Kako komentarises da su neki od najbitnijih igraca bili u average formi pred vrlo bitne utakmice i sta bi ti uradio po tom pitanju?
Jel ti to mene malo z.....
Pitaj brate sve odjkednom, a ne sad jedan po jedno.
Da ti odgovorim i na to pitanje, jel ti to kazes da vlasnici reprezentativaca, NAMERNO bojkotuju selektor.(razlog da ne bude vise selektor)
Mada, mislim da je to malo, onaka, kako da ti kazem, los odnos selektora sa vlasnicima, malo vise price oko toga, a ne nadobudnog ponasanja, mada meni ovo opet lici na selktrovo standarno, visa sila, te ovi su jaci od nas, te sad je averidz forma, te duvao vetar....(razlog da ne bude vise selektor)
Ali podji od sebe, da li tvoj reprezentativac pada na averidz, narvno da ne kao ni moj jer meni taj igrac treba za moje utakmice(tamo gde leba jede), a ne da bi neko zezno selektora.(razlog da ne bude vise selektor)
Sve u semu mislim da ti iselektor malo preterujete i pocinjete da dikreditujete sebe.
A sta bih ja uradio, e pa ja bih kao prvo komunicirao sa vlasnicima, i ako neko nije citao pracila objasnio sta im znaci forma(mada mislim da oni to znaj, i da ti i bill preterujete, da ovu igru igraju normalni ljudi a ne neki sabani, za koje nas vi smatrate) za njihovog igraca, a sam time sta znaci i rprezentaciji.
Vidis meni bill nije poslao nijedan BB-mail za vrem svog mandata vezan za reprezentaciju i Jablana, a ja cu to svakao da radim, i verovatno ljudi koji meni budu pomagali.
Nadam se da je kviskoteka zavrsena, i nesto mi se cini da sam ja pobedio:)
Last edited by BG Samuraj at 11/22/2008 4:39:57 PM