Poleg že naštetih še NY Titans, Skica, kar nekaj lastnikov U21 reprezentantov...aja, pa da ne pozabimo Davida
Zase priznam, da se tretji mandat U21 nisem več toliko trudil z maili, kot sem se v prvih dveh, ko sem vsakemu posebej pisal romane namesto trening planov. Potem je U21 prevzel Zippo, ki mu je interes do BBja čisto padel, ko so mene bannali, jaz pa se v mandatu po njemu tudi nisem neki razpisoval po forumu. Vmes se nam je zmanjšalo število članov Slovenskega BBja za več kot polovico (iz 700+ na 330), ker BBji niso več vlagali v reklame...pa še nekateri vidni člani BBja, ki sem jih že omenli, so nehali igrati.
Verjetno je težko določiti samo en razlog. Je pa res, da ko je na kupu dovolj navdušencev nad igro in njihovimi igralci (elan, ohonica, jaz, vrtec, NY Titans...se opravičujem, če sem koga pozabil!), temu navdušenju ni težko slediti in posledično community raste. Še se spomnem, ko sem po tistih RL turnirjih z bracotom in ankle breakersi vsakega od nas opisoval z BB skilli, ali pa reporte elana, umotvore vrtca...
Upam, da se bo kmalu našlo spet par takšnih navdušencev, ki bodo lahko dvignili forum.