Nem, nem dolgoztam meg. De ha így megy tovább, hogy mindenkit meg lehet venni, akinek törlik a tulajdonosát, akkor szerinted meddig marad játszható a játék? Mikor lesz az, hogy 26 éves játékosoknak lesz 5-6 skilje 15, vagy a feletti? Nem lesz értelme edzeni a játékosokat. mindenki azt fogja vadászni, hogy mikor tud olcsón venni ilyen visszaléptetett játékost, majd drágán eladni. Na, szerintem ennek sincs sok értelme. Ha megfigyeled, akkor minden évben minimum 150 000 új játékos kerül be a rendszerbe. És hogy kerülhet ki onnan valaki? Sehogy. Mindig lesznek olyanok, akik olcsó pénzért megvennék. Még a teljesen esélytelen lúzereket is megveszik, 1000 dollárért. 4 szezon, és az adatbázisban min. 600 000 játékossal több lesz. Kinek jó ez? akkor már inkább törlődjenek. Esetleg be lehetne vezetni, hogy egy menedzser nem engedi el a játékosát válogatott mérkőzésre. Így lehetne játszani kicsit a visszalépők játékosaival, hogy az igazán jókat vissza lehessen tartani. De a nem elengedés kerüljön valamilyen büntetésbe. Erre talán jó lesz a következő szezonban bevezetendő szabály, hogy a válogatott játékossal rendelkező csapatok több bevételre tesznek szert. Ekkor azért nem fogja megérni, hogy csak úgy ukk-mukk.fukk ne engedjem el a játékosomat. Esetleg az el nem engedés után minimum 3 hétig ne lehessen újra behívni. Vagy abban a szezonban ne lehessen behívni.
Lehet, nincs igazam, de én akkor is így gondolom. Én speciel nem éreztem jól magam akkor, amikor azt láttam, hogy 60-70k TSI-s játékosokat vettek meg 1000 dollárért, mert szerencséjük volt, és pont akkor jártak arra. Ha valaki ilyenfajta szerencsejátékra vágyik, annak van elég sok olyan oldal, ahol ezt megteheti.