pusti budalu iskuliraj...nemoj da priajvis da ti se ne obije o glavu pa jednom neko prijavi tebe za neku glupost...da ti se osveti..
Fer plej na 1 mestu!!
Fer plej na 1 mestu!!postujem.. al ono realno nemam nameru da idem kao detektiv i trazim ko vara i da ga onda idem prijavljivati.. ako lik uspe da smuva selu svoju zemlju i nesto postigne, ja mu necu stajati na putu, nek nastavi, pa se nadam da ga nece uloviti al ko zna sta ce da se desi..
I jos nesto, ja licno imam veliki problem sa tim da neko varanjem uspe da postigne neki "rezultat" jer onda ja ispadam budala sto se trudim da igram fer ... (a ako treba da ispadnem budala radije bih da to bude iz drugih razloga )A i da ne prijavljujemo one koji varaju ovi GMovi bi samo sedeli skrstenih ruku
er onda ja ispadam budala
er onda ja ispadam budala el si svestan sta sada mogu da ti radim
:P:P nazalost jesam( zato sam ti samo ovo rekao, ajd da ne spamujem temu...vec sam jedno upozorenje dobio..
I jos nesto, ja licno imam veliki problem sa tim da neko varanjem uspe da postigne neki "rezultat" jer onda ja ispadam budala sto se trudim da igram fer ... (a ako treba da ispadnem budala radije bih da to bude iz drugih razloga :P )