BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל-פורטוגל - הדיון הרשמי

ישראל-פורטוגל - הדיון הרשמי

Set priority
Show messages by
This Post:
00
54732.36 in reply to 54732.35
Date: 10/27/2008 6:07:31 PM
Overall Posts Rated:
11
אני חושב שהתערבות יתר של המנוע זה מושג הזוי. הרי כל המשחק מבוסס על המנוע...
מה זאת אומרת התערבות יתר?
מי קובע חוץ ממנוע מתמטי?

כל דבר שקרה הוא בגלל שיקלול של תכונות ומצבים ומה שנגמר בסוף משקף את המציאות

מה שנכון שההגנה שלנו חלשה..
חברה לאמן דיפנס!

This Post:
00
54732.37 in reply to 54732.36
Date: 10/27/2008 8:36:23 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
צודק.

אם תשימו לב תמיד ברגעים המכריעים יוחפז לא נמצא.
מול קנדה הוא היה פצוע.
היום הוא נפצע שוב.

חסידים ב-16 דקות משחק יצא מדהים ולא מדהים.
מדהים התקפית ולא מדהים הגנתית עם 6 עבירות למרות שהשקיעו עליו עונה שלמה של הגנה.

בכל מקרה אני יציין שלעלות ראן היה הימור מפחיד.
מצד אחד עופר יצא עם ביצים של שור.
מצד שני כנראה שכל ההערכות לא היו נכונות .
יש לנו קלעים מדהימים אבל ספסל שמוריד יכולת בתחום הקליעה או בתחום ההגנה.
לא נלקח בחשבון מה יקרה אילו ואילו .
דווקא פנימה אם מישהו מהסנטרים שלנו נפצע ירידת היכולת היא פחות משמעותית.

אבל עופר לקח בחשבון את העונה הקודמת ושיער שהמאמן יעשה משהו שונה לאור הזיכרון וכאן צריך לכבד את ההחלטה.
זו החלטה קשה שצריך לקחת וזה מה שיש.

לגבי ההגנה כמו שסילנט קילר אומר..בהחלט חייב לתת פוש בתחום הזה בעונה הבאה אבל קשה לשכנע מאמנים להתמקד תקופה בזה.

יש משפט אחד שאני לא מסכים בנוגע לתדריך..
הנה הציטוט.
"היו כאלה שהציעו לשחק פנימה אבל לפורטוגלים יש גבוהים ששומרים ברמה גבוהה מאוד והיכולות שלנו להצליח מול פורטוגל במשחק חוץ גדולים יותר.."

ההגנה שלהם מבחוץ היא מהטובות בעולם. בין ה-3.
דווקא במשחק פנימה היינו מורידים להם את יכולת ההגנה הפנימית אבל גם על זה אפשר עוד לפטפט שעות על גבי שעות ועדיין לא נגיע להסכם.

הדברים הטובים שלקחתי מהמשחק הזה הם:
בחירת המאמן לא לעלות קראנץ.
עופר הוכיח ביצים בבחירת הטקטיקה.
הנבחרת הגיעה למשחק חוץ ושיחקה ללא רגשי נחיתות מה שמראה על התקדמות.

עוד מעט עונה חדשה והמלאכה מרובה.
אנחנו כבר לא בטורניר אבל עכשיו נשארה עבודה לא פחות חשובה.

This Post:
00
54732.38 in reply to 54732.36
Date: 10/27/2008 9:59:45 PM
Overall Posts Rated:
1010
התערבות יתר הכוונה שיש משחקים שה"מנוע" קובע הפסד אבל בלי להפגין צורה ברורה כל כך של התערבות כגון פציעות, עבירות מוקדמות של כל מיני שחקנים וכו'.. שזה מה שקרה במשחק שלנו אמש .

ברור שמדובר בכל מיני נוסחאות אבל קצת יותר מסובכות ממה שאני או אתה יכולים לדמיין ..
דרך אגב, ההגנה שלנו מאוד טובה וזאת ההגנה של פורטוגל שברמה הרבה יותר גבוהה פשוט, ברמה של אולי הטובה ביותר בתחום הזה ככה שבהחלט יש לתת להם כבוד על זה.. לא לשכוח שהציונים ירדו ביגלל כל הדברים אבל עדייין אנחנו כן נמשיך להשים דגש על הגנה כמו שהיה עד עכשיו ואף יותר .

This Post:
00
54732.39 in reply to 54732.37
Date: 10/27/2008 10:00:29 PM
Overall Posts Rated:
1010
יהודה, לא לאמר סתם דברים בבקשה.. הושקע על חסידים הגנה כמו כל שחקן אחר אבל לא עונה שלמה, ואת השיחות שלי עם מאמנו אני אשאיר בנינו . וחסידים היה מדהים בזמן ששיחק קלע 18 ב16 דקות שזה בהחלט נתון נפלא אין לי ספק שאם היה משחק יותר זה היה נגמר אחרת, כי ברגעים הקטנים מאוד שהוא חזר זה היה אחרת, ולצערנו נאלצנו לשחק מחצית שלמה ללא 2 מהקלעים הטובים שלנו .

קצת קל בדיעבד לאמור שבמשחק פנים היה יותר כלים מהספסל.. אף אחד לא חשב על אופציה של פציעה ובטח לא של יוחפז[ובאותה מידה יכל להיפצע נפתלי או בן ארי זה לא קשור] כי כמות הפציעות בנבחרות קטנה יותר ולא חלמתי על תסריט כזה בטיימינג ותיזמון כזה . יש לנו קלעים מעולים מהספסל גם מחוץ לחמישיה אבל לגיטימי שמחליפים יהיו קלעים פחות טובים מהפותחים .

בנושא המשחק פנים, אתה אומר שהתקפה מסויימת מורידה מיכולת ההגנה של הנבחרת בתחום הזה, זה לא משהו עובדתי ואין הוכחה לכזה דבר אז אם זאת תאוריה שלך אוקיי... אבל אל תציג את זה כאילו זה עובדה כי אם כן אז גם משחק חוץ שלנו הוריד את היכולת ההגנתית שלהם מבחוץ , לא ?

לסיכום בנושא הטקטיקה, הגבוהים לא התקדמו הרבה לאחרונה וביכלל מתחילת העונה לעומת הגארדים. יש עצירה רצינית בנושא הגבוהים אצלנו ולכן נלקחה ההחלטה שבמשחק חוץ נצליח יותר והיא גם פגעה כשבזמן ששיחקנו עם החמישיה ועדיין עם יוחפז, שלטנו והראנו עליונות וזה במשחק חוץ יש לזכור . כשהציון בהתקפה יכל להגיע גם ל11 שזה יישמע מוגזם לאנשים אבל כשמחשבים את הדקות ששיחקו חסידים ויוחפז אז זה מאוד הגיוני. כנ"ל הגנה ציון גבוהה יותר .

לכן אני חושב שפגענו היום בצורת המשחק ובמאצאפים. בדר"כ גם כשאנחנו משחקים החוצה יש לנו עבודה טובה מהצבע ואילו אתמול זה לא היה קיים ביכלל למרות הציון הגבוה יחסית מבפנים.
ככה שבמשחק פנים זה לא היה יוצא הרבה יותר טוב וכמובן בנוסף לזה שהאימוים תקועים בתחום הזה ונעשים מאמצים כדי לקדם אותם ואת כל השחקנים בכללי, ובזמן האחרון יש התקדמות רצינית והיכולת שלנו אתמול והציונים מעידים על כך.
שלולא הנסיבות אני בהחלט חושב שיכלנו לנצח ואולי נפגוש אותם בעתיד שוב ונוכל לברר את זה .

This Post:
00
54732.40 in reply to 54732.39
Date: 10/27/2008 10:22:58 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אף אחד לא בא אליך בטענות.

אם לא קראת הכל אז גם קיבלת מחמאות ולא מעט.
המשחק היה ראוי והימרת על טקטיקה עם ביצים בצורה יוצאת דופן.

חסידים החל לקבל הגנה עוד הרבה הרבה לפני שנכנס לנבחרת.
אם מחשבים את כמות העליות שלו בהגנה זה שווה ערך לעונה שלמה
המתמקדת לאימון זה.
בכל מקרה זה אמת ולא צריך להיכנס לקטנות. אין קשר ללא צריך להגזים וכו וכו.
כל הכבוד למאמן של השחקן שנענה לבקשות.
את השיחות עם שאר המאמנים תשאיר לך ולא צריך להזכיר את המשפטים האלה בכל תגובה.
כולם מבינים שהכל מתבצע מאחורי הקלעים וזה בסדר.

לגבי הציון..גם אם חסידים ויוחפז היו משחקים 48 דקות מלאות הציון לא היה משתנה.היינו קולעים יותר בלי שינוי של הציון.
זה לא משנה כמה השחקן שיחק.
אם הם שיחקו 6 דקות או 40 דקות הציון נשאר אותו הדבר.
היכולת שלהם מתבטאת על קליעות על המגרש ולא בציונים.
כנ"ל לנבחרת שקלעה 60 אחוז משלוש.הציון שלה ישאר אותו דבר למרות האחוזים המטורפים והיו לנו כבר משחקים כאלה.

המנוע מחשב סך הכל יכולות ולא סך הכל דקות בכל מה שמתקשר לציון.

לכל טקטיקה יש את החוקים שלה .

כל מה שנאמר כאן על הכיפאק.
אני רק לא מסכים עם משפט שאומר הסיכויים שלנו מבחוץ טובים יותר מבפנים.
משחק פנים נותן קודם כל יתרון בריבאונד מול קבוצה שמשחקת על קליעות מבחוץ וזה אומר שכבר זכית בעוד נסיונות קליעה וכנראה שמהניסיונות האלה גם תסחוט עוד כמה עבירות.
אם יש ליקויים ואין הרבה אופציות אז מנצלים לפחות את היתרונות ומנסים ליצור מצאפ מאוזן יותר.

פורטוגל 59 ריבאונד
ישראל 55

כמות זריקות
88 פורטוגל
85 ישראל.

מאוזן מאוזן מאוזן.

במשחק פנים היינו יוצרים יתרון בשני התחומים ולכן צריך לכבד את הדיעה של אותם חבר'ה שהציעו לשחק ככה.
כנראה שהם חשבו על יצירת היתרון הזה מול המצאפ שהם מציגים..

שוב אני יזכיר:גם זה לא בטוח היה מספיק.
סך הכל אנחנו מבצעים ניתוח.
לא קרה כלום וממשיכים הלאה.

אני אישית אוהב גישה של הכל הכל וזה לא משנה עם ראן היה בינגו או לא.
זה היה הימור חזק מאוד המראה על המון המון אומץ וזו נקודה חשובה וראויה מאוד.

Last edited by The Glove 20 at 10/27/2008 10:32:45 PM

This Post:
00
54732.41 in reply to 54732.40
Date: 10/28/2008 3:22:05 AM
Overall Posts Rated:
1010
בנושא הציון, אין פה וויכוח ביכלל שמספר דקות שהשחקן משחק משפיע על הציון אני רואה את זה כל משחק בקבוצה שלי בצורה מאוד ברורה וגם בנבחרת ואני חושב גם שכולם יודעים את זה ולא יודע למה אתה מדבר שטויות כי מה שאמרת בעצם זה שלפתוח עם 3 רכזים שלא קולעים במיוחד בקו האחורי במשחק חוץ ועם הקלעים הכי טובים כמחליפים, שישחקו דקה אחת בלבד, ובסופו של דבר הציון מבחוץ יהיה זהה. אולי לא הסברת את עצמך נכון אבל זה מה שאמרת בגדול אם לא שמת לב .. תקרא שוב .

בנושא הטקטיקה, מאוד קל להגיד בדיעבד היה צריך לעלות ככה וככה..אני לא חושב שמישהו אחר היה מוכן או חשב ביכלל על להתמודד עם הגארדים הטובים בעולם פנים אל מול פנים ובגובה העיניים.. ובזה הצלחנו אתמול והראנו לכולם שגם לנו יש קו אחורי לא פחות טוב מהרבה נבחרות.. ואת זה גם אמר לי המאמן הפורטוגלי בפרטי בסוף המשחק.
אני חושב שהסברתי בצורה מאוד ברורה בתור מי שרואה ומכיר את הסגל, משחק פנים לא היה נותן לנו התקפה טובה יותר כי בהתחשב בציון שהם מוציאים בהגנה וגם בסקאוטים שעשיתי על הגבוהים שלהם אז רובם שומרים 14 לפחות ויותר כמו מוניז שפתח בעמדת הפאוור למשל ..
לא התקדמנו בקליעה הרבה העונה מבחינת הגבוהים ולכן משחק פנים מול גבוהים כאלה לא הייתה צולחת יותר ממשחק החוץ ולכן החלטתי לתת את המפתחות לגארדים שגם נמצאים בכושר טוב יותר, וגם הפציעה של דביר חסר נלקחה בשיקלול הכולל.
ובעיקר, הפורם של הסמולים שלהם שהם חשובים מאוד מהספסל ברוטציה וידעתי שהוא ישלב אותם וזה יוכל לתת לנו יתרון במאצאפ לפרקים.

אני חושב שהסברתי את עצמי טוב מאוד.. אם אתה עדיין חושב שהיה עדיף לשחק פנימה אני מכבד את זה.. ובתור מי שמכיר את הסגל מקרוב יום יום שעה שעה אני יודע למה אני אומר שהיה עדיף לנו לשחק החוצה, מי שרוצה שיכבד ומי שלא לא .. עשינו טורניר איכותי מאוד עם הצהרת כוונות גדולה לקראת העונה הבאה.
בסך הכל הפסדנו בטורניר על אירוח המוקדמות.. לא משהו שהוא ביג דיל וימנע מאיתנו להעפיל מהמוקדמות כשיגיעו בקמפיין הבא. ובהתחשב בצורה שהפסדנו עם היכולת הגבוהה במשחק חוץ אז אני אישית מרוצה מאוד.

תודה ובוקר טוב לכולם .

Last edited by Warrior at 10/28/2008 3:31:50 AM

From: Ehud
This Post:
00
54732.42 in reply to 54732.41
Date: 10/28/2008 5:45:44 AM
Overall Posts Rated:
274274
לדעתי אפשר לצאת מחוזקים מהמשחק.

מספר עובדות -

* שיחקנו במשחק חוץ
* הוצאנו ציון מדהים במשחק החוץ שלנו - מול הגנה חיצונית מדהימה - לצערי אני לא יכול להגיד שהיינו מוציאים ציון גבוהה יותר בקליעה פנימה - מול הגנה פנימית באותה רמה.
* יוחפז - אחד הקלעים הטובים בעולם - קלעי מצטיין בליגה האיטלקית הראשונה נפצע לנו ברבע השלישי

לכן - אפשר וצריך להגיד כל הכבוד!

אני מאמין שבלי הפציעה היינו לוקחים את המשחק
אני מאמין שבבית היינו גם לוקחים את המשחק
ואני מאמין שהפסדנו ליריבה ראויה ומוצלחת.

חוץ מזה אני חושב שקיבלנו שיעור בהגנה - כדאי וצריך לחשוב הגנה - המשחק בנוי גם מזה. בהחלט רואים שיפור גם בנבחרת שלנו בנושא, אבל אפשר להשתפר עוד.

בהצלחה לכולם במשחקי ההכרעה של העונה
ובעיקר בהצלחה לנבחרת.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
54732.43 in reply to 54732.42
Date: 10/28/2008 8:16:05 AM
Overall Posts Rated:
11
חברה לא משנה מי היה המאמן ומה היינו עולים (אולי קראנץ היה משנה משהו )
בכל טקטיקה היינו מפסידים. גם עם יהודה כמאמן וגם עם עופר או אפילו תתפלאו איתי כמאמן...

כל מה שאמרתי זה שלפעמים , כמו בחיים האמיתיים, כששחקן נתקל בהגנה חזקה או נאלץ לשמור חזק כדי להתמודד אז יש יותר סיכוי לפציעה או בעיית עברות...זה הכל.

המנוע משקלל את הדברים האלה. אין לו נטיה להעדיף שחקן או קבוצה

This Post:
00
54732.44 in reply to 54732.43
Date: 10/28/2008 8:16:57 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני מסכים עם סיילנט

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
54732.45 in reply to 54732.43
Date: 10/28/2008 8:51:31 AM
Overall Posts Rated:
1010
אתה צודק ברוב דבריך וכבר אמרתי שצריך לזכור ששיחקנו מול נבחרת טובה יותר מאיתנו, ואם תשאלו אותי אז הם ברמתם של ספרד,איטליה,צרפת ואף יותר טובה באיכות השחקנים וראינו את זה אתמול וגם במשחקים הקודמים שלהם .. אף נבחרת לא מגיעה לרמה כזאת של הגנות .

נוסיף לזה את העובדה ששיחקנו בחוץ ואני חושב שאנחנו צריכים להיות גאים מהתוצאה ומהדרך שהתנהל המשחק.. פורטוגל גם עברה כבר לחלקה של אריות אירופה ואנחנו עדיין לא שם וצריך להשלים עם זה.. אבל אנחנו עושים ונעשה את כל המאמצים להתקדם לשם כמה שיותר מהר . והעונה ראינו את ההתקדמות הזאת ובעיקר אתמול .. אנחנו בדרך הנכונה .

This Post:
00
54732.46 in reply to 54732.45
Date: 10/28/2008 9:32:29 AM
Overall Posts Rated:
11
בהחלט בדרך הנכונה...
וחברה תאמנו הגנה. זה לא רק לטובת הנבחרת זה גם לטובת הקבוצה שלכם...הגנה חזקה מכניסה את היריב לבעיות!
שלא תמיד מתבטאות בסטטיסטיקה ישירה ולפעמים נראות כהחלטות של המנוע...