narvno da bi najvise voleo mateusa ponovo da vidim...al jos realniji izbor je da se vrati djukic ni on nije trebao da napusta PARTIZAN...
Miodrag Bozovic,ako znate ko je:PPPPinace da kazem da posto sam iz cg navijam za buducnost ali izmedju partizana i zvezde svakako biram partizan:))
bum bum nemoj bude bum bumPPPPP
Bice tebi ua selektor kada ti isti upadne u grupu!))) S`obzirom da je isp`o iz lige!:))) Bumche je vec rekao da prizeljkuje tebe ili mene u grupi, a kad bi moglo hteo bi obojicu! Nemoj posle da se pita ko je ugasio svetlo! ;))
Bice tebi ua selektor kada ti isti upadne u grupu!))) S`obzirom da je isp`o iz lige!
I ja sam našao negde taj vic i naravno umesto CRVENA ZVEZDA najveći srpski klub i Najbolji naravno pisalo je partizan (bolje i da ga neopisujem)A što se tiče velikih slova kolko sam shvatio to ovde nije kažnjivo
hehe da brate al je ovu temu GM otvorio tako da je sve dozvoljeno xDNe bas sve...nema uzajamnog vredjanja korisnika. ;)
hehe da brate al je ovu temu GM otvorio tako da je sve dozvoljeno xD
hehe da brate al je ovu temu GM otvorio tako da je sve dozvoljeno xDNe bas sve...nema uzajamnog vredjanja korisnika. ;)Ali ima prozivki. Mada ja i ne prozivam tebe Ja prozivam selektore i onog jednog navijaca partizana koji je ispao iz lige I u ligu II a poreklom je izgleda sa Vracara ili Dorcola (to mislim jer se mnogo brzo iznervira )