Πραγματικά είναι αξιοθαύμαστο πώς κατάφερες σε 15 γραμμές, να επιδεικνύεις συμπεριφορά sore loser για έξι παιχνίδια στα οποία δεν συμμετείχες καν, δεν είχαν την παραμικρή επίδραση στην πορεία της ομάδας σου και δεν παραπονέθηκε κανένας ηττημένος για την ήττα της ομάδας του!
Έλα ρε!Αναφέρομαι στην ανταγωνιστiκότητα του πρωταθλήματος!Προφανώς και δεν επηρεάστηκε η ομάδα μου από τα play-off!Aφού είχα ήδη πέσει!!Αλλά έχω τους λόγους μου να θεωρώ ότι το πρωτάθλημα δεν παίζεται επί ίσοις όροις!Και αυτό δεν μου αρέσει!Δεν αναφέρομαι μόνο στον δικό μου υποβιβασμό!
ΔΕΝ έπεσες εξαιτίας του παιχνιδιού Μάτσας-Δον.
Ξανά.
ΔΕΝ έπεσες εξαιτίας του παιχνιδιού Μάτσας-Δον.
ΔΕΝ τελείωσες στο -3 στο goal average, εξαιτίας του παντελονάτου Μάτσας-Δον.
Ξανά.
ΔΕΝ τελείωσες στο -3 στο goal average, εξαιτίας του παντελονάτου Μάτσας-Δον.
ΕΠΕΣΕΣ από τα δικά σου παντελονάτα απέναντι σε Μανού και Σαρίθιν και το -153 σε αυτά.
Ξανά.
ΕΠΕΣΕΣ από τα δικά σου παντελονάτα απέναντι σε Μανού και Σαρίθιν και το -153 σε αυτά
Μάλλον δεν με παρακολουθείς!!Υπάρχει διαφορά μεταξύ μιας παντελονάτης νίκης και ενός προσυμφωνημένου αγώνα!!
Προφανώς και κάθε παντελονάτη επηρεάζει την τελική κατάταξη!!Αλλά είναι αναγκαίο κακό,λόγω της δομής του παιχνιδιού,του κυπέλλου και της προσπαθειας διατήρησης σωστού εβδομαδιαίου χρόνου!
πχ και ο αντιπαλός μου θα μπορούσε να χάσει το goal average λόγω ματς που παράτησε (3 αν μέτρησα καλά)
από την άλλη ευνοήθηκε σε αυτά:
(75782124) (75782178) Όμως έγιναν λόγω κυπέλλου!Κάτι που γινόταν και θα γίνεται!!
Έχει διαφορά με αυτό:
(75782202)Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!!!
υ.γ μα με ποιους είναι τελικά αυτός ο κοπρίτης? [ :/]
Γιατί θα πρέπει να είσαι με κάποιον???Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την γνώμη του!Και κάθε γνώμη είναι σεβαστή!!!