BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
41138.364 in reply to 41138.363
Date: 6/30/2009 11:01:24 AM
Overall Posts Rated:
3737
Pitanjce ... mozemo li mi kao zajednica traziti ponovne izbore?
Cini mi se da se u slicnim situacijama na drugim igrama (konkretno hattrick) moze traziti ponavljanje izbora i izbor novog selektora.
Ovaj lik koji sebe zove selektorom mlade repke, je ostavio desetine postova na temi imena i prezimena moleci moderatora da mu spari njegovo ime i prezime i tako napravi novog Jordana (sto i najveci moroni znaju da nije moguce kod random izbora imena i prezimena) se nije udostojio postaviti 5 igraca za utakmicu, a NEjavljanje na konferenciju mlade repke je za svaku osudu ... linc.
Treba uputiti mail gospodi koji upravljaju igrom, da za BiH raspisu vanredne izbore - jer smo MI greskom postavili retardiranu osobu za selektora.
Nama na cast, a ostalim drzavama da nam se smiju.

This Post:
00
41138.365 in reply to 41138.364
Date: 6/30/2009 11:09:19 AM
Overall Posts Rated:
7474
Radim na tome, no ne mogu ništa obećati... Kad saznam više, znat ćete...

This Post:
00
41138.366 in reply to 41138.363
Date: 6/30/2009 11:37:22 AM
Overall Posts Rated:
5454
Selektor U21 se ni ne javlja više na forum (vjerovatno od sramote)

Iako se logira redovno, što se može lako provjeriti... čak mu se ovakve stvari ne događaju sa njegovim timom, ali sa reprezentacijom se nažalost dešavaju

pozz za LA-metuzalem da ti kazem i ostalim clanovima ovog foruma kao sto sam i bevzilu rekao na PP da zelim samovoljno odstupiti od U-21 repke posto nemam dovoljno vremena da ispunim sve zadatke oko repke,...

Ne znam sto govoris LA-metuzaleme da me je sramota pa da se ne javljam na forum ja se redovno javaljam i pisem postove samo sto nisam imao dovoljno vremena da vam svima detaljno odgovorim pa dok nisam bio definitivno ubjedjen u svoju odluku tj napustanja U-21 repke sto je bilo i za pretpostavit i nadam se da sam uradio korektan potez i sa moje strane i za buduceg selektora...

Kad sam pobjedio na izborima bila je i gora situacija nego sada i ne znam sto bi se sramio,nije bilo skoro ni jednog igraca na unutrasnjim pozicijama koji bi mogao biti okosnica ekipe za buducnost,afirmisao sam dosta igraca mladih nada kako bi olaksao posao buducem selektoru ii takodjer sto sam i pisao u proslim postovima i najavio da jedva sve stizem oko repke,a sto se tice zadnje tekme mislio sam da ce bit spasena formacija od prijasnje utakmice al eto nije i svakako bi se ocekivao poraz od engleza..et raja nadam se da ste skontali moje razloge zbog cega su oni rezultati i zelim samovoljno odstupiti od U-21 repke i zelim sve najbolje buducem selektoru i sam LA-metuzalem kaze .(sad imamo i GM-a tako da ne bi trebalo više biti svađe i prepucavanja kao što je bilo ranije, i što je vjerovatno odbilo veliki broj ljudi sa foruma) i zato samovoljno napustam da se ne bi bezzveze sirile tenzije oko U-21 repke...a sto se tice Kenana Ch. zamolio bi te da malo pazis na rijecnik i te vulgarne rijeci poput retadiranog selektora i ostalog,tek si dosao na forum i ne znas sta se desavalo dok ti nisi bio tu i zato ti je bolje da se poklopis i pazis sta pises..
et toliko od mene,ako ima jos neko sta da pita poslje ovog posta tu sam

by Mr. NelSa

This Post:
00
41138.367 in reply to 41138.364
Date: 6/30/2009 11:44:06 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
A ti kralju nemoj da vrijedjas sanele ;)
(konkretno hattrick) malo je rec da tamo treba smjenit merlina ofira nam mladu repku...
Evo covjek je sam odstupio, doce novi manager i posloziti stvari ovdje i to je to, jest da je kiksao ali netreba odma psovati i vrijedjati ga ;)

This is where we hold them!
Message deleted
This Post:
00
41138.369 in reply to 41138.367
Date: 6/30/2009 11:50:16 AM
Overall Posts Rated:
5454
Ta ce meni rec neki balavac iz III lige koji je tek dosao na ovu igru ima omjer od 7-0 i sa 2-3 posta na forumu misli da je osvojio cijeli svijet...

This Post:
00
41138.370 in reply to 41138.360
Date: 6/30/2009 11:52:42 AM
Overall Posts Rated:
5454
Dadoni care ne bih se zelio svadjati ..al imao si i ti priliku koliko se sjecam i imao si i ti jednom omjer 0:25 to znaci da se i te bi desilo da zaboravis ili nemas neta ili te nesto preokupira da zaboravis na zadane ciljeve..." niko nije svrsen"

Na kraju nije red da osim pohvala ne uputi se i koja kritika selektoru. Idući put kada bude pokušao da iznenadi protivnika, sa manjim brojem igrača od protivnika na terenu, mišljenja sam da su dva igrača ipak premalo.

u tebe nije ni jedan bio koliko znam ;) mogao si i ti stavit bar jednoga sa dobrom formom ili si mogao pokusat bar sa 2 igraca da pokusaju izvesti neku akciju na terenu mozda pokusaj alley opa..et toliko od mene ;)

This Post:
00
41138.371 in reply to 41138.369
Date: 6/30/2009 1:14:40 PM
Overall Posts Rated:
3737
Ta ce meni rec neki balavac iz III lige koji je tek dosao na ovu igru ima omjer od 7-0 i sa 2-3 posta na forumu misli da je osvojio cijeli svijet...

Balavac ima dijete tvojih godina, tako da je glupo raspravljati o balavosti.
I bolje ti je da se pozabavis repkom, nego da ovdje u suplje laprdas i debilas. Ako si se vec prihvatio posla onda ga radi kako pravilnik sluzbe kaze ili reci ono sto svi znamo, a to je da si NESPOSOBAN i da nemas zive veze s vezom.
Odstupi dok je vrijeme i dok nisi do dna srozao rating reprezentacije.
klosaru nijedan.

This Post:
00
41138.372 in reply to 41138.367
Date: 6/30/2009 1:16:37 PM
Overall Posts Rated:
3737
a ti nemoj da si svakom loncu poklopac. Za advokaturu se ipak mora neka skola zavrsiti, a to neces postici ako sjedis pred racunarom i buzzerom 24 sata dnevno i gledas hoce li neko nesto napisati da mu ti kliknes.
Pamet u glavu, jezik za zube, guzicu uza zid ... i ne obracaj mi se vise ni ovdje ni na hattricku.
A Merlinovo ime kad spomenes, ustani ...

This Post:
00
41138.374 in reply to 41138.371
Date: 6/30/2009 2:54:51 PM
Overall Posts Rated:
5454
Odakle ti znas hajvanu jedan koliko ja godina imam..a to sto ja nemam vremena za repke je sto nemam ja ko ti vremena naprdivat okolo sta ko pise i ostalo bar u ovom periodu dok su ispiti prije sam imao vremena sad ga nemam i zato se povlacim ..kratko jasno ..trebali ti mozda crtat..vidi se da veze nemas sa zivotom ..zato se okani mene i dosta mi je tvojih moronsih postova..good bye ;)

Advertisement