V ponedeljek nas čaka tekma z Nizozemci. S nizozemskim selektorjem sva se dogovorila, da bova odigrala po večini z 20-letniki. Zdaj pa poglejmo še malo, kako je potekala sezona.
Bili smo 5. nosilci v skupini in zato imeli težje nasprotnike v prvem delu. Najprej smo igrali s Francijo, 2. reprezentanco sveta v U21. Pričakovano smo izgubili, a si nimamo kaj očitati. Tudi 2. tekmo proti Nemčiji bi le stežka dobili, a sem vseeno poizkušal presenetiti in odigral z normalno zavzetostjo. Žal neuspešno, kar je že pokopalo vse realne možnosti za 2. mesto. V 3. krogu pa smo igrali z Gruzijo, ki je bila v prejšnji sezoni res zelo dobra. A še enkrat več se tukaj pokaže, da je vodenje U21 repke 95% delo, 5% pa taktika-Gruzija namreč po tisti močni generaciji ni imela dobrega zaledja in hitro so izgubili mesta na svetovni lestvici (na začetku sezone so bili 26., zdaj že 47.). Je pa za to kriv tudi njihov selektor, saj je vse tekme odigral z normalno zavzetostjo. No, Gruzijo smo premagali, potem pa je sledila Turčija z njihovimi supercentri. Ta tekma je služila le za nabiranje entuziazma za naslednje tekme, ki smo jih preprosto morali dobiti... In smo jih! :) Po vrsti smo premagali Ciper, Andoro in Islandijo. Tako smo sezono sklenili na 4. mestu v skupini, na sv. lestvici pa izgubili 2 mesti (46.--->48.), smo pa bili med sezono tudi že 55.
Sezone si še ne upam oceniti, saj je bil glavni cilj spodbuda lastnikov za trening. Počasi (v prihodnjih 2, 3 tednih) pričakujem odgovore skavtov, ki sem jim že pisal.
P.S.: Kdo se je že javil za skavta centrov med sezono? Sem pozabil, nikakmor pa si tudi nisem zapisal. :( Prosim, če se mi javi. Hvala