Przebrnąłem przez tą tyradę postów i bardzo się ciesze że mimo mojej nieobecności nadal pozostałem w waszych głowach :)
I chyba nie przypominam sobie abym ja się gdzieś żalił że po przegranym meczu mnie atakujesz Ty lub Twój kolega z ligi...
Tylko po co tak na około, każdy wie o kogo chodzi ;)
Jeśli mag nie jest Twoim kolegom to sorki.Miałem wrażenie że tak jest:)Ale to pewnie maga nie ucieszy...
Al_said, foch z przytupem ;p
A teraz ad rem bo tu nudnawo jakoś ;)
A żeby było uczciwie będzie od serca, żeby nikt nie miał pretensji że się komuś do czegoś pakuje ze swoim tyłkiem tam gdzie nie trzeba.
Owszem mogło być tak że byłem jakoś lekko zawiedziony po przegranych wyborach i zwłaszcza moje komentarze po pierwszym meczu NT były dogryźliwe i wyszukiwane nieco na siłe. Tu się uczciwie przyznaje. Moja wina.
Natomiast wszystkie inne pytania, komentarze albo niepewności związane z prowadzeniem kadry są oznaką tylko i wyłącznie mojego zainteresowania nią i założeniem że powinna ona funkcjonować jak najlepiej. A nie wynikiem mojej frustracji czy jakiegoś niedopieszczonego ego.
Więc łaskawie proszę wszystkich "życzliwych" o zaniechanie komentarzy w wiadomym stylu pod każdym moim pytaniem o kadrę bo to wcale śmieszne raczej smutne.
Jeżeli ktoś ma jakiś zarzut merytorzyczny co do moich pytań to niech go postawi, a nie do wszystkiego stawia zasłone dymną albo lekko odbija piłeczkę.
Dlatego teraz proszę o odpowiedź, bo pytam z czystej taktyczno/merytorycznej świadomości.
Dlaczego w spotkaniu z Hiszpanią graliśmy CT?
Bo nie doszukałem się odpowiedzi w wątku o meczu. Nie lepiej było bawić się w minimalizowanie porażek i 2 PICe z Hiszpanami i Niemcami a potem CT z Francją?
Po drugie pytanie do Mr.President umawiałeś się na jakiegoś podwójnego PICa?
Czy z góry założyłeś że nie tędy droga bo nie pamiętam tego z kampanii.
Zasadniczo zostały 2 mecze, scenariusz jaki ma nasz Selekcjoner, przynajmniej jeśli o podejście z Ent. mogę przewidzieć. Mam nadzieje że da nam to przynajmniej wygraną nad żabami. Ale uczciwie mówie, niestety realizuje się scenariusz który zakładałem przed2 rundą ME.
Na koniec od serca.
łaskawie proszę żeby parę osób zastanowiło się czy przyklejanie mi łatki "mąciciela" czy innego "upartego osła" który chce zaszkodzić kadrze to rozsądny pomysł.
nigdy nie ukrywałem że po tym sezonie najprawdopodobniej będę szalał na TLu i moim celem będzie wytrenowanie minimum 1 grajka pod U21/NT.
Dlatego nie chciałbym żeby moja osoba była powodem dla którego nasz kadra będzie tracić.
Jeżeli komuś ze sztabu kadry, otoczenia selekcjonera lub scautów, nie podoba się fakt, że BYĆ MOŻE któryś z naszych młodych zdolnych trawi do Pssycholi niech to napisze tu i teraz żebym kasy i czasu nie marnował.
PS. Ja naprawdę w tej grze osiągnąłem co chciałem. Byłem trenerem U21, zdobyłem 2 PP, miałem reprezentanta, grałem w BBB. Ja nie czuję potrzeby nikomu i niczego udowadniać. Jeżeli coś pisze bo mi na czymś zależy a nie dlatego że coś do kogoś mam.
Życie jest na serio, a sztuka dla przyjemności :)