Musze przyznac, ze po awansie do PLK tez odczuwam ogromne oslabienie w Q4. Kondycja u podstawy: silny, porzadny, przecietny, przecietny, sprawny. Doswiadczenie: slaby, slaby, przecietny, zalosny, tragiczny.
Teraz mecze:
(15879211) - Tutaj chyba najwiekszy dramat, ale Rysie bardziej sie przylozyly,
(15879203) - pomimo wygranej to w porownaniu do poprzednich kwart czwarta obfitowala w spora ilosc punktow,
(15879195) - niby przegrana tylko 2 punktami, ale... ostatnie 3 punkty to buzzerbeater WKS-u, faul i 3 rzuty osobiste :|,
(15879183) - przegrana 8 punktami, ale caly mecz uczciwie przegrany, staty i nastwienie po stronie Aniolow,
(15879156) - znow ladna przegrana, nie za duza, jednak tym razem przeciwnik mial spora przewage przed Q4,
(15879149) - to jest jakas poezja, co cortez wyczynil... nie rozumiem normal vs TiE i -13 pkt w Q4, te 13 pkt wzgledem calego spotkanie to naprawde duzo. Notabene w czwartej kwarcie Siara grala bez Smyka,
(15879135) - klasyk.. jednak staty duzo slabsze, gralem na wyjezdzie, ale moi plejerzy bardziej sie przylozyli.
Nie wymienialem tutaj meczy, w ktorych ja lub moj przeciwnik odpuscilismy. Reasumujac, Q4 wygralem tylko 2 razy i wygrywalem wtedy caly mecz, 6 razy przegrana Q4.
Z niecierpliwoscia czekam na wyniki Twoich treningow kondycji, moze faktycznie to w tym jest problem. Na poziomie PLK przeciwnicy moga miec lepsza kondycje od mojej, jezeli tak to na nastepny sezon cala podstawa bedzie miala sprawna. ;)
Dodam jeszcze, ze z gry zawodnikow z kondycja sprawna i silna jestem w tym sezonie bardzo zadowolony (sprawna - ovsenik, silna - alvise).