BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Arenos pletimas / bilietu kainos

Arenos pletimas / bilietu kainos

Set priority
Show messages by
This Post:
00
53568.36 in reply to 53568.30
Date: 11/5/2008 5:26:57 PM
Overall Posts Rated:
00
Tyusai sakai negeriausia maximumas kai vyksta atkrintamosios ? Cia jau klysti. Nes tikrai geriau. Kai susirenka maximumas tai tik maximalios kainos yra gerai. Jei buciau nemaximuma sudejes buciau daug pinigu prarades...Nebent zemesneje lygoje kitaip. pas manes arena beveik pilnut pilnutele su maximaliomis...Sezono metu tikrai geriau yra sumazinti kainas, su tuom sutinku.

This Post:
00
53568.38 in reply to 53568.37
Date: 11/6/2008 6:06:25 AM
Overall Posts Rated:
205205
pas mane tai visą sezoną max kainos išskyrus vip.. ir renkasi nepriklausomai nuo pergalių pralaimėjimų pilna arena... norint laikyt ~80% kainos reik turėt daug didesnę areną, lyginant su maksimaliom kainom kai renkasi

This Post:
00
53568.39 in reply to 53568.37
Date: 11/6/2008 6:28:00 AM
Overall Posts Rated:
00
Na siuo klausimu nesutinku su tavimi..Kai sezonu metu padariau kokia 16 pergaliu serija, tiksliai nepamenu gal dar didesne..plius taureje gerai pasirodziau...o i arena nesirinko pilna zmoniu net sumazinus kainas...tai jei as buciau kainu nepadidines iki maximumo buciau lb daug prarades nes visai perpildyta arena ir daug zmoniu del jos talpos nebutu tilpe. Aisku teoriskai graziai tavo pasakymas skambva, bet tada pries atkrintamasias buciau turejes praplesti arena maziausiai 2000 vietu ir tada deti sumazinus kainas kad rinktusi maximumas ir daugiau pelno gal ir butu...Bet realiai praktiskai tai visiska nesamone, nes neplesi arenos tik atkrintamosioms jei 2-3 sezonai ji nekarta nebuvo pilna net sumazinus kainas sezono metu...Todel atkrintamosioms kainas tik maximuma reikia laikyti, nes kokia arena beturetum manau maximumas beveik zmoniu vistiek rinksis...

Message deleted
This Post:
00
53568.42 in reply to 53568.41
Date: 11/6/2008 2:45:19 PM
Overall Posts Rated:
00
Perskaiciau ir viska nuo A iki Z isaiskinau. Ir irodziau kad tavo pasakymas nera tiesa, ka irodo ir kitu praktika.

This Post:
00
53568.43 in reply to 53568.42
Date: 11/6/2008 2:55:13 PM
Overall Posts Rated:
182182
ka tu cia nusisneki...is kur tu zinai kiek pinigu gautum is zymiai didesnes arenos ir is mazesniu kainu...tos praktikos net nera, ka tu cia dar kalbi apie ja

This Post:
00
53568.45 in reply to 53568.44
Date: 11/6/2008 5:27:59 PM
Overall Posts Rated:
00
Pupkiui. (atsiknisk, niekam neidomu tavo sapaliones)

Tyusui. Suprantu ka pasakyti nori, bet jei mano arena pilna renkasi per 3 sezonus pirma kartu su maximaliom kainom. O tu man sakai kad rinktusi dar daugiau ?:D idomu kur rinktusi jei i arena nebetelpa ?:D o del pletimo tau jau aiskiai paaiskinau kad nieks del atkrintamuju neples arenos kad galetu mazint kainas ir kad 2-3 atkrintamuju varzybose susirinktu tas maximumas ir kazkiek daugiau pliuso butu, o po to sezono metu vel tos naujos vietos plestos butu tuscios...Pinigai investuoti i arena ir jei arenoje neprisirenka ziurovu nueitu veltui...geriau i jaunus zaidejus investuoti atliekamus pinigelius...Taigi, manau, nesi toks tupas kaip Pupkis ir nebereik aiskint ka pasakyti norejau. O del to kainu mazinimo, paskaityk dar karta pats taisykles. Vip priklauso lankomumas pagrinde nuo kainos bilietu, kitu daugiau nuo to kaip zaidzia komanda...Jei man renkasi tik dabar visur maximumai kam man mazinti kainas ? gali isaiskinti ? Kai viso sezono metu 70-80% arenos tebuvo uzpildyta...

This Post:
00
53568.46 in reply to 53568.45
Date: 11/6/2008 5:32:08 PM
Overall Posts Rated:
00
As siaip isvis nesuvokiu kam tu gincijiesi ir kas tau neaisku, tai primeciau kad gal tu galvojai kad as visa sezona max kainas laikiau, tai pasakysiu kad kainos buvo sumazintos kaip ir daugelio nes daugiau pelno nese sezono metu. Kai kainos max, man sezono metu nenaudinga kaip ir visiems. Bet atkrintamosiose kai taip staiga pasoko lankomumas, tai sakau tik maximumas naudingas.

Advertisement