BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [NT] Sezona 60

[NT] Sezona 60

Set priority
Show messages by
This Post:
44
318162.36 in reply to 318162.35
Date: 5/16/2023 12:54:56 PM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15221522
Second Team:
Kerlci II
No, vsako sezono sem po koncu sezone rekel, da počakam na zadnji update, in se bodo potem vedele skupine za EP. In nikoli ga ni bilo, oziroma je bil prepozen, saj so se skupine formirale že glede na rejting prejšnjega tedna. Letos sem si to končno zapomnil, a ker se je offseason malo zavlekel, je pa tu tokrat že nov rejting.

Skratka, napredovali smo še eno mesto, saj smo prehiteli še Francoze, ki so očitno izgubili ogromno pik (naslov svetovnega prvaka), in očitno jim ni pomagal niti finale tolažilnega turnirja. Torej smo 16. na svetu in 10. v Evropi. To nas postavi v čisto drugo skupino, Francija je v skupini ki sem jo omenil (Turčija, Finska, Ukdajina, Češka, Irska, Gruzija, Andora - verjamem, da te ekipe ne bodo zadovoljne z menjavo), mi pa pridemo v balkansko/sosedsko skupino: Španija, Bosna, Hrvaška, Madžarska, Črna Gora, Luksemburg, Azerbejdžan. Morda celo nekoliko lažja skupina, Španci so seveda očitni favoriti, Bosanci so na našem nivoju, Hrvati in Madžari nekoliko nižje, so pa seveda nevarni...

Ampak glede na to, da je to že tretji popravek...

EDIT: Zdaj je jasen tudi vrstni red:

Začnemo s tekmo proti outsiderju Azerbejdžanu, nadaljujemo proti favoritom Špancem. Nato sledi pomembna tekma proti Bosni, lažja tekma proti Črni gori, ter težka sosedska dvoboja proti Hrvaški in nato še Madžarski. Za konec tekma proti Luksemburgu.

Mislim, da je razpored kar ugoden.

Last edited by Deschamps at 5/16/2023 3:04:53 PM