Sto se lenjosti tice , i ja sam dosta lenj . Nekoliko puta sam pokusao da procitam ceo prirucnik , ali ne ide , smorim se i batalim to .
I opet da ponovim u tome lezi ceo problem ovog koncepta.
Zasto bi neko bio lud i nekom davao sve na tanjiru, kad taj ne zeli sam da napuni svoj tanjir??????????
Iskreno receno, ja dobijem mesecno jedno 10-ak mailova od onih koji ovu igricu pocinju da igraju da bi je igrali, a ne da neko drugi igra za njih.
Sve pocinju tipa "Ti si ovde jedan od najiskusnijih pa imam par pitanja za tebe......". I tada mi je milina davati nekom savete, jer ga ocigledno BB interesuje. Sve ih naravno uputim na prirucnik i forume za pomoc novim korisnicima i kazem im da im svima stojim na raspolaganju za bilo kakva pitanja.
E onda me odusevi kad neko dodje sa pitanjem "Procitao sam da je ovo onako ili ovako pa me interesuje sta ti mislis o tome?". TAKVIM LJUDIMA VREDI POMOCI. Jer nije lenj da procita, nije lenj da razume, nije lenj da proba. Tada je milina deliti savete.
I verujem da vecina iskusnijih ovde nema nameru da nekog uci korak po korak da hoda po BB-u. Saveti da, pomoc da, ali objasnjavati nekom kao da je retardiran, a sam se dobrovoljno prijavio sa nesto, to je idiotizam.