BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > Cez lupu - alebo rozhovory s manazermi

Cez lupu - alebo rozhovory s manazermi

Set priority
Show messages by
From: razor
This Post:
00
223575.36 in reply to 223575.35
Date: 2/3/2013 4:02:57 PM
Overall Posts Rated:
284284
V tejto sezóne sme spolu s mojou lupou navštívili Rumunsko a Japonsko. Prišiel čas presunúť sa na sever našej planéty. Ostávame však v Európe, konkrétne vo Švédsku. Práve z tejto škandinávskej krajiny pochádza môj dnešný respondent. V 21.časti magazínu je pripravený odpovedať na moje otázky GM-Manon(173598).

1. Môžeš sa nám na začiatok predstaviť?
Volám sa Robert, ale som tu známy ako Manon. Mám 31 rokov, krásne zarábam a mám ešte krajšieho syna, ktorý má teraz 1,5 roka (ako ten čas letí...). Ľudia, ktorí strávalili nejaký čas na fóre, tam zrejme videli moje príspevky. Vzhľadom k tomu, že mám syna a stal som sa GM, nebol som schopný tráviť na BB toľko času ako predtým. Každý deň sa ale stále snažím vtesnať nejaký čas na BB.

2. Kde bývaš?
Bývam vo Švédsku, presnejšie v malom meste s názvom Insjön.

3. Kedy si začal hrať BB?
Začal som vo februári 2010, Sezóna 11, presne počas All-Star zápasu.

4. Prečo si začal hrať BB?
Videl som reklamu na hru a to ako môj bratranec miluje basketbalový kôš. Ja milujem online manažérske hry. Myslel som si, že táto hrá môže byť niečo, čo si budeme obaja užívať, hlavne keď nastúpime proti sebe. Zatiaľ sme proti sebe odohrali len 1 súťažný zápas. Bolo to v Sezóne 11, v play-off (vyhral som len o 1 bod!). Túto sezónu sme znovu v rovnakej lige, takže bude hrať opäť proti sebe.

5. Aké sú Tvoje najlepšie úspechy?
No, zatiaľ som nemal veľa úspechov a mal som dlhodobý cieľ. Zatiaľ som postavil arénu a trénoval hráčov. Ak by som mal predsa niečo vybrať, tak by to bolo semifinále v pohári pred dvoma sezónami. To ale bolo spôsobené aj kôli štastnému rozlosovaniu. Sezónu na to som vypadol hneď v prvom kole. Môj čas príde, keď sa mi naplní "peňaženka" a zlepšia sa trénovaní hráči.

6. Kto je najlepším hráčom v histórii Tvojho tímu?
Pýchou môjho tímu je Stefan Yngvesson(14735243). Hráč, ktorého som draftoval a strávil veľa času jeho tréningom. Teraz je na chvíľu v našej NT. Pre mňa je veľmi dôležitý.

7. Skús vybrať základnú päťku v histórii...
PG: Pancrazio Boscaro(6771080) - nikdy nebol najlepším PG v klube, no je k tomu blízko. Momentálne hráva základ.
SG: Fred Leon(14301096) - strávil v klube len sezónu aby pomohol dostať sa v play-off do finále.
SF: Stefan Yngvesson(14735243) - pýcha a radosť klubu.
PF: Zbigniew Łabudzki(21336308) - stále v tréningu ale začína vyzerať naozaj dobre. S trošku viac tréningom bude z neho naozajstná hviezda.
C: Patrick Lemaire(6806818) - trochu podobný prípad ako môj PG. Je dočasným riešením, pokým trénovaní hráči nedosiahnu takú úroveň, aby ho mohli nahradiť.

From: razor
This Post:
44
223575.37 in reply to 223575.36
Date: 2/3/2013 4:04:28 PM
Overall Posts Rated:
284284
...

8. Koľko času stráviš GM prácou?
Mení sa to zo dňa na deň. Niekedy pri tom strávim 1-2 hodiny a niekedy, keď nie je dosť času, tak to robím len 5 minút.

9. Akú najvyššiu pokutu si udelil a za čo?
O GM rozhodnutiach a pokutách sa nerozpráva. No najvyššie pokuty sú za prestupy, ktoré sú predražené.

10. Prejdime ku krajine v ktorej žiješ, Švédsku. Ak by som išiel do Švédska, ktorých 5 miest alebo vecí by som mal vidieť?
No, cítim sa teraz ako ambasádor Švédska, no nemôžem myslieť na nič iné, ako na miesta ktoré som navštívil:

1. Kiruna v lete - išiel som sem raz s mojím otcom (nedá sa to každý deň, je to asi 1000km vzdialené od mesta, kde som vtedy žil). Toto miesto je dosť na severe a v lete tu celú noc svieti Slnko. Sedenie na balkóne hotela, pitie studeného piva o polnoci a slnko stále svieti. Zvláštny pocit.
2. Gottland - bolo to dávno, čo som tu bol. Je to nádherný ostrov mimo východného pobrežia Švédska. V lete sem chodí veľa ľudí relaxovať a zabávať sa. Je tam niečo pre každého. Bol som tu ako dieťa, no silno si pamätám návštevu jaskyní Lummelunda. Je to veľký jaskynný systém. Je naozaj krásny.
3. Dalarna - mal by som povedať aj o mieste, kde žijem ja. Dalarna je provincia vo Švédsku, kde bývam. V zime sem veľa ľudí chodí lyžovať. Ale najkrajšie je to tu v lete. Midsummer v Leksande je veľká udalosť, veľa ľudí má párty, bavia sa. A neskôr v lete sa u nás konal Classic Car Week v Rättviku. Tjusigt je udalosť, ktorá trvá celý týždeň kde sa stretávajú ľudia, ktorí vlastnia americké autá z 30-tich až 70-tich rokov. Je tu veľa krásnych aút a milých ľudí.
4. Málo vecí ma už napadá. Myslím, že človek by mal navštíviť naše hlavné mesto, Štokholm. Je tu mnoho druhov obchodov a jedla. Je to dosť podobné s hocijakým hlavným mestom. Nemám rád veľké mestá, ale majú niečo do seba.
5. Už vážne neviem o piatom, snáď ešte Štokholm skärgard. Je to veľká plocha na mori s tisíckami a tisíckami malých ostrovov. Je to nádherné.

11. Aké sú Tvoje ciele v tejto sezóne?
Moje momentálne ciele sú vyhrať, čo sa vyhrať dá, zarábať čo najviac peňazí a trénovať mojich hráčov. Keď budú dostatočne vytrénovaní, budem sa snažiť postúpiť vyššie.

12. Čo chceš odkázať slovenskej komunite na BB?
Dúfam, že každý zažíva dobrú sezónu a uvidíme sa na fórach.

Ďakujem Ti za rozhovor.