Λοιπόν επειδή τον Κατζα ίσως να τον ξέρω περισσότερο καιρό από όλους εδώ μεσα (μαζί με τον Σοκερο) να πω κι εγώ κάτι....
Τα περι αγάλματος κτλ τα περνάω στο ντούκου....
Οσο για τις φάρμες όντως ειναι όπως τα λέει ο Μαμου....Ήταν όλοι αληθινοί άνθρωποι από την δουλειά και την πολυκατοικία του, με τους οποιούς συχνά παίζει επιτραπέζια (η BUZZ ΣΤΟ ps3) που είναι και το μεγαλύτερό του πάθος......μετά το πάθος που έχει για την εθνική του ΒΒ βέβαια......
Οταν δεν πολυασχολούνταν οι εν λόγω άνθρωποι έπερνε αυτός τα ηνία της προπονησης κτλ σας τα είπε και ο Μαμου....και αυτό ήταν που τον έκαψε, καλώς ή κακώς....
Το θέμα είναι πως ΠΟΤΕ δεν είδε την εθνική για προσωπικό του όφελος ούτε για κανένα άλλο λόγο παρά για να φτιάξει παίκτες που θα τους προσέχουν οι μάνατζερ τους όπως προσεχουν ορισμένοι τους Αγγελίκο, Κουβαράκη, Κρανιδιώτη κτλ....Επειδή τέτοιοι μάνατζερ είναι εξαιρετικά λίγοι ήθελε να έχουμε αυτή την επιλογή και συμφωνώ μαζί του....Παλιότερα και εγώ και ο Καβαλα44 είχαμε προσπαθήσει να κάνουμε κάτι χωρίς φάρμες και κάναμε μια τρύπα στο νερό....Αν θέλετε να πάει η εθνική καλα χρειάζονται φάρμες, τουλάχιστον από την στιγμή που πολλοί μάνατζερ δεν έχουν την όρεξη και το κουράγιο να προπονήσουν παίκτη όπως ακριβώς τους λένε οι εκάστοτε μάνατζερ της εθνικής....Αν αυτό αλλάξει (μακάρι) τότε δεν θα έχουμε ανάγκη για φάρμες....Αλλά τα παρακάλια που έκανε προς τους μάνατζερ για να προσέχουν τα αγωνιστικά λεπτά κάθε βδομάδα τον είχαν κουράσει....
Αυτά τα λίγα από εμένα προς το παρόν....Τον Κατζα δεν παίζει να τον χάσω γιατί εδώ και 2 χρόνια σχεδόν που τον ξέρω έχει γίνει από τους καλύτερους φίλους στην πραγματική μου ζωή (καθώς και για αρκετούς από την παρέα μου στην Αθήνα), και μαλιστα ήταν αυτός που έφερε την γυναίκα μου στον γάμο....Και όλο αυτό ξεκίνησε από το ΒΒ!!!!!
ΥΓ1:Οποιος δεν με πιστεύει δεν με νοιάζει καθόλου.....
ΥΓ2:Φεντα και πατατοκιοφτέ είμαι στην ίδια φάση με εσάς!!!!Αντε με το καλό παίδες!!!
ΥΓ3:Καλές γιορτές σε όλους και τις οικογένειές σας!!!
Last edited by Lygas at 12/23/2011 1:52:45 PM