Προς Wade3: Φιλαράκι μ έναν άσσο η ομάδα σου όχι μόνο μένει στη ΙΙΙ άλλα θεωρείται κ από τις δυνατές! Κι εγώ ήμουν κάμποσες σεζόν εκεί αλλά ομάδες σαν τη δική σου δεν αντιμετώπισα και πάρα πολλές...Σε μια μέση ΙΙΙ έμπαινες άνετα στα play off! Επίσης καλή επιτυχία στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια!
Προς alexperisteri: Οπ οπ σύγαυρος κι εσύ φίλε μου? Ε με τέτοια ομαδάρα τι άλλο θα ήσουν? :D Για τον αγώνα μας νομίζω πάντως ότι μ ένα ακόμα καλό ψηλό θα είχες εύκολα μια θέση στο τελικό...Μου έκανε πραγματικά τρελή εντύπωση οι άμυνες που παίζαν το 3αρι και το 4αρι σου...και οι δυο μικροί με 10.000 μισθό πράγμα που δείχνει πόσο καλά τους έχεις δουλέψει με τη προπόνηση...Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ όπως έχω διαβάσει η υπομονετική κολλάει με τη ζώνη 3-2 η δικιά σου υπομονετική έδειχνε να ρολάρει σωστά! Άλλο ένα δείγμα ότι όλα κυλούν σωστά στην ομάδα σου...Να πω την αλήθεια με βάση τους μισθούς περίμενα να σε κερδίσω με αρκετούς πόντους κ εύκολα...Αλλά όπως αποδείχθηκε έχω πολλά να μάθω ακόμα! Γι αυτό λοιπόν και τα πολλά respect στην ομάδα σου (y)
Last edited by Mike G -7- at 7/2/2014 12:51:38 PM