Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de a 7-es csapatmorál még nem elég egy hozzáállásbeli különbség kivédésére. Valljuk be, azért az értékelésekben akkora különbség. Neki jobb volt a 3.pontosa, te pedig csak tüzeltél, a nélkül, hogy töltöttél volna. 10 labdával többet adtál el, amivel szinte ki is egyenlítődött a lepattanók arány. Mondom, szinte, mielőtt visszaírsz, hogy azért még sem. Szerintem az, aki 25% alatt dobja a hármasokat, az ne játsszon kinti támadást, mert meglepetés érheti. Mint esetünkben téged. És mersze a véletlen is vastagon benne volt. Tudom, most mindenki le fog hurrogni, hogy ez nem a való élet, de azért gondold el, hogy ha pl. az életben is mindig minden a papírforma szerint történik, akkor a spanyol bajnokságban összesen 2 meccset kellene játszani. Egy RM-Barca, és egy Barca-RM mérkőzést. a többi, úgyis eleve el van döntve. Hidd el, már elég sokan szívtak a meccsmotor miatt. Ha mindenki abbahagyta volna, akkor talán te most elsőosztályú csapat lennél. (hehe, bagoly mondja verébnek... :-D) Nekem is volt egy pont, amikor begőzöltem, de aztán meggondoltam magam, még épp időben, hogy ne tegyem tönkre teljesen azt, amit addig felépítettem. Fogadd el, hogy ilyenek is vannak, és lépj tovább. Tudom, marha nehéz, de azért próbáld meg!
Tudi