BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
240885.361 in reply to 240885.354
Date: 9/26/2013 12:39:28 PM
Overall Posts Rated:
170170
(22762218)

Σούτ με Άλμα: τρομερός Εμβέλεια Άλ.: μέτριος
Περ. Άμυνα: αδέξιος Χειρισμός: συγκλονιστικός
Μπάσιμο: συγκλονιστικός Πάσες: φυσιολογικός
Εσ. Σούτ: απίστευτος Εσ. Άμυνα: απίστευτος
Ριμπάουντς: τρομερός Τάπες: καταρτισμένος
Αντοχή: φυσιολογικός Ελ. Βολές: δυνατός

Εμπειρία: μέτριος

θα σταματησει να τον προπονει..
ενδιαφερεται κανεις?

Για πες τι προπόνηση θέλεις να πάρει και που είμαστε από λεφτά

From: pazinok

This Post:
00
240885.362 in reply to 240885.360
Date: 9/26/2013 12:52:35 PM
Overall Posts Rated:
335335
εσυ καλυτερα παιξε πουλακια στο φβ γτ το καψες..
παιδι 20 χρονων..το μελλον της χωρας μας!!δεν υπαρχει ελπιδα :D

This Post:
00
240885.363 in reply to 240885.361
Date: 9/26/2013 12:56:15 PM
Overall Posts Rated:
335335
2μ με 2,5 περιπου θα κανουμε την προταση μας..
ειναι 25..και νομιζω οτι στα 26 ειναι η καταληλη ηλικια για να παιξει ενας παικτης εθνικη!!
το καλυτερο θα ταν να επαιρνε καποιες προπονησεις εκτος θεσης για αρχη!!

This Post:
00
240885.364 in reply to 240885.361
Date: 9/26/2013 12:58:41 PM
Overall Posts Rated:
335335
για την ακριβεια ειπε
For a good price I will consider selling him.

From: Getho

This Post:
00
240885.365 in reply to 240885.355
Date: 9/26/2013 2:35:25 PM
Overall Posts Rated:
162162
απο την μεχρι στιγμης ματια που εχω ριξει στα ονοματα που στελεχωνουν την προ-εθνικη..βγαζω το συμπερασμα οτι σεζον με σεζον οι μανατζερς μαθαινουν να προπονουν σωστα..ψηλοι με 50 σκιλλς στην περιφερεια..σουτιγκ γκαρντ εξιδικευμενοι σε εσωτερικα συστηματα!γενικα φαινεται οτι οι γνωσεις ειναι προχωρημενες στις υποδομες.

Γιατι μας περασες ρε Πάζινοκ? :Ρ

1.δεν με αφησες μια γραμματεα..(αν δεχοσουν και εσυ τοσα μειλ..(δεν λεω εγω τα ζητησα :P) ..θελω σεμηναρια αυτοσυγκρατησεις)

Οταν λεω δεν εχω χρόνο γι αυτο εννοω.. Την ομαδα την κατεβαζω σε 3 λεπτα, με το σκαουτινγκ μαξιμουμ ενα τεταρτο..

Ο 1ος μηνας ειναι λιγο δυσκολος μετα θα το πάρεις το κολάι.. :Ρ

This Post:
11
240885.367 in reply to 240885.1
Date: 9/29/2013 9:33:20 AM
Overall Posts Rated:
335335
ο καημος μου...εγραφα 1 ωρα ποστ για την επισημη ανακοινωση της εθνικης..και με το πατημα ενος κουμπιου χαθηκαν..ετσι απλα..χαθηκαν..τρελαθηκαααα!!καραφλιασα..
δεν πειραζει ομως.....

ΕΡΧΕΤΑΙ-ΕΡΧΕΤΑΙ!!
https://www.youtube.com/watch?v=MsNFGJrZLMQ

This Post:
44
240885.368 in reply to 240885.367
Date: 9/29/2013 1:45:18 PM
Overall Posts Rated:
335335
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ TEAM ME TO ΣΥΝΘΗΜΑ [ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΚΕ]

αυριο το πρωτο παιχνιδι της εθνικης και δεν θα μπορουσαμε να ημασταν λιγοτερο ετοιμοι
χρεος δικο μου ειναι να στησω μια ομαδα ανταγωνιστικη που να δινει σε καθε παιχνιδι το 110% των δυνατοτητων της!
στοχος της εθνικης ηταν ανεκαθεν..ειναι και θα ειναι να παιρνει αποτελεσματα και να διεκδικει καθε σεζον να περασει τους ομιλους στην Ευρωπη ασχετος ακομα και αν δεν το εχει κατεφερει ποτε!
το επιπεδο ομως του national pool δεν μας επιτρεπει να εχουμε μεγαλα ονειρα..και το κριμα ειναι οτι αυτο ανακοικωκλενεται με αποτελεσμα ο εκαστως προπονητης να αφηνει στον επομενο μια εθνικη..ναι μεν οργανωμενη με παικτες σε μεγαλες ομαδες ικανους να κερδισουν και ευκολα αν θελετε τις χωρες με ελαχιστους χρηστες..οχι ομως μια εθνικη που να μπορει να κανει το ενα βημα παραπανω..στην πραγματικοτητα δεν φταινε οι εκλεγμενοι προπονητες..εμεις οι ιδιοι σαν νοοτροπια φταιμε..γτ σαν χωρα με τετοια παραδοση στο real basket θα επρεπε ακομα και σε ενα παιχνιδι να ποζαρουμε στις πρωτες θεσεις τις καταταξεις!

για την εκπληρωση των προσωπικων μου στοχων..ειμαι ευτυχης που υπαρχουν διπλα μου ατομα με γνωσεις και προθιμα θα με βοηθουσαν σε οποιαδηποτε αδιεξοδο μου..για αυτο αρχικα θα ηθελα να ευχαριστησω τον Getho και φυσικα τον Mamuwalde για τις πολυτιμες συμβουλες τους που αποθηκευσα μεσα απο τις διδακτικες συζητησεις μας!
ωστοσο κανενας απο τους δυο δεν εχει το ανχος της κρισης και πλεον βρισκονται εκτος χορου και χειροκρωταν..

https://www.youtube.com/watch?v=6pp71UtK-HQ
εναρξη παρουσιασης

προπονητης εθνικης - συντονιστης : pazinok - Anatolia Polikastou
-τελικες αποφασεις στον αγωνιστικο τεμεα..
-υπευθενος προοδου στην προπονηση στους παικτες 25 χρονων και ανω..
-ελενχος στις μικρωτερες ηλικιες
-αγωνιστικες καταστασεις και ετοιμοτητα παικτων πρωτης γραμμης
-διαφημιση εθνικης με σκοπο να ασχοληθουν περισσοτεροι μανατζερς
-και οτι αλλο προκιψει

αυριο μεθαυριο οταν κληθω για να κριθω..θα ηθελα να ξερω οτι εκανα οτι ηταν δυνατο για να πετυχω..για αυτον τον λογο ειμαι ιδιαιτερα ευτυχης που αποδεχτηκαν τις προτασεις μου οι δικοι μου εκλεχτοι..και μαζι πιστευω θα κανουμε σωστη δουλεια με αρχη μεση και τελος..

βοηθος προπονητη - πατερας της ανερχομενης γενιας : tapoutos 7 - Aris b.c.t
o πιο πετυχιμενος προπονητης της u21 και χωρις να θελω να μειωσω ολους τους υπολοιπους που εχουν περασει απο την μικρη εθνικη..απλα μελετωντας το nt pool διαπιστωσα οτι η γενια 23-24χρονων ειναι η ελπιδα της εθνικης..για αυτα που ελεγα παραπανω.. το μελλον μας κρινεται απο αυτους τους παικτες και ειμαι πολυ χαρουμενος που ο ταπουτος δεχτηκε να συνεχισει την δουλεια που ειχε αρχισει με αυτους τους παικτες στην μικρη εθνικη..χαιρομαι ιδιαιτερα που δεχτηκε να με βοηθησει σε ολη αυτη την προσπαθεια που παει να αρχισει..δεν θα μπορουσα να βρω καλυτερο να αναλαβει αυτο το ποστο..για αυτο και ο τιτλος της παρουσιασης ειναι (οι καλυτεροι εντος και εκτος παρκε)

δουλευεις καλυτερα σε ενα φιλικο περιβαλλον με ατομα που αγαπας και συμπαθεις..
βοηθος προπονητη - υπευθυνος υποδομης : koutsoukman - kleinmein
η αδερφοποιημενη ομαδα με μας και πλεον ενας απο τους ελιτ της ελληνικης κοινοητητας..η εθνικη χρειαζεται μανατζερ Α κατηγοριας λογου προσαρμογης σε υψηλο ανταγωνισμου..ωστοσο ο κουτσουκ αποδεχτηκε την προταση μου να αναλαβει μαζι μου το πολυ σημαντικο ποστο των 22χρονων..εαν η θητεια μου αποδεχθει πετυχιμενη θα ευθυνεται κατα κυριο λογω απο την δουλεια που θα εχει γινει στα τζιτζιφριγκια της προεθνικης μας..η γνωσεις και η διαθεση υπαρχουν και η υπογραφη στο συμβολαιο με κανει ευτυχη γιατι καταφερα να κανω ενα τεαμ 3ων ατομων με ευκολια συνεργασιας!

ακολουθει διαφημιση
baygon - χορηγοι της εθνικης
https://www.youtube.com/watch?v=fu5BQ-ix9Lk

This Post:
00
240885.369 in reply to 240885.1
Date: 9/29/2013 1:45:23 PM
Overall Posts Rated:
335335
οι προπονησεις θα γινονται στο γηπεδο μας στο Πολυκαστρο
τιμες κυλικειου
hot-dog 1,10
τοστ 1,00
κρυο σαντουιτς με γαλοπουλα 1,20
κρυο σαντ. με ζαμπον 1,20
κρυο σαντ. με σαλαμι αερως 1,10
κρυ με μανουρι 1,25
νερο 0,50
αναψυκτικο 0,70
μπυρα μυθος 1,30
μπυρα φιξ 1,30
μπυρα κορωνα 1,30
μπυρα αλφα 1,20

υπεθυνος ασφαλειας ο manu .. και αν περασει απο κρητικο..ελα να με σφαξεις
οδηγος αποστολης ο spartan .. εχω ακουσει οτι οδηγαει αμαξι και εχει ανεβασμενα τα ποδια του στο καθισμα!
φωτογραφος ο Shanks ..ο οποιος εχει αναλαβει και ενα ακομη ποστο στην εθνικη..βοηθος εμου..απλα δεν μπορουμε να το ανακοινωσουμε..ετσι απλα!!

αντε μωρε που θελετε να μαθετε ποιοι παικτες θα μας αντιπροσωπευσουν στην εθνικη

This Post:
11
240885.370 in reply to 240885.369
Date: 9/29/2013 2:13:24 PM
Overall Posts Rated:
13091309
χεχεχε ωραίος!

Προπονητικό τιμ για τρελλά live!

Μόνο που χρειάζεσαι επειγόντως να τελειώνεις με το casting της νέας γραμματέας, πρώτον για να σου... "ανεβάσει" το ηθικό και δεύτερον για να της υπαγορεύεις και να γράφει αυτή τα κείμενα, γιατί την μια τα γράφεις μόνος σου και τα σβήνεις και την άλλη τα διασώζεις αλλά θα μας στείλεις όλους τους υπόλοιπους με την ορθογραφία σου

Καλή αρχή παίδες και καλή επιτυχία.

Υ.Γ τον συντοπίτη μου manou, θα τον δοκιμάσω αύριο να δω αν θα μ'αφήσει να περάσω στο γήπεδο τις ρακές ;)

This Post:
00
240885.371 in reply to 240885.370
Date: 9/29/2013 2:23:27 PM
Overall Posts Rated:
335335
σε οτι ειπες..λεω ναι :P

Advertisement