BuzzerBeater Forums

BB Poland > czik cziak on de najt vol. 2

czik cziak on de najt vol. 2 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Dejvidd

This Post:
00
90950.360 in reply to 90950.359
Date: 7/5/2009 6:13:57 AM
Overall Posts Rated:
188188
Ale dowcipy o Odysie miodne :D

From: Laczek

This Post:
00
90950.361 in reply to 90950.360
Date: 7/5/2009 6:14:44 AM
Overall Posts Rated:
00
Tez mi sie podobaly. :)

Szkoda, ze dzieci z forum HT nie potrafily sie dostosowac. Milo bylo od czasu do czasu przeczytac z 5 dowcipow (w 20 postach :P)

This Post:
00
90950.362 in reply to 90950.361
Date: 7/5/2009 6:19:38 AM
Overall Posts Rated:
188188
No wiesz, zawsze znajdzie się ktoś, kto pomimo wszelakiego rodzaju ostrzeżeń, upomnień, obietnic kar, tablic 'NIE DOTYKAĆ!', 'NAWET O TYM NIE MYŚL' czy 'GROZI ŚMIERCIĄ/KALECTWEM' albo 'Guzik Kończący Świat' i tak wciśnie ten czerwony guzik (tutaj: skomentuje), choćby tylko po to, żeby sprawdzić co się stanie.. Nawet, gdyby mu szczegółowo opisać skutki..

From: zzakoll

This Post:
00
90950.363 in reply to 90950.362
Date: 7/5/2009 7:25:56 AM
Overall Posts Rated:
00
dowcipy tak, ale nie wiem po co komentowac rzecz ktora juz tyle razy byla walkowana. bez sensu, teraz nowy watek jest i moze normalnie bedzie prowadzony:D

This Post:
00
90950.364 in reply to 90950.363
Date: 7/5/2009 11:39:57 AM
Overall Posts Rated:
188188
Swojego czasu, też w HT, istniał taki wątek jak 'Zabawne komentarze meczowe', gdzie koment pojawiał się średnio co jakieś 7-8 postów, co 15 post się powtarzał a reszta to były komentarze w stylu 'byłoo', 'zajrzałbyś na poprzednią strone, bylo', 'bylo 93495823 razy'.. ciekawym czy to jeszcze żyje :)

From: m4ti_

This Post:
00
90950.365 in reply to 90950.360
Date: 7/5/2009 2:28:13 PM
Overall Posts Rated:
2121
mógłbyś je przytoczyć te o Odysie?

This Post:
00
90950.366 in reply to 90950.365
Date: 7/5/2009 3:29:49 PM
Overall Posts Rated:
188188
To od razu wrzucę te ogólnie o modach, bo też są dobre :)

Pewnego razu moderator zrobił konkurs : "Co to jest tragedia? Czy ktoś mógłby podać przykład?" Zaczęły padać przykłady:
- “Gdyby mój przyjaciel, który mieszka na wsi, bawił się na polu i został rozjechany przez traktor - to byłaby tragedia.”
-“Nie" - odpowiada moderator. "To byłby wypadek.”
Kolejna odpowiedź: "Gdyby autobus, który odwozi 50 dzieci do szkoły, miał wypadek, w którym zginęliby wszyscy pasażerowie - to byłaby tragedia."
-“Też nie" - odpowiada znowu moderator. "To byłaby wielka strata. Czy ktoś ma inne pomysły?”
Nagle odzywa się jakiś forumowy troll: "Gdyby samolot,w którym leciałby
moderator został trafiony przez pocisk i rozpadł się na kawałki - to byłaby tragedia."
"Brawo!-pisze moderator ."Możesz nam napisać dlaczego uważasz, że to byłaby tragedia?"
Na to troll:" Dlatego, że to raczej nie byłby wypadek i na pewno nie byłaby wielka strata."

Przychodzi baba do konfesjonału, akurat spowiadał ojciec Odyseusz.
- Ojcze, zgrzeszyłam. Pierd***łam się z listonoszem, domokrążcą i czyścicielem basenów.
- Do wiadomości: Twój grzech z powodów regulaminowych został skasowany.

--

Przychodzi sąsiadka baby do konfesjonału.
- Ojcze, zgrzeszyłam. Pierd***łam się z listonoszem, domokrążcą i czyścicielem basenów.
- Nie powielaj tematów!

--

Przychodzi kolejna osoba do spowiedzi.
- Ojcze, męczą mnie mnie różne wątpliwości. Czy na prawdę istnieje coś po śmierci, czy istnieje niebo i piekło?
- Pytania o rzeczy, które są w Biblii zadajemy w konfesjonale "Pytania i odpowiedzi"!

--

Do spowiedzi przychodzi człowiek, który w trzesieniu ziemi stracił wszystkich bliskich i cały dobytek.
- Ojcze, los tak okrutnie mnie doświadczył, tracę wiarę, dlaczego Pan mnie wystawił na taką próbę?
- Nie komentujemy decyzji staffu!

=====

SS odkryło tajną radziecką radiostację. Muller postanowił ją wykorzystać do dezinformacji wroga a zadanie zlecił najprzebieglejszemu cenzorowi z dużym doświadczeniem...

Tydzień później w Moskwie:
- Towarzyszu Józefie Wissarionowiczu, nasza siatka wywiadowcza na terenie Rzeszy została zdekonspirowana! - melduje Stirlitz.
- Po czym to wnioskujecie Towarzyszu Wsiewołodzie Władimirowiczu? - pyta Stalin - Przecież szyrfrogramy z meldunkami ciągle przychodzą.
- Niby przychodzą jak dawniej, ale od tygodnia wszystkie kończą się akapitem:

edited by Mod-Odyseusz

--

W kinach ukazał się od dawna oczekiwany film - "Chłopaki nie płączą" w reżyserii Odyseusza. Leci sobie film i dochodzi do sceny:
- przykumaj te kocie ruchy... polski gangster nie ma luzu... czujesz czarnuchu?
W tym miejscu film się urwał...

--

Gdy wszyscy widzowie oddali bilety to wytwórnia stwierdziła, że tak nie można i kazała dokończyć reżyserowi film. Odbyła się druga premiera poprawionej wersji:
- przykumaj te kocie ruchy... polski gangster nie ma luzu... czujesz Afroamerykaninie?

--

Nasz dzielny bohater został nauczycielem w podstawówce i miał nauczyć dzieci czytać i pisać. Po roku zrobił kartkówkę ze znajomości alfabetu i wszystkim postawił pały, bo każda praca wyglądała tak samo:

A
B
/C

Polska wycieczka szkolna w Niu Jorku pod Statuą Wolności. Wszystkie dzieci patrzą z rozdziawionymi buziami na posąg, tylko Jasio rozgląda się wokół. W pewnej chwili Jasiu ciągnie panią za rękę i pyta:

"Proszę pani, czy tam przy kasie stoi Eskimos?"
"Nie dziecko, to nie Eskimos. To ARKTOAMERYKANIN."

cdn..

This Post:
00
90950.367 in reply to 90950.366
Date: 7/5/2009 3:31:26 PM
Overall Posts Rated:
188188
i ciąg dalszy..

Rok 2010. Noworoczna aktualizacja regulaminu wątku z dowcipami.

Nowe dopuszczalne określenia:
afropolacy - np. Emanuel Olisadebe
operator ekologiczny – śmieciarz
społecznie odseparowany – więzień
urzędnik do spraw kontroli bydła – kowboj
korekta ekologiczna – trzęsienie ziemi
rezydencjalna elastyczność – bezdomność (mój faworyt)
erekcyjne ograniczenia – impotencja
horyzontalnie dostępna – kobieta lekkich obyczajów (wg mnie obydwa są wyrażeniami pp)
regresja mieszków włosowych – łysina
niedostatecznie wyposażony w melaninę – biały człowiek

Rozszerzono też tematy o których nie wolno opowiadać dowcipów:

Cywilizacja. Jest to słowo zacofane, obskuranckie, dyskryminujące i niepoprawne politycznie. Zamiast niego powinno się używać słowa „kultura”. Dowcipy cywilizacyjne są zakazane.

Faszyzm. Tę etykietę można nadać każdemu poglądowi, który z jakichś powodów nam nie odpowiada, nawet jeśli nie ma on żadnego związku z pomysłami jego twórców. Żeby chronić forumowiczów przed nimi samymi dowcipy o faszyźmie są zakazane.

Kapitalizm nie jest niepoprawny politycznie, dopóki kapitaliści sponsorują poprawnie politycznie przedsięwzięcia. Dowcipy tylko wychwalające szwedzkich kapitalistów.

Małżeństwo jest poprawne politycznie, jeśli chodzi o pary homoseksualne. Można pisać dowcipy tylko o parach homoseksualnych by nie urazić kochających alternatywnie.

Nietolerancja. Nietolerancja nie może być w żadnym przypadku tolerowana. Jakiekolwiek dowcipy o nietolerancji nie będą tolerowane. Jednak dość trudno jest zwalczyć argument „tolerujcie moją nietolerancję”. Dlatego właśnie należy dbać, aby w oczach opinii publicznej, nietolerancja była jedyną nietolerowaną rzeczą.

Prawda. Prawda jest niepoprawna polityczne i używanie tego słowa w liczbie pojedynczej jest podejrzane. Istnieją prawdy, między którymi można wybierać.

Pozdrawiamy- Moderatorzy!

Do konfesjonału przychodzi niemowa i wręcza spowiednikowi (ciągle spowiada ten sam) karteczkę:
- "Ojcze, zgrzeszyłem. Gdy służyłem w legii to zabiłem wielu ludzi, równałem z ziemią całe wioski a nawet małe miasteczka, spaliłem kilka kościołów, zgwałciłem setki kobiet w tym kilkanaście zakonnic, mężczyzn świeckich wbijałem na pal a księży wieszałem na krzyżu do góry nogami".
- Oj synu, zgrzeszyłeś, kara Cie nie minie, to straszne, karygodne i niedopuszczalne, będziesz się smażył w piekle bo nazwy klubów piszemy z dużej litery!

Last edited by Khazaad at 7/6/2009 1:24:28 AM

This Post:
00
90950.368 in reply to 90950.367
Date: 7/5/2009 3:35:13 PM
Overall Posts Rated:
188188
.. raz jeszcze, bo się nie mieści ;p

Do konfesjonału przychodzi listonosz.
- No więc proszę księdza mam kochankę, do której zaglądam podczas roznoszenia listów gdy jej mąż jest w pracy

Ksiądz nie za bardzo przejął się tym wyznaniem, miał lekko pochyloną głowę, oczy przymknięte, więc listonosz dalej nawija:
- No i ostatnio spotkałem się z moimi kumplami - domokrążcą i czyścicielem basenów przy piwie, i okazało się, że oni tez ją stukają (ksiądz dalej nic)
- I tak gadamy od słowa do słowa i okazało się, że ta babka ma sąsiadkę. I okazało się, że ją też stukamy (ksiądz dalej niezwruszony)
- I czy w związku z tym możemy wspólnie korzystać z ich rozwiązłości, czy to się godzi, czy jest dozwolone? Dodam tylko, że one są zameldowane pod tym samym adresem.

W tym miejscu ksiądz wreszcie się zainteresował i odpowiada:
- No więc synu razem z kumplami nie możecie kupować od siebie gum i wibratorów, a na trójkąty możecie się umawiać tylko raz w sezonie. Najlepiej będzie jak wyślecie maila na poland@heaven.org i wszystko dokładnie opiszecie.

--

Do konfesjonału zagląda wikary.
- Cześć przyjacielu, jak skończysz spowiadać to chodźmy na piwo!
Na to ksiądz (przeglądając program wyborczy Polskiej Partii Przyjaciół Piwa):
- Tematy polityczne w konfesjonale są zabronione!

----

I z nowootwartego wątku:

Przychodzi facet do konfesjonału.
- Szczęść Boże, proszę księdza, chciałem skomentować ostatnie kazanie...
- Nic z tych rzeczy! Konfesjonał nie służy do komentowania naszych wypowiedzi! Jeśli to się powtórzy, to konfesjonał zostanie zamknięty!

--

Przychodzi drugi facet do konfesjonału.
- No więc w kwestii ostatniego kazania mam kilka uwag...
- Obiecywałem? To słowa dotrzymuję. Konfesjonał zamykam! /C

From: m4ti_

This Post:
00
90950.369 in reply to 90950.368
Date: 7/5/2009 4:08:19 PM
Overall Posts Rated:
2121
no nie mogę z niektórych:D
świetne są;] naprawdę pojechaliście mu troszke;p hehe
przekichaną mają robote tam;]

This Post: