V tejto sezóne sme spolu s mojou lupou navštívili Rumunsko a Japonsko. Prišiel čas presunúť sa na sever našej planéty. Ostávame však v Európe, konkrétne vo Švédsku. Práve z tejto škandinávskej krajiny pochádza môj dnešný respondent. V
21.časti magazínu je pripravený odpovedať na moje otázky
GM-Manon(173598).
1. Môžeš sa nám na začiatok predstaviť?Volám sa Robert, ale som tu známy ako Manon. Mám 31 rokov, krásne zarábam a mám ešte krajšieho syna, ktorý má teraz 1,5 roka (ako ten čas letí...). Ľudia, ktorí strávalili nejaký čas na fóre, tam zrejme videli moje príspevky. Vzhľadom k tomu, že mám syna a stal som sa GM, nebol som schopný tráviť na BB toľko času ako predtým. Každý deň sa ale stále snažím vtesnať nejaký čas na BB.
2. Kde bývaš?Bývam vo Švédsku, presnejšie v malom meste s názvom Insjön.
3. Kedy si začal hrať BB?Začal som vo februári 2010, Sezóna 11, presne počas All-Star zápasu.
4. Prečo si začal hrať BB?Videl som reklamu na hru a to ako môj bratranec miluje basketbalový kôš. Ja milujem online manažérske hry. Myslel som si, že táto hrá môže byť niečo, čo si budeme obaja užívať, hlavne keď nastúpime proti sebe. Zatiaľ sme proti sebe odohrali len 1 súťažný zápas. Bolo to v Sezóne 11, v play-off (vyhral som len o 1 bod!). Túto sezónu sme znovu v rovnakej lige, takže bude hrať opäť proti sebe.
5. Aké sú Tvoje najlepšie úspechy?No, zatiaľ som nemal veľa úspechov a mal som dlhodobý cieľ. Zatiaľ som postavil arénu a trénoval hráčov. Ak by som mal predsa niečo vybrať, tak by to bolo semifinále v pohári pred dvoma sezónami. To ale bolo spôsobené aj kôli štastnému rozlosovaniu. Sezónu na to som vypadol hneď v prvom kole. Môj čas príde, keď sa mi naplní "peňaženka" a zlepšia sa trénovaní hráči.
6. Kto je najlepším hráčom v histórii Tvojho tímu?Pýchou môjho tímu je Stefan Yngvesson
(14735243). Hráč, ktorého som draftoval a strávil veľa času jeho tréningom. Teraz je na chvíľu v našej NT. Pre mňa je veľmi dôležitý.
7. Skús vybrať základnú päťku v histórii...PG: Pancrazio Boscaro
(6771080) - nikdy nebol najlepším PG v klube, no je k tomu blízko. Momentálne hráva základ.
SG: Fred Leon
(14301096) - strávil v klube len sezónu aby pomohol dostať sa v play-off do finále.
SF: Stefan Yngvesson
(14735243) - pýcha a radosť klubu.
PF: Zbigniew Łabudzki
(21336308) - stále v tréningu ale začína vyzerať naozaj dobre. S trošku viac tréningom bude z neho naozajstná hviezda.
C: Patrick Lemaire
(6806818) - trochu podobný prípad ako môj PG. Je dočasným riešením, pokým trénovaní hráči nedosiahnu takú úroveň, aby ho mohli nahradiť.