BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > [NT] Україна №9

[NT] Україна №9

Set priority
Show messages by
This Post:
00
315916.37 in reply to 315916.36
Date: 9/2/2025 4:59:29 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
який бруд по сіверчуку і на тебе я вилив? тим що ти хвалишся кількістю кубків і ставиш себе вище інших? хоча кількість кубків виграв однаково як один з менеджерів яких ти порівнював... це по твоєму нормально так спілкуватися?

я тобі сказав, свою думку щодо Сіверчука, що він не гратиме в збірній бо має низький внутрішній захист, який ти не хотів качати. Я думав що я може не правий, і чогось недорозумію в ББ. Запитав думку своїх радників, думка ідентична щодо Сіверчука.

Чи краще загравати його і просаджувати внутрішній командний рейтинг, щоб під кошиком був прохідний двір ? Я краще блокерів молодих заграю, це на переспективу більший вплив дасть.

This Post:
00
315916.38 in reply to 315916.34
Date: 9/2/2025 6:12:12 AM
Mydsk Bucks
Superleague
Overall Posts Rated:
5454
Second Team:
Medsko
Привіт люди, для чого сваритися.
Хочу від себе сказати, я стараюсь прискіпливо зважувати рейтинги своєї команди,
чи то є атака, чи то є захист, аби не мати повного провалу.
Тому моя позиція це важливо(я про рейтинги)! Коли чекаєш від суперника зовнішньої атаки, не треба ослаблювати свій рейтинг ЗЗ, а особливо коли ти атакуєш, то тим більше, для чого збивати рейтинги кидків, і лишати гравця сам на сам з гравцем суперника, без бонусу того кидка, який він планує виконувати?
В Тайвані я раніше під внутрішні атаки ставив ВФ, у якого ЗЗ був 16(бувало і Ц грав із ЗЗ - 8), Але завдяки порядку в захисті в інших гравців,а отже і хороших командних захистах, то такий гравець хоч і просідав бо грав у захисті як ЛФ, але катастрофи не було, і я перемагав у матчах. Але краще так не робити, якщо є ким там грати.
Ці матчі(Львів і Запоріжжя, я маю наувазі), я вже казав, для мене нічого не доказали. Бо в обох матчах за 1 хвилину до кінця була різниця в кілька очок. Отже тут Рандом, кожен матч може давати перемогу то одному, то іншому менеджеру.
2-3 це ж само є посилення підбору і внутрішнього захисту за рахунок зовнішнього. У переможній грі, ти хоч і грав внутрішній акцент, але гравці атакували з периметру РЗ-АЗ-ЛФ, тому це могло доти тобі +(2-3) влучні кидки, які дали тобі перевагу у кілька тих очок, необхідних для перемоги. І атакувати Запоріжжю важче під кільцем(які рейтинг підбору і захисту підвищують, бо грають на своїх позиціях) проти гравців блокерів, які і захист мають хороший внутрішній і грізну зброю під кільцем - блок.
Тож, я б не робив би собі життя складнішим, і рейтинг би старався зберегти командний.

Last edited by Gello (NT Taiwan) at 9/2/2025 6:14:01 AM

This Post:
00
315916.39 in reply to 315916.38
Date: 9/2/2025 6:17:15 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
я вже раніше колись писав, що не від "хорошого" життя я придумую велосипед з тактиками в збірній. пробую щось нове, експерементую. Глобально це не змінить нічого, в топ 10 не попадемо, в топ 60 не опустимся.

Мав би я хороший склад, я би не парився так як і ти з Тайваньом граєш чи то зовнішню 2 блокери 3 шутери, чи то внутрішню, 2 блокери 3 шутери чи 3 шутери 1 класичний і 1 блокер, все.
Я також хочу щоб в нас було все класно з гравцями. Але для цього тре їх виростити. Над чим і працюю.

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 9/2/2025 6:18:10 AM

This Post:
11
315916.40 in reply to 315916.36
Date: 9/2/2025 7:23:03 AM
Dynamo Kyiv
Superleague
Overall Posts Rated:
647647

І на останок, я вважаю, що Динамо стане першою українською командою яка виграє ВВВ (скріньте).

Це дуже гучна заява) Я з початку повномасштабки втратив інтерес і відстав від трендів ББ і поки тримаю команду аби була. Але може з часом повернусь і на щось замахнусь.

Ту Кампот: по командним рейтам зауваження було конструктивне + вказане джерело.
найди мені в Посібнику гри де це пише, що матч виграють командні рейтинги, інакше прозву тебе провокатором і маніпулятором.

Перед тим як таке писати імхо можна і правила глянути) Є ж повний текст і по ключовому слову "рейтинг" все швидко шукається)

П.С. Щось давно на форум не заглядав, а тут цікаво буває)

Борітеся - поборете!
This Post:
00
315916.41 in reply to 315916.40
Date: 9/2/2025 8:13:19 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
Проблема не в правилах, чи в тому як я зіграв матч проти слабкої збірної щоб щось потестувати.
Це можна адекватно обговорити все, розпитатися чому так, чому не так і так далі.

Я завжди стараюсь пояснити кожен свій крок, чому так, чому не так. Я можу помилятися в якихось моментах, чогось не знати. Всі ми люди. Але наїзди в свій бік я також не терпітиму) Відповідь від мене буде рівноцінна:)

Проблема в іншому, деякі менеджери думають, що їхні гравці Джордани, і що саме вони повинні грати в збірній. А те що робиться в збірній заголом, які є інші гравці і так далі, яка стратегія розвитку збірної - пуфік.

Частіше заглядай на форум, в гілці НТ весело, завжди йде якась дискусія. В гілці молодіжки - бенефіс Тігра, в інших гілках тишина.

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 9/2/2025 8:15:32 AM