Najvaznije je da svi iz ovoga izvucemo POUKU!Da se razumemo - ne bi voleo da nas kotur napusti ali repka nije poligon za probe i zezanje!Sustina pouke je da se ne glasa za onoga ko je fin i simpatican ili protiv onoga ko ja ostar u diskusiji na forumu vec za NAJBOLJE resenje!Platili smo cenu pa hajde da probamo kupljenu lekciju da zapamtimo!kakvu bre pouku, dokle ce vise ova srbija da izvlaci pouke. zato ovako prolazimo i u igricama zato sto stalno izvlacimo pouke iz kojih nista ne ucimo, a ne cenimo i ono malo sto imamo. Mnogo mi je zao sto sam cutao i u nekim trenucima i tebe smirivao da ne pravis frku na forumu. Zao mi je sto je Srbija imala samo jednog "Ciku" da opravlja sve po forumu.
Najvaznije je da svi iz ovoga izvucemo POUKU!Da se razumemo - ne bi voleo da nas kotur napusti ali repka nije poligon za probe i zezanje!Sustina pouke je da se ne glasa za onoga ko je fin i simpatican ili protiv onoga ko ja ostar u diskusiji na forumu vec za NAJBOLJE resenje!Platili smo cenu pa hajde da probamo kupljenu lekciju da zapamtimo!
Nista jos nije izgubljeno. Jeste alarmantno ali nije izgubljeno
Ja predlazem Goluba za novog selektora !Moj glas za njega..
kaze Popaj - prelezali smo sve bolesti i sada idemo dalje! Ima tu da sedis i da opravljas posledice ovog neuspelog eksperimenta zajedno sa svima nama pogotovo sto si u pravu i kada pricas o tvom delu krivice! ;)