A i mam supportera, i pojawiły mi się jakieś strzałkki w terminarzu, co one oznaczają?
Jeśli najedziesz kursorem na te strzałki w terminarzu to zobaczysz krótki opis ich funkcji:
"Dodaj drugi mecz oprócz Meczu Głównego"
"Dodaj drugi mecz pod Meczem Głównym"
Po zaznaczeniu jednej bądź obydwu tych strzałek przy interesujących Cię spotkaniach, podczas oglądania swojego meczu na żywo będziesz miał również możliwość oglądania na tej samej stronie tych właśnie dwóch innych spotkań również odbywających się na żywo w trakcie trwania Twojego meczu.
Aby lepiej zobrazować Ci o co chodzi proponuję abyś dla przykładu zaznaczył sobie obydwie zielone strzałki z prawej strony meczu towarzyskiego z zespołem "Boston -_-" który rozegrałeś wczoraj. Następnie naciśnij przycisk (Powt.) tego samego meczu i zostaniesz przeniesiony na stronę powtórki meczu, ale tym razem będziesz z prawej strony i na dole widział dwa dodatkowe spotkania (w opisywanym przykładzie wszystkie 3 spotkania to będzie jeden i ten sam mecz mecz, ale w trakcie prawdziwego meczu na żywo możesz wybrać jakiekolwiek inne interesujące Cię dwa spotkania, aby oglądać je na tej samej stronie).
Trochę to zagmatwane, ale mam nadzieję, że chociaż odrobinę rozjaśniłem :)