Moj glas ce ipak ici Jarley-u.Svim kandidatim bih imao ponesto da zamerim, ali to su vec moje stvari. Takodje bih sve mogao u necemu i da pohvalim, ali i to su moje stvari.Milsljenja sam da bi Sirko0 bio najbolji izbor no on je odlucio da se ne kandiduje ;) . Naredni na spisku zelja bi bio Dumba ali covek ima puno obaveza privatnih pa se nije ni kandidovao. Jarley mi je bio favorit i prosli put pa evo i prilike da dokaze sta ume :)
S obzirom na grupu koju smo izvukli, akcenat bi u naredne dve sezone bio na treningu, ali se rezultata ne odričem i uložiću 100% sebe u svaku utakmicu, pa ćemo videti gde će nas to odvesti, a u poslednjoj sezoni Flaviusovog mandata su nas moje taktike odvele do finala utešnog turnira, šta mislite, je li to malo?
pitanja za GM-Jarley:S obzirom na grupu koju smo izvukli, akcenat bi u naredne dve sezone bio na treningu, ali se rezultata ne odričem i uložiću 100% sebe u svaku utakmicu, pa ćemo videti gde će nas to odvesti, a u poslednjoj sezoni Flaviusovog mandata su nas moje taktike odvele do finala utešnog turnira, šta mislite, je li to malo?1. da smo izvukli slabiju grupu, onda ne bi stavio akcenat na trening? kakve povezanosti imaju trening i rezultati, pa da jedni isključuju druge?2. zašto misliš da je grupa toliko jaka? koje su to reprezentacije u prednosti u odnosu na nas?pitanje za ostale kandidate: kakvo je vaše mišljenje o dometima naše mlade repke u ovakvoj kvalifikacionoj grupi?