BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
266635.36 in reply to 266635.35
Date: 1/23/2015 5:47:22 AM
Overall Posts Rated:
116116
Mislim, da potrebuje mladinska repka svez veter. S stirimi mandati za sabo imam trenutno verjetno najvec izkusenj z u21, ampak ko vidim, kaksno debato je brancin sprozil ze samo s kandidaturo in svojimi nacrti, mi to da jasno vedeti, da je cas za zamenjavo. Sicer pa sem ze pred casom napovedal slovo od mladinske repke. Seveda bom pa na voljo za kakrsnokoli pomoc novemu selektorju, se posebej pri prvih korakih, kjer brez izkusenj hitro pride do napake ali dveh (razlika med klukbskim in reprezentancnim razpolozenjem, reset razpolozenja, reprezentancna politika itd.)
Kandidiral bi samo v primeru, ce bi protikandidati bili sami biseri ala olimpija. Seveda mi ni treba poudarjati, da gre moj glas brancinu.

This Post:
11
266635.37 in reply to 266635.33
Date: 1/23/2015 9:49:57 AM
Overall Posts Rated:
7979

Če sem treniral Navršnika v podajah? Ja menda ni iz drafta prišel s podajami 11, se ti ne zdi? Pri koncu 21. let, ko sem ga kupil, je imel ZO 6 in POD 5, zdej pa si zračunaj, koliko časa sem mogel njegovo 200k+ plačo dajati na OI-ja. Mimogrede, kljub temu sem se uspel dve sezoni zapored obdržati v 1. ligi.

Ne odkrivam tople vode zaokrožimo 22 let! Kdo sploh lahko klikne igralca s (200+) takšno plačo! Moj klub ima omejitev 137 386 plače!
V predstavitvi moram pač napisati kaj bom delal ,če bom izvoljen. In kje vidim problem ! Če tebi ni uspelo spremeniti miselnosti ljudi nikjer ne piše ,da bo meni. Seveda pa bom delal vse na temu in ,če bo treba bom tudi tistemu ,ki bo upošteval moj trening pred tekmo svetoval zakaj naj , da to in to taktiko proti nasprotniku(kdo naj koga pokriva ,če ga bo zanimalo bom povedal zakaj ; tega pri sebi za zdaj še ne delam a za Slovenijo bom!!) torej ga bom učil zato ,da bo zmagoval kljub "slabšemu treningu" in ne bo jezen na mene zaradi morebitnih porazov na tekmah saj bo zaradi mojih nasvetov zmagoval ter ,če bo želel tudi hitro videl SKL ligo !!!na začetku saj pri sami igri igralec boljše igra z višjimi skili ,ki pokažejo znanje igralca na tekmah . Ne rečem ,da bo lahko dostikrat ,ko sem se vživel ,da sem selektor in sem gledal kakšne občutke dobi pred tekmo z boljšim nasprotnikom sem videl ,da delo selektorja je vse prej kot lahka stvar!
Saj sem moral razmišljati kaj pa če ne bo odigral iste taktike kot do zdaj.....še in še misli pride pred tekmo ,da o pripravljenosti igralcev preračunavanju sploh ne govorimo! (nove taktike je preveč reskirano ali ne nasprotnikovo možnos ti predvidevat kako bo napadel sploh splača napovedat)?
Vseeno pa verjamem vase in imam dosti izkušenj ,da vem , da sem sigurno primeren za to delo. Seveda pa o tem ne odločam jaz pač pa volilci BB - JA!
Vsem ,ki mi bodo dali glas se že vnaprej najlepše bi rad zahvalil!
Ljubljana:23.1.2015

This Post:
00
266635.38 in reply to 266635.37
Date: 1/23/2015 1:56:35 PM
Overall Posts Rated:
116116
Pa kaj ima veze, če tretjeligaš ne more kupiti Navršnika? Saj je to le članski reprezentant. A pričakuješ, da bodo člani imeli vsi pod 100k plače ali kako?
Da jaz nisem uspel spremeniti miselnosti? MIslim, pa kaj smo tu Borgi, da imamo skupno zavest in bomo vsi trenirali tako, kot bo selektor rekell, ali kaj? Vsak človek se sam odloči, kako bo treniral in če misliš, da boš ti lahko vsakega prepričal v nekaj, kar ti verjameš, moraš menda priti iz neke globoke pubertete ali neke čudežne dežele, v kateri živiš.
Vsak se SAM odloči, če bo treniral za NT ali ne! Sicer pa ja, jaz sem že kar nekaj ljudi prepričal, da trenirajo tako za člansko kot U21 repko, čeprav sprva tega mogoče niso nameravali. In kaj se je zgodilo? Večina jih je vmes spremenila plan, ker pač ne igra vsak BB samo zato, da bo lahko izboljšal repko in je to tudi normalno. Ti pa lahko s svojo naivnostjo 12 letnika rajši preizkusiš svojo teorijo na kakšni drugi reprezentanci, toliko da vidiš, da če se tebi zdi neka ideja kul, še ne pomeni, da se zdi vsem. Ja, lepo bi bilo, če bi vsi delali za repko. Ampak guess what, ne igrajo vsi BBja zaradi repke.

This Post:
00
266635.39 in reply to 266635.36
Date: 1/23/2015 7:14:48 PM
Pepy team
II.3
Overall Posts Rated:
1515
Hvala in v cast bi mi bilo sodelovati s tabo. Zato te ob morebitni izvolitvi vabim v svoj
Strokovni kader. Poiskusil bi nas povezati tudi preko fb ali podobnih portalov da bi lahko brez vohunov. Debatirali o skilih in taktikah.

Last edited by brancin at 1/23/2015 7:16:39 PM

This Post:
00
266635.40 in reply to 266635.39
Date: 1/24/2015 7:48:57 AM
Overall Posts Rated:
7979
da bi lahko brez vohunov
Mogoče leti name mogoče pa tudi ne!
Glej dober selektor ne rabi videti skilov nasprotnika zato ,da nastavi tekmo! Še manj pa biti ali priti v njegov akant! Zato po tekmi obstajajo statistike!
Če nek igralec skoz dobr meče proti slabšim državam ter zatem skoz slabo meče proti boljšim pri tem niti ni pomembno katera pozicija saj lahko zopet iz statistike tekem vse zvemo. To pomeni ali ima nasprotnik nenormalno močno zunajno obrambo ali pa je naš igralec glede na nsprotno državo (zunajne ali notaranjo obrambo odvisno kje igra med tekmo preslab za nasprotnikovo obrambo v vodenju žoge ter soodvisnem skilu prodiranje)!
Torej če bi kot selektor (vseeno bom klikal ker vsseeno olajša odločitev ,če se slučajno kakšen prodaja) nujno rabil videti skile nasprotnika sem slab selektor ,ker iz statistike napadalni skok (velja za skoke v napadu ,ko se žoga odbije od nasprotnikove table lahko tudi samo bv napadu ) , ter obrambni skok pred našim košem ,podaje kako uspešen je met za tri itd...Če kot selektor tega vsega ne vidim in nimam to kot znanje za začetnika kje pa selektorja ,ki mora preklikat vse tudi njegove ligaške tekme ,da spoznam s kakšno osebo imam opravka! Ne samo to še dosti več ,da ugotovim sposobnost njegovih pomočnikov.... Da o tem ,da moram tekmo že takoj po zadnji tekmi naštimat ne pa ,da igram ,da sem iz afrike (Pero bivši selektor nisem naštimal probleme s računalnikom) in še dosti več.
V glavnem ,če pa je želja ,da se v istem času natrenira isto skilov (časovno ne smem zgubljt treningov na računmanjše plače) vohunjenje bog pomagi. Mene zanima samo igralec in ,če klub po svoje trenira a vseeno naredi boljšega igralca seveda je jasno , da bo igral seveda ne bom jezen na lastnika za samovoljo pač pa mu bom hvaležen ,da me je nekaj naučil! V 2 svetovni vojni niso zavezniki zmagali samo zato ,ker je Hitler zaspal saj ,ko se je zbudil še vedno ni verjel. Zmagal so ker so bili povezani ,nasprotnik ( v tem primeru Nemci pa nepovezani)....
Glej spadam med težje igralce ,ki za njega ni važno kako (seveda na pošten način ,da pogruntaš hipo igrce vsaka ima trike)! Ni važno kako na koncu štejejo samo rezultati vse ostalo je čisto nepomembno!
lp

This Post:
00
266635.41 in reply to 266635.40
Date: 1/25/2015 10:32:33 AM
Overall Posts Rated:
170170
KK Union Olimpija, jaz sem volil za tebe, glej da me ne razočaraš !

This Post:
00
266635.42 in reply to 266635.40
Date: 1/25/2015 5:57:59 PM
Overall Posts Rated:
77
Če bi razumel kaj si hotel povedat glede Krambergerja bi ti mogoče celo odgovoril.

This Post:
00
266635.43 in reply to 266635.42
Date: 1/26/2015 4:30:57 AM
Overall Posts Rated:
116116
Da ima previsoke primarne skille in s tem previsoko plačo, kar naj bi pomenilo, da je bil slabo treniran...kr neki. Menda bi po njegovem mogli vsi reprezentanti biti krila s 100k plače.