BuzzerBeater Forums

BB Israel > שינויים פרסונליים

שינויים פרסונליים

Set priority
Show messages by
From: Gal G

This Post:
00
47861.36 in reply to 47861.35
Date: 8/31/2008 10:29:54 AM
Overall Posts Rated:
3737
אני מגיהב לכם מהעבודה ובקצרה
אכן צריך לערוך בחירות חדשות
קני אינו פעיל
לא מוכר על ידי הקהילה
ולאור המצב וקירבתי ליהודה
(אנחנו עובדים באותו מקום)
וחשיבות הנבחרת
אתמודד על הנבחרת בהתיעצות ישירה עימו
ובכל מקרה זה חייב להיות אחד מהמשתמשים היותר ותיקים שמכירים היטב את המשחק ואת המשתמשים הנוספים בכדי לשתף פעולה

גל

From: Warrior

This Post:
00
47861.37 in reply to 47861.36
Date: 8/31/2008 10:51:23 AM
Overall Posts Rated:
1010
אתה צודק גל במה שאתה אומר לגבי קני אבל ככל הנראה לא יהיו שינויים והוא קודם יעביר את המשחק.. ואני שואל , במידה והוא יפסיד .. , מה זה משנה כבר מי יאמן את הנבחרת עד סוף העונה כשיהיו רק משחקי ידידות לא רשמיים שעקרונית גם חשובים לניסוי טקטיקות ורוטציות וצבירת ניסיון[אני לא סגור על זה שזה תופס במשחקי ידידות אני חושב שלא] .. ואם קני כן יעבור את קנדה , דווקא אחר כך לשנות ..?

לדעתי אם צריך להיות שינוי זה עכשיו לפני המשחק וחוששני שאין מספיק זמן לארגן בחירות מזורזות עד המשחק כי בכל זאת לא כולם יהיו נוכחים ויהיה מספיק זמן להצביע .. זה לא יהיה הכי אקטואלי מבחינת דעת הציבור כי בטוח יהיו הרבה שלא יביעו את דעתם ביגלל חוסר בזמן וזה קצת בעייתי .. צריך פשוט לתת לביברים להחליט כי ממה שאומר עומר הם עדיין דנים כנראה גם מכל מיני תגובות שנראו כן בפורום ופשוט לחכות ולראות אבל אם לא יהיה שינוי אז באמת לדעתי אין טעם כי בתחילת העונה הבאה כבר ייבחר מאמן חדש.. שיתחיל דרך חדשה ובניית סגל חדש עם תוכניות חדשות וכו ..

From: VadiG
This Post:
00
47861.38 in reply to 47861.37
Date: 8/31/2008 11:32:19 AM
Overall Posts Rated:
00
שלום רב
לאור המצב שנוצר,אני חושב שמן הראוי שניתן ליהודה את הכבוד שמגיע לו.יהודה עבד קשה מאוד על מנת להביא את הנבחרת עד הלום.יהודה קידם את הנבחרת בצורה בלתי רגילה ורשם הישגים בלתי מבוטלים.הטקטיקה של הנבחרת למשחק נגד קנדה חייבת להיות שלו,חד וחלק.מן הראוי שהמאמן הלאומי הבא יקח על עצמו את האחריות ויעלה בטקטיקה שיהודה עבד עליה במשך זמן רב.זה עלול להיות המשחק האחרון של הנבחרת,לכן חייבים לסיים את הקמפיין הזה בכבוד, ובכך בעצם להגיד תודה ליהודה על תרומתו הגדולה לנבחרת ישראל

From: Warrior

This Post:
00
47861.39 in reply to 47861.38
Date: 8/31/2008 11:47:21 AM
Overall Posts Rated:
1010
אתה צודק .. למרות שחייב הוא לא .. אם הוא יעלה בטקטיקה אחרת זאת תהיה זכותו שלו ואף אחד לא יגיד לו שום דבר..

אגב , קצת תמהה שאתה מתעורר דווקא עכשיו ודווקא בדיון הזה.. אבל אני רוצה להאמין לך שכתבת את ההודעה מיוזמתך .
למרות שאין ספק לגבי הדברים שכתבת .. רק שאני חושב שזה די ברור.

Last edited by Warrior at 8/31/2008 11:49:12 AM

From: VadiG

This Post:
00
47861.40 in reply to 47861.39
Date: 8/31/2008 12:17:06 PM
Overall Posts Rated:
00
לא יודע מה כל כך תמוה בעינייך,אבל אתה לא תצליח למשוך אותי בלשון ואני גם לא אכנס איתך כאן לויכוחים מיותרים.יהודה הוא חבר,אף פעם לא הכחשתי את העובדה הזו,חוץ מזה לא כל יום מעיפים את המאמן הלאומי מהמשחק ובטח שלא באמצע הקמפיין ועוד לפני משחק כל כך חשוב.אז אם מה שכתבתי זה תמוה בעינייך,נשמור על סטטוס קוו בעניין הזה ושכל אחד ישמיך בדרכו

This Post:
00
47861.41 in reply to 47861.39
Date: 8/31/2008 12:22:38 PM
Overall Posts Rated:
88
עופר,
ואדים צודק, קצת הגזמת עם הרמיזות.
אין שום חוק שמחייב אדם לשמור על רמת פעילות מינימלית בפורום על מנת להגיב על דברים שקורים במשחק.
אם ואדים החליט לשתוק עונה שלמה ודווקא עכשיו לדבר,
זו זכותו המלאה.

This Post:
00
47861.42 in reply to 47861.41
Date: 8/31/2008 1:55:03 PM
Overall Posts Rated:
55
חברים יקרים אני חייב להגיד לכם שאני די בשוק!
יהודה הוא מסוג המנג'רים והחברים שנתנו את הכיף במשחק הזה ומה שקרה די גמר אותי אישית!
אני לא יודע מה קרה או איך קרה ואנסה לבדוק את הפרטים והאם אפשר להחזיר את יהודה למשחק אבל בקשר למשחק הקרוב של הנבחרת מול קנדה אני מסכים ב100% עם ודים ולדעתי יש לקשר בין מאמן הנבחרת הנוכחי שהבנתי שהוא קני ובין יהודה בכדי שקני יוכל לקבל את תכנית המשחק מיהודה כי אני יודע שהוא הכין את הנבחרת למשחק החשוב ביותר ואם לא נצליח להחזיר את יהודה למשחק אז לפחות לתת לבן אדם וחבר את הכבוד להדריך את הנבחרת במשחק קריטי זה לנבחרת ישראל וזה ממש לא משנה אם יהודה אשם או לא המשחק האחרון הוא צריך להיות שלו בכל מקרה!
תודה!

From: Ehud

This Post:
00
47861.43 in reply to 47861.42
Date: 8/31/2008 2:02:31 PM
Overall Posts Rated:
274274
המאמן החדש יעלה איך שבא לו זה בטוח...

מה שכן אני גם ממליץ, בגלל שהוא לא מכיר את הנבחרת כמו יהודה שהוכיח את עצמו בתפקיד בצורה גובהה מאוד שהוא יתיעץ עם דרור, המאמן של הצעירה שהצהיר שיהודה אמר לו בדיוק מה הטקטיקה שהוא רוצה.

99.9 שזאת הטקטיקה הכי טובה לסיטואציה, אין מה לעשות יהודה מכיר את הנבחרת הכי טוב כרגע...

אחרי המשחק הזה ולהבא אני מאמין שהמאמן החדש ינסה לעשות כמייטב יכולתו להצליח.

אנחנו כקהילה צריכים להתאחד עכשיו ולתת את העזרה המירבית לקני (ניראה לי, אני לא בטוח פשוט) ולדאוג שהוא יצליח כמה שיותר ויעלה בטקטיקה הנכונה ביותר.

זאת דעתי.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: adomole

To: Ehud
This Post:
00
47861.44 in reply to 47861.43
Date: 8/31/2008 2:21:35 PM
Overall Posts Rated:
22
חבר'ה, קיבלתי תשובות מביבר צ'ארלס על כמעט כל הדברים:
דבר ראשון: מחר קני מנהל את המשחק. אני שולח לו הודעה עכשיו לדבר עם דרור כדי שהוא יוכל לקבל רעיונות מיהודה.
אז ככה, צ'ארלס אמר שהוא מסכים שזה לא הוגן שקני שלא השתתף בבחירות ייבחר לא ע"פ הקהילה.
הוא אמר שיש גם הגיון מאחורי מינוי ישיר של עופר למאמן הנבחרת.
אבל בסופו של דבר, הוא קיבל את ההצעה שלי, שנלקחה פה מהפורום מהתגובות שלכם.
יהיו פה בחירות.
הבחירות יתחילו, לדעתי, יום אחרי המשחק של הנבחרת.
אני עדיין לא סגור על דבר אחד: מיקום הבחירות.
הבחירות יהיו או בפורום או בבחירות הרגילות כמו שאתם מכירים אותם.
צ'ארלס אמר שיהיו בחירות.. אבל הוא שכח לאמר לי איפה.. אני מחכה לתשובה ממנו על כך..
אבל בכל מקרה.. לכל מי שחושב להציע את עצמו כמועמד יש הזדמנות לחשוב על נאום או משהו אם אתם רוצים..
צ'ארלס הבטיח לי שהמאמן שיאמן את הנבחרת במשחק אחרי קנדה זה יהיה מנצח של בחירות ולא בחירה אוטומטית של מערכת...

From: Ehud

This Post:
00
47861.45 in reply to 47861.44
Date: 8/31/2008 2:27:26 PM
Overall Posts Rated:
274274
עומר,

תנסה לברר אם המאמן יאמן רק עד הבחירות הרישמיות הבאות (חצי קדנציה)

או שהוא יקבל צ'אנס ארוך יותר של קדנציה וחצי??

או שמעכשיו אנחנו נעשה בחירות במועד אחר משאר העולם, ניראה לי לא הגיוני...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
47861.46 in reply to 47861.44
Date: 8/31/2008 2:28:38 PM
Overall Posts Rated:
55
עומר הכל ברור!
דרור טוען שקני לא מגיב להודעות שלו ולכן למען הנבחרת הלאומית באחד מהמשחקים החשובים שלה תסביר לקני לקבל הפעם הנחיות של יהודה דרך דרור!
תודה

Advertisement