Z toho jsem teda moc nepochopil, jaký hráč by ti vlastně vyhovoval ... Jinak Tvoje tréninkové metody příliš nesdílím, protože obrana je sice krásná a potřebná a taky na ní sázím, ale není všemocná, hráči musí umět i něco jiného než bránit. Taková strategie asi stačí na poklidný střed tabulky, ale na titul tím těžko budeš v naší lize útočit.
Navíc neprotiřečíš si trochu tím, že chceš hráče, co může trénovat na jakékoli pozici, ale současně nechceš hráče, který by trénoval na blbých pozicích (což by mě navíc zajímalo, co je blbá pozice)?
V základním se asi schodneme, protože podle mne na trénink pro U21 je tady dost týmů ve II., III., IV. ligách. Podle mne ligisti by se měli zaměřit na trénink pro NT a jak jsem psal, přebírat hráče tak v 21-22 z nižších lig, když oni je už nejsou schopni utáhnout, protože pro některé týmy v nižšich ligách už plat okolo 100k začíná být problémem.
Po nikom nechci, aby ty hráče přeplácel, ale u nás se těžko hledá kupec pro ty roztrénované hráče po U21, i když jsou za rozumnou cenu.