Εκτός από μένα που δεν με κάλυψες σε τίποτα :). Και ειλικρινά με εκνεύρισες με το να λες "πες μου τί είπες για να σου απαντήσω". Με μειώνει αυτή η στάση, διότι είναι σαν να θεωρείς αγγαρεία να διαβάσεις αυτό που είπα ή να βαριέσαι γενικότερα να ασχοληθείς μαζί μου. Είπα να κρατήσω μια κατα το δυνατόν ουδέτερη στάση, αλλά τουλάχιστον αυτοί που εσύ θες να βγάλεις ένοχους -μπορεί και να είναι δεν μπορώ εγώ να το κρίνω- μου απάντησαν σαν ίσο πρός ίσο, ενώ εσύ δεν μπήκες καν στη διαδικασία. Άστο δεν πειράζει, τα λέμε.
Είναι δικαιολογία να λες στον άλλον στις 14:00 θα φύγω γιαυτό πές μου. Είναι σαν να τον ξεπετάς μειώνοντας την σημαντικότητα και το εύρος της άποψης του. Και γώ επιχειρηματίας είμαι, αλλά σήμερα προπαραμονή Χριστουγέννων δεν μπορώ να πειστώ ότι έχεις τόση δουλειά και στις 14:00 θα έχεις ραντεβού, εκτός αν εννοείς ότι θα πας σπίτι.
Τέλος πάντων. Να έχεις καλά χριστούγεννα εσύ και οι δικοί σου
Αρε δημητρη δεν σε μειώνω ρε φιλαράκι, απλα δουλειά ήμουνα , και εφυγα για κατι εξωτερικά, τωρα ειμαι σπιτι απο το πρωι 06:00. Εχω απαντησει σε ακετα και μερικα εχουν σβηστεί που ισως σου ειχα απαντήσει... Ειμαι παντα στην διαθεση σου με Pm Να σου απαντήσω τα παντα.. και οσους θελουν επισης
Πρεπει να σεβαστούμε τους gm που ειπα να σταματήσει το θεμα γιατι κανεις μας νομιζω δεν θέλει πρόστιμα κτλ.
Οσο για τα εμιράτα. που λενε και κλείνω δεν μπορω να ποσταρω τον παιχτη γιατι ειναι στην transer list, απλα προκαλώ ολους σας να δειτε τις μεταγραφές μου που πούλησα 149κ και να πειτε αν άξιζε η οχι ο Yousif ειναι...Αυτά...
Παρακαλώ να μην σβηστεί εστω αυτο το μνμ.
Last edited by mkostantak at 12/23/2011 12:53:28 PM