BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ

Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: akage14
This Post:
22
203967.359 in reply to 203967.358
Date: 12/23/2011 9:30:46 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
να προτείνω κάτι?????

να δημιουργηθεί μια ομάδα επίθεσης...και απο του χρόνου.. να στοχεύουμε όποια αντίπαλη εθνική βρεθεί στο δρόμο μας να της διαλύσουμε όλες τις φάρμες...με καταγγελίες...δεν είναι δύσκολο απο ότι βλέπουμε σε εμάς, και ακόμα και 100% επιτυχία να μην έχουμε...θα τους κάνουμε σίγουρα ζημιά και θα βοηθήσουμε το Buzzerbeater να ξεφορτωθεί την σαβούρα..

This Post:
11
203967.360 in reply to 203967.355
Date: 12/23/2011 9:59:02 AM
Overall Posts Rated:
303303
να πω κατι τελευταιο γιατι κουρασε γενικα το ολο

το θεμα ηταν οχι γιατι το εκανε αλλα γιατι εγινε τωρα η αναφορα.... καλα εκανε και καλα κανει οποιος πιστευει οτι αδικητε να κανει μια αναφορα .....

αλλα να γραψω κατι και παρακαλω να μην σβηστει γιατι η αναφορα που εγινε απο τον μανο για την ομαδα μου διαβαστηκε απο πολλους πριν σβηστει και ηταν τουλαχιστον προσβλητικη και δεν εχω δωσει σε κανενα το δικαιωμα να μου πει κανεις το παραμικρο παρα μονο για αποψεις μου, ουτε για μεταγραφες ,ουτε για πμ να παρουν παικτη μου γιατι ειναι κελεπουρι , ουτε για να ριξουμε τον αλλο , ουτε να παιξουμε χαλαρα σε ημιτελικο για να παω τελικο με ενα + ενθουσιασμο τιποτα απολυτως...

ο συγκεκριμενος παικτης που πουληθηκε 2009 μετα απο μονες προπονησεις που ειχε παρει ειχε εκτιμηση λιγο πιο πανω απο οτι πουληθηκε και χαμηλοτερη κοντα στο1μ , οι πιο παλιοι ξερουν τι τιμες παιζαν τοτε....

Last edited by EGM-Nickleon at 12/23/2011 10:01:53 AM

This Post:
00
203967.362 in reply to 203967.350
Date: 12/23/2011 12:41:13 PM
Overall Posts Rated:
8888
Εκτός από μένα που δεν με κάλυψες σε τίποτα :). Και ειλικρινά με εκνεύρισες με το να λες "πες μου τί είπες για να σου απαντήσω". Με μειώνει αυτή η στάση, διότι είναι σαν να θεωρείς αγγαρεία να διαβάσεις αυτό που είπα ή να βαριέσαι γενικότερα να ασχοληθείς μαζί μου. Είπα να κρατήσω μια κατα το δυνατόν ουδέτερη στάση, αλλά τουλάχιστον αυτοί που εσύ θες να βγάλεις ένοχους -μπορεί και να είναι δεν μπορώ εγώ να το κρίνω- μου απάντησαν σαν ίσο πρός ίσο, ενώ εσύ δεν μπήκες καν στη διαδικασία. Άστο δεν πειράζει, τα λέμε.

Είναι δικαιολογία να λες στον άλλον στις 14:00 θα φύγω γιαυτό πές μου. Είναι σαν να τον ξεπετάς μειώνοντας την σημαντικότητα και το εύρος της άποψης του. Και γώ επιχειρηματίας είμαι, αλλά σήμερα προπαραμονή Χριστουγέννων δεν μπορώ να πειστώ ότι έχεις τόση δουλειά και στις 14:00 θα έχεις ραντεβού, εκτός αν εννοείς ότι θα πας σπίτι.

Τέλος πάντων. Να έχεις καλά χριστούγεννα εσύ και οι δικοί σου

Αρε δημητρη δεν σε μειώνω ρε φιλαράκι, απλα δουλειά ήμουνα , και εφυγα για κατι εξωτερικά, τωρα ειμαι σπιτι απο το πρωι 06:00. Εχω απαντησει σε ακετα και μερικα εχουν σβηστεί που ισως σου ειχα απαντήσει... Ειμαι παντα στην διαθεση σου με Pm Να σου απαντήσω τα παντα.. και οσους θελουν επισης

Πρεπει να σεβαστούμε τους gm που ειπα να σταματήσει το θεμα γιατι κανεις μας νομιζω δεν θέλει πρόστιμα κτλ.

Οσο για τα εμιράτα. που λενε και κλείνω δεν μπορω να ποσταρω τον παιχτη γιατι ειναι στην transer list, απλα προκαλώ ολους σας να δειτε τις μεταγραφές μου που πούλησα 149κ και να πειτε αν άξιζε η οχι ο Yousif ειναι...Αυτά...

Παρακαλώ να μην σβηστεί εστω αυτο το μνμ.

Last edited by mkostantak at 12/23/2011 12:53:28 PM

This Post:
00
203967.363 in reply to 203967.361
Date: 12/23/2011 12:46:05 PM
Overall Posts Rated:
303303
Οταν καποιον θεωρεις φιλο εστω ψηφιακο , εικονικο ,οτι εισαστε μια παρεα και βλεπεις να συμπεριφερεται με τροπο που δεν σου παει ...... ναι το θεωρω σωστο . Ετσι αν καποιος νομιζει οτι εχω εκμεταλευτει καποιον οτι εχω "κλεψει" η κλεψει αν κανω παρεα με "κλεφτες " ... του δινω το ελευθερο να με στολισει σαν χριστουγενιατικο δεντρο.

This Post:
00
203967.364 in reply to 203967.363
Date: 12/23/2011 12:52:55 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Να βάλω και στολίδι Αη Βασίλη πάνω σου;

:):):):):):)

This Post:
00
203967.366 in reply to 203967.365
Date: 12/23/2011 1:18:10 PM
Overall Posts Rated:
151151
και απλα να πατουν το κουμπι αναφορα και οχι να βγαινουν δημοσια και να διαπομπευουν γιατι μπορει να την πατησουν μετα!. Απλοι οι κανονες. Επισης καπου παραπανω διαβασα οτι δινουν κωδικο ομαδων σε αλλους για να προλαβουν μεταγραφες?

Καλησπερες

Last edited by EGM-Nickleon at 12/23/2011 1:19:57 PM

From: Lygas
This Post:
00
203967.367 in reply to 203967.366
Date: 12/23/2011 1:37:36 PM
Overall Posts Rated:
155155
Λοιπόν επειδή τον Κατζα ίσως να τον ξέρω περισσότερο καιρό από όλους εδώ μεσα (μαζί με τον Σοκερο) να πω κι εγώ κάτι....
Τα περι αγάλματος κτλ τα περνάω στο ντούκου....
Οσο για τις φάρμες όντως ειναι όπως τα λέει ο Μαμου....Ήταν όλοι αληθινοί άνθρωποι από την δουλειά και την πολυκατοικία του, με τους οποιούς συχνά παίζει επιτραπέζια (η BUZZ ΣΤΟ ps3) που είναι και το μεγαλύτερό του πάθος......μετά το πάθος που έχει για την εθνική του ΒΒ βέβαια......
Οταν δεν πολυασχολούνταν οι εν λόγω άνθρωποι έπερνε αυτός τα ηνία της προπονησης κτλ σας τα είπε και ο Μαμου....και αυτό ήταν που τον έκαψε, καλώς ή κακώς....
Το θέμα είναι πως ΠΟΤΕ δεν είδε την εθνική για προσωπικό του όφελος ούτε για κανένα άλλο λόγο παρά για να φτιάξει παίκτες που θα τους προσέχουν οι μάνατζερ τους όπως προσεχουν ορισμένοι τους Αγγελίκο, Κουβαράκη, Κρανιδιώτη κτλ....Επειδή τέτοιοι μάνατζερ είναι εξαιρετικά λίγοι ήθελε να έχουμε αυτή την επιλογή και συμφωνώ μαζί του....Παλιότερα και εγώ και ο Καβαλα44 είχαμε προσπαθήσει να κάνουμε κάτι χωρίς φάρμες και κάναμε μια τρύπα στο νερό....Αν θέλετε να πάει η εθνική καλα χρειάζονται φάρμες, τουλάχιστον από την στιγμή που πολλοί μάνατζερ δεν έχουν την όρεξη και το κουράγιο να προπονήσουν παίκτη όπως ακριβώς τους λένε οι εκάστοτε μάνατζερ της εθνικής....Αν αυτό αλλάξει (μακάρι) τότε δεν θα έχουμε ανάγκη για φάρμες....Αλλά τα παρακάλια που έκανε προς τους μάνατζερ για να προσέχουν τα αγωνιστικά λεπτά κάθε βδομάδα τον είχαν κουράσει....
Αυτά τα λίγα από εμένα προς το παρόν....Τον Κατζα δεν παίζει να τον χάσω γιατί εδώ και 2 χρόνια σχεδόν που τον ξέρω έχει γίνει από τους καλύτερους φίλους στην πραγματική μου ζωή (καθώς και για αρκετούς από την παρέα μου στην Αθήνα), και μαλιστα ήταν αυτός που έφερε την γυναίκα μου στον γάμο....Και όλο αυτό ξεκίνησε από το ΒΒ!!!!!

ΥΓ1:Οποιος δεν με πιστεύει δεν με νοιάζει καθόλου.....
ΥΓ2:Φεντα και πατατοκιοφτέ είμαι στην ίδια φάση με εσάς!!!!Αντε με το καλό παίδες!!!
ΥΓ3:Καλές γιορτές σε όλους και τις οικογένειές σας!!!

Last edited by Lygas at 12/23/2011 1:52:45 PM

This Post:
00
203967.368 in reply to 203967.365
Date: 12/23/2011 1:39:10 PM
Overall Posts Rated:
303303
ωπα δεν με επιασες .... δεν μιλαω για τον καθενα αλλα για χρηστες που θεωρω παρεα .... πχ πως ρωτησα τον ακαγε φετος? δεν τον στολισα αμεσως και αυτο ξερεις γιατι? να μπορεσει να πει δημοσια την αποψη του και να μην λενε διαφοροι σε πμ διαφορα .... ετσι και στον μανο το ιδιο εκανα..... αλλα με χαλασε η απαντηση του αν η πρωτη απαντηση που εδωσε ηταν αυτη που ειχε εδωσε αργοτερα με την συγνωμη θα ηταν οκ απο μενα.... εν αντιθεση και σαν τζιμης ξερεις μια αλλη καταγγελια που εκανα δεν ειπα τιποτα δημοσια γιατι απλα τον τυπο δεν τον θεωρω παρεα μου...

This Post:
00
203967.369 in reply to 203967.367
Date: 12/23/2011 2:04:34 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Τί εννοείς, ρε σύ, ότι έφερε τη γυναίκα σου στο γάμο;

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & σύντομα με ένα παιδάκι :)

Advertisement