Uz siandienini maca gerbiu tave. Taktika parinkta gerai. Pats ja buciau naudojes. Dar ir forume mane kaip zasiuka pamaudei su tais artimais 2-3:-D:-D jau buvau issigandes kad isprotejai:-D bet tada nubegau i twarkarasti ir pamaciau kad dar laiko yra. Tada ir supratau kad tai apgaule, zinodamas kad tu nesi toks kwailas kad skelbtum taktika pries termina, kada dar galima keist taktikas:-) nugalejom kaip ir turejom, i vienus vartus. Kolkas mane tenkina rinktines zaidimas, antras varzybas atlikau analizes ir mintyse taktikas nusistaciau, kurias deciau, abi tas pacias tu ir uzdejai:-))) stebini mane maloniai:-) pirma seza mes ne luzeriu mentaliteto esam grupeje o grupes lyderiai dar pries paskutini maca uzsitikrine patekima i kita etapa:-) tikrai matosi kad dirbi ties rinktine. Siand paziurejau musu rinktines formas:-) nerealios, nors pries tai 12sezonu wisi werke ir nesugebejo ju sutwarkyt:-) wazoo per menesi pavyko. Pagarba:-) net kruopis turi wel namus ir forma greit patyres isitaisys:-)) pasaka ziuret. Kolkas geresnio nt trenerio dar nera buwe. Maudai suomius(numotsino vengrus), maudai zydus forumu naudodamasis. Super. Naudojies viskuom, kad tiksla savo, tpfu ne savo o musu visu pasiekt:-)