BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

Set priority
Show messages by
This Post:
55
309065.364 in reply to 309065.363
Date: 10/12/2022 11:01:26 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
II.3
Overall Posts Rated:
13851385
Νομίζω αυτή ήταν η απορία, εάν θα άλλαζε κάτι για να συνεχίσετε την μακρά πορεία σας στην Εθνική ή ο ελλιπής χρόνος που ήταν εμφανής θα σήμαινε και το τέλος μετά από 20 σεζόν και 224(!) νίκες στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας.

Σίγουρα δεν είναι ο τρόπος που θέλει ένα team να αποχωρήσει, πέφτοντας όλο το βάρος φέτος στον Cupra σε συνδυασμό με την έλλειψη ενημέρωσης, αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το μπάζερ.

Στην επόμενη μέρα τώρα εγώ είμαι στην U21 για ακόμη μία σεζόν οπότε δεν μπορώ να βάλω υποψηφιότητα. Εκτός κι εάν με... διώξουν με τη δημοτικότητα να πέφτει στο 25% :P Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις μάνατζερ με μεγάλη εμπειρία από Α1 που κάνουν restart και επίσης ο Astericius των Campo Stars BC που έθεσε εαυτόν στη διάθεση των εκάστοτε προπονητών των Εθνικών.

This Post:
11
309065.365 in reply to 309065.364
Date: 10/14/2022 9:38:23 AM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Κατ αρχάς να ευχηθώ στο team όλα να πηγαίνουν καλώς στα εκτός buzzer, και κατα δεύτερον σίγουρα τους ευχαριστούμε για όλο το χρόνο που έχουν αφιερώσει τόσα χρόνια.

Έχοντας περάσει λίγο καιρό από την Νέων, ξέρω ότι απαιτεί χρόνο, και πάντα τόσο το ίδιο το team όσο και οι "εξωτερικοί παρατηρητές" θα ζητάνε κάτι παραπάνω. Σε διακρίσεις, σε επικοινωνία, σε οτιδήποτε.

Αλλά, όπως είπε και ο Aimar, προφανώς υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από το μπαζερ, επομένως για μένα στόχος πάντα θα είναι να υπάρχει απόλαυση.

Πιστεύω πως αν κανεις ρωτήσει τα παιδιά της Εθνικής, ποιες ήταν οι αγαπημένες τους σεζον, θα διαλέξουν κάποιες που υπήρχε συμμετοχή στο forum, που είχαν καλή επικοινωνία με τους προπονητές των παικτών, και είχαν "δεθεί" κάπως με καποιους παίκτες (που πιστεύω πως έρχεται με τα 2 πρώτα).

Για μένα, αυτό θα πρέπει να ξανα βρεθεί για να "στεριώσει" το επόμενο team και να μην το κάνει απο αγγαρία.

@mamuwalde, προφανώς δεν θα περάσει έτσι αθόρυβα η "έξοδος" σας...
Απαιτέι ο λαός ανασκοπήσεις τέτοιες, με αγαπημένους παίκτες, σεζον, στιγμές κλπ και μακάρι να βρείτε λίγο ακόμα χρονο στο μελλον να αναπολήσετε.

Στο δια ταύτα:
Θέτω κ εγώ τον εαυτό μου στη διάθεση της μεγάλης εθνικής, ειδικότερα σε βοηθητικό ρόλο / manag-άρισμα προπονήσιμων και δη κοντών. Έχω μαζέψει και 3 26/27χρονους Έλληνες κοντούς στην Ουτοπία, των οποίων παρακολουθούσα την εξέλιξη από μωρά, οπότε έχω και ένα συναισθηματικό δέσιμο παραπάνω.

This Post:
1010
309065.368 in reply to 309065.367
Date: 10/26/2022 4:15:21 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα.

Μετά από μια αρκετά μεγάλη δίκη μου αποχή από τα φόρουμ αλλά και και από τον πρωταθλητισμό αλλά φυσικά και μετά από ώριμη σκέψη και συζήτηση μαζί με τους τεράστιο (144664) , Aimar 21 (142770) και bobos (143905) αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την εθνική ομάδα και θα ήταν χαρά μας να αναλάβουμε αν φυσικά το επιθυμεί και η πλειοψηφία.

Ήταν μια σκέψη που υπήρχε στο μυαλό μας τις τελευταίες σεζόν να συμβεί κάποια στιγμή, αλλά η αποχώρηση των παιδιών από το τιμόνι της ομάδας νομίζω ότι αποτελεί το κατάλληλο timing για εμάς ώστε να κάνουμε αυτό το βήμα.

Στόχος μας είναι πάνω από όλα να το διασκεδάσουνε παρέα και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε η ομάδα να έχει μια καλή πορεία. Φυσικά θα χρειαστεί χρόνος από πλευράς μας ώστε να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι στο τι μπορούμε να κάνουμε αλλά και στο νο οργανώσουμε ένα πλάνο όλοι μαζί.

Κάθε βοήθεια από πλευρά σας είναι ευπρόσδεκτη φυσικά.

Θα αφήσω το μήνυμα εδώ προς το παρόν και θα τα πούμε αναλυτικότερα την περίοδο των εκλογών.

Ευχαριστούμε.

Last edited by Meteoritis at 10/26/2022 4:15:59 PM

This Post:
11
309065.369 in reply to 309065.368
Date: 10/26/2022 4:42:29 PM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Μπραβο πολυ καλη πρωτοβουλια!Στηριζουμε ολοι εννοειτε!

This Post:
44
309065.371 in reply to 309065.368
Date: 10/27/2022 7:04:56 AM
Campo Stars BC
IV.15
Overall Posts Rated:
262262
Second Team:
Experiment BC
To έγραψα και πρόσφατα, θα ήθελα να συμμετέχω στην ομάδα. Χρόνος υπάρχει αυτή την περίοδο οπότε ό,τι μου ανατεθεί ευπρόσδεκτο.

This Post:
33
309065.373 in reply to 309065.372
Date: 10/28/2022 8:32:21 PM
LuNey_ToOnS
A1
Overall Posts Rated:
232232
Second Team:
TaZmaNian_DeviLs
Καλησπέρα και από εμένα. Όπως φαίνεται στα μετέωρα έπεσε ο κλήρος του φόρουμ. Μάλλον το κλειστό του κόκορα θα μετατραπεί σε αίθουσα τύπου. Άλλωστε τι να τις κάνουν τόσες χιλιάδες θέσεις στην ΙΙΙ

...εκτως αν ο τεράστιος αρχίσει να ξεδκονιζει πάλι ράφια με ιστορικά βιβλία και ο Αϊμαρ ακονίσει τις ξεχασμένες δημοσιογραφικές πένες του.

Όπως και να χει υπάρχει ορεξουλα.

Η γιαγιά Λουνει από την άλλη έχει πέσει από τα σύννεφα μετά την ανακοίνωση του μετεωρίτη για το team της εθνικής.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΝΥΧΤΑ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ???

Φήμες λένε ότι έφυγε καταμεσής της παρέλασης για αεροδρόμιο να προλάβει την επόμενη πτήση για Γερμανία.

Advertisement