תרשה לי להתעלם מכל התקיפה שלך שמתבטאת בהאשמה של "אתה תוקפני ואגרסיבי". זה לא הדיון כאן.
אני אחזור, שוב, על השאלות הפשוטות שכתבתי שמהן אתה התעלמת כאן;
1) אם כל שנה בליגת-העל (בניגוד לליגה השנייה) מפסידים כסף, או לחילופין מרוויחים פחות [הפסד ביחד לליגה השנייה...], איך הקבוצות נשארות אותן קבוצות עד כדי מיקרים נדירים, כשהדוגמאות המושלמות הינן המדינות שהוזכרו לעיל.
2) נניח שאין בעיית תחרותיות (למרות שהוכחה שיש...), מדוע אתה מתנגד לתקרת-שכר?
אם אתה תומך, מדוע אינך משמיע את דעתך?
אגב, אני מניח שהצורה בה כתבת כאן הינה הצורה ה"נקייה" אותה אתה מבקש ממני לקיים...
נתת דוגמא לכ4 מדינות מתוך 98 נתתי לך דוגמא למדינה שלנו שיש חילופים אתה בחרת להתעלם
א) לאיזו שאלה מהשניים זה עונה? יכול להיות שאני מפספס...
ב) כבר יש חמישה. המשכתי במחקר עם ארגנטינה. באופן "מפתיע" עומדת באותן קריטריונים - לא תחרותית.
ג) מעל 25% מכל קהילת המשחק זה קצת יותר מייצג מה-4 מתוך 98.
קבוצות בליגת העל מחזיקות בקבוצות טובות יותר מאשר קבוצות בליגה 2 זה אכן עובדה הנכסים שאתה מדבר עליהם אולם ושחקנים נרכשים בכסף שכולם מקבלים ברמה כזאת או אחרת אני התחלתי בליגה 4 עם אותו כסף שאתה התחלת אניבחרתי להתקדם עם האולם בהתאם לאיפה שהייתי מישהוא אחר בחר לקנות שחקנים בכסף הזה וגרר לעצמו מצב כלכלי פחות אידיאלי ממה שאני הייתי בו ולכן נשאר במקום בזמן שאני התקדמתי
לא הבנתי מה זה מוכיח...
אם היית נכנס ארבע עונות אח"כ ומתחרה עם עצמך כיום, האם היה לך סיכוי? לא!
כי בארבע עונות הנוספות של הקבוצה שיש לך צברת עוד נכסים.
אמרתי שאין בעיית תחרותיות? אמרתי שיש
כנראה בעיית קריאה שלי. כל מה שקראתי עד כה בפוסט הספציפי הזה מרמז ההפך...
כנראה שלא חזרתי על זה מספיק פעמים...
ההשוואה היא של מנהלים באותה רמה. מנהל כדורסל גרוע לא יפיק את אותו רווח ביותר שנים.
אלא אם אתה טוען שבאיטליה וכו' הטובים ביותר היו רק בעונות 1, 2, 3, 4 - זוהי ההוכחה לכך שזו בעייה.
בנוסף, הקבוצות שנזרקו מליגת-העל זה חלק ממה שצריך להסתכל.
אם (למשל) קבוצה פרשה ואתה עלית, זה לא ממש בגללך...
אז אתה מודה שמנהל קבוצת כדורסל טוב יצליח יותר ממנהל קבוצת כדורסל גרוע וזה לא הכול כסף
רוב הקבוצות שפרשו פרשו בגלל כישלון של הקבוצה ושהם היו בדרך לליגה השניה גם כך שי שני מקרים בלבד שקבוצות היו בצמרת בליגת העל ופרשו אחת חזרה העונה ולקחה גביע
לא ברור מה הטיעון.
כמו-כן, לא ברור איך זה מראה מה שטענת קודם - שאתה לא טענת שאין בעיית תחרותיות. נראה שזה ממש מה שאתה טוען.
ה-נבא על כל מנהליו רואים זאת אחרת ומוכיחים אחרת (כבר 25 שנה).
כמובן שיש ליגות נוספות בארה"ב שמוכיחות זאת.
מנגד, הליגות באירופה מראות שבלעדיו אין תחרותיות...
עם כל הכבוד לרצון להיות כמה שיותר מציאותים זה בכל זאת משחק רשת בעל חוקים אקונומים שונים מהאן בי אי אני עדיין לא מצליח לראות איך פה בבאזרביטר זה הפיתרון היעיל ביותר
אני לא אומר שהוא לא, אני אומר שאני כרגע לא מצליח לראות את זה
זהו "טיעון מהקופסא" - אחד שניתן להשתמש בו כנגד כל הצעה שהוכחה בעולם האמיתי.
בפועל, היא לא מראה אחרת, וממש לא סותרת את הטיעון שלי לעיל.
כבר לא נכון.
קבוצה שלוקחת אליפות, ובטח קבוצה שתסיים שנייה וכו' ניצלה את התקציב שלה לאורך כל השנה כדי להתמודד. סביר אפילו שאיבדה מעט נכסים בדרך.
קבוצה שיודעת שאין לה סיכוי תבצע טנקינג כדי למקסם הרווח ותסיים ברווח יפה.
אתה רואה את המצב בליגת העל? הקבוצה בעלת הרווח הנקי הגדול ביותר בליגת העל זה מחזיקת הדאבל בליגת העל והיא גם בעלת תקציב השחקנים הגדול ביותר איך אתה אומר שמשהוא לא נכון כאשר המצב במציאות אומר שהוא אכן נכון
הדגשתי משפט שכתבת אתה בכוונה.
הקבוצה החזקה ביותר, היא זו שמוציאה הכי הרבה.
זה ממש הטיעון שלי. לא?
זה שיש לה רווח נקי גבוה יותר, יכול לנבוע מדברים שונים, אבל בטח לא בגלל שכר-שחקנים פחות, כפי שאתה טענת קודם לכן, אלא להפך - כפי שאני טענתי.
אין בליגת העל שלנו קבוצות שעושות טאנקינג פשוט מאוד אתה יודע למה? ...
אתה טוען טענה כזו [תקן אותי אם ואיפה שאני טועה]:
יש קבוצה שידוע שלוקחת את התואר, היא פשוט מעבר לכולם.
היתר משחקות את כל 22 המשחקים עם סגל מקסימלי.
לא יותר סביר לשחק עם סגל חזק רק ב-10 האחרונים (ואני לארג')?
היות שכך, קצת קשה לי להאמין. סלח לי.