És írtam , hogy mihez képest. Mondtam, ha lecsúszik egy esélyes a dobogóról az vesztes és egy esélytelen bejön x. előkelő helyen nyertesről beszélünk.
Minden viszonylagos, de akkor is csak győztes vagy vesztes van ergo fekete vagy fehér.

Pl az az egyenleges részt is totál félreértelmezed. Ott általánosságban beszéltem, összehasonlítva ezt másik játékkal. Akkor nyilván kijelenthető, h ez egy "csődközeli helyzet" az ottani sok tízmilliómhoz képest. Eezt nem tudtad jól értelmezni és vontál le belőle hamis következtetést. > hogy nincs pénzem.. Pedig csak annyit mondtam, hogy itt senkinek sincs annyi pénze,mint amott. Ez itt egy nagy létharc a másikhoz képest.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/15/2014 12:38:04 PM

This Post:
00
254065.365 in reply to 254065.364
Date: 3/15/2014 12:38:21 PM
Overall Posts Rated:
310310
Ha nincs kedved folytatni, ne folytasd, ilyen egyszerű.

Mit nem úgy mondtál? Ott a link, vissza lehet nézni, mit mondtál. Sőt azt is, mit reagáltam rá.

Értem, hogy van négy taktika, ami gyakoribb. Csakhogy te nem ezt mondtad és én nem azzal ellenkeztem. Ráadásul azt sem tudtad megindokolni, hogy a négy taktikából három miért használhatóbb. Csak gyakoribb.

Amikor kikapsz, az kutyagumi? Na erre mondtam, hogy nem mindegy, mennyivel kapsz ki, rengeteg példa van rá. Ha ezt nem érted, akkor nem érted a pd lényegét. Ha érted a pd lényegét és mégis ezt mondod, akkor meg ferdítesz, hogy valótlan dologgal bizonygasd a vélt igazad. Mindegy melyik eset áll fenn, nem fogom elfogadni a véleményed. Ha butaság, akkor azért, ha ferdítés, akkor meg azért.

Azért majd lassan döntsd el, hogy akkor most ha kikapsz, az mindig kutyagumi, vagy meg kell nézni, mihez képest számít annak. Ugyanis ez megint két egymásnak ellentmondó állítás, két egymás utáni mondatban. Ha csak győztes és vesztes van, akkor tehát szerinted a világranglista 1000. helyezettje, ha kikap a B3-döntőben, az kutyagumi? Ugyanis az vereség és ő a vesztes. Ha viszonylagosságot nézel, akkor meg próbáld felérni ésszel, hogy minden taktikára építeni kell a csapatot. Ha valaki épp csak kikap egy taktikával, amire nincs a csapata építve, az pont azt jelenti, hogy az adott taktika nagyon is használható.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.366 in reply to 254065.365
Date: 3/15/2014 12:52:27 PM
Overall Posts Rated:
350350
Azt mondtam sztem van 4 használható taktika az annyit jelent, hogy jobb a többinél, különben a többi lenne használva a mostani gyakorik helyett. Hmm, érted??

Másrészt meg ha az általad védett extrém taktikák olyan nagyon jók lennének, akkor mutatnál tucatszám B3 győztes meccseket vb győzteseket ésatöbbi. De nem tudsz mutatni!

Igen kutyagumi, mert 0 pont és 0 pontot kapsz -1-ért meg -50-ért is. Én nem azt mondtam, hogy nem számít a pontdifi, egy szóval se mondtam ilyet! Csak annyit, hogy minden "bukta" 0 pontot ér.

Olyan durva példa meg sosem lesz, h 1000. elbukik b3 döntőn. de akkor is kikapott, a lelke bánatos lesz. "s.ban lesz"
Jobb nyerni egy bronzot,mint elveszteni egy aranyat. hmm, érted?
Mindenki olyat menjen általában, ami fekszik a csapatának. De ezt is mondtam (meg te is)! Csak akkor miért vitatod az állításom??

This Post:
00
254065.367 in reply to 254065.366
Date: 3/15/2014 1:10:53 PM
Overall Posts Rated:
310310
Nem, te azt mondtad, hogy van összesen 4 használható taktika, a többi s...kupac. Na ez azt jelenti, hogy a többi használhatatlan. Ha te másképp értetted, akkor úgy írd le, és ne utólag akard megmagyarázni, hogy te igazából nem is arra gondoltál, mint amit leírtál. Hmm, érted??

Ráadásul a reakcióm az volt, hogy minden csapatnak az a használható taktika, amire építve van. Mi volt a reakciód? Kerek perec kijelentetted, hogy a legjobb dobjon taktikák nem használhatók. Még mielőtt letagadod, itt történt: (254982.108). És ezek után még azt mondod, hogy én ferdtek, mert te ilyet nem mondtál?
Továbbra is azt mondom, hogy te, akinek nulla tapasztalata van ezekkel a taktikákkal, nem tud hiteles véleményt mondani. Az elmúlt 3 szezonban egyszer sem játszottad ezeket a taktikákat, honnan lenne bármi fogalmad arról, hogy használhatók-e, vagy nem. Leírta már ww, kaygee és cimi is, hogy használhatónak tartják. Megint az a helyzet állt elő, hogy senki nem mondja azt, amit te, ellenben többen is az ellenkezőjét mondják, de te kötöd az ebet a karóhoz.

Mutass nekem "tucatszám" vb-győzteseket, B3-bajnokokat rng-vel, sok futással, gyp-vel. Nem tudsz? Akkor ezek a taktikák egy kategóriában vannak a legjobb dobjon taktikákkal. Megint kettős mércézel. És az a vicces az egészben, hogy ez volt az egyetlen érved a legjobb dobjon taktikák ellen, ami ugyanúgy nem állja meg a helyét az általad használhatónak sorolt taktikákkal kapcsolatban.

Bukta és bukta között van különbség. Ha tudod, mennyit számít a pd, akkor nem értem, miért vitatkozol ezzel. Ha ez megvan fejben, akkor jön a következő pont: ha egy taktikával csökkenteni tudod az amúgy is vesztes meccsen a pd-t, akkor az a taktika használható, vagy nem?

Nem azt az állításodat vitattam, hogy mindenki azt menjen, ami a csapatának fekszik. Ez megint ferdítés. Mutass linket, hsz-t, ahol ilyet mondtam, ugyanúgy, ahogy én is megmutatom, hol mondtad azt, amire reagáltam és amit most letagadsz. Mellesleg lásd a második bekezdést, én írtam le, hogy minden csapat azt menjen, amire építve van és te szálltál ezzel vitába.

A nap aranyköpése: jobb nyerni egy bronzot, mint veszíteni egy aranyat. Aranyat veszíteni, az ezüstöt jelent. Az ezüstnél jobb a bronz? Gratula az újabb okossághoz és kösz a vidám pillanatokat.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.368 in reply to 254065.366
Date: 3/15/2014 1:19:47 PM
Overall Posts Rated:
310310
Amúgy mutatok neked egy friss eredményt: (68678984)
A szar 2-3 zónával és az általad nem a 4 használható taktika közé sorolt támadással verték meg az emlegetett lengyel csapatot. Várom az értékelésedet a meccsről.

Don't feed the troll
Advertisement