Ech..
Ale jak ktoś tu kedyś napisał 'ja się nie znam'.
Co jak co, ale to powiedzonko pasuje do Ciebie jak ulał.. Wcinasz się wszędzie gdzie tylko można i nic sensownego na dany temat wyczytać w twoich postach nie można..
O poprawną polszczyznę trzeba dbać, ale myślę że sposób w jaki Ty to robisz zakrawa o pomstę do nieba. Ty po prostu czepiasz się wszystkiego czego tylko się da - czy Twój idol, prof. Jan Miodek, publicznie, po nazwiskach, wytyka wszystkim naokoło ich błędy tak jak Ty to robisz? Nie? To może weź z niego przykład, załóż sobie własny wątek i pisz dla naszej społeczności felietony, jak się powinno pisać po polsku. O ile się przyjmie. Zresztą, nie wiem czy to ma sens, bo w twoim poście widzę ze trzy błędy interpunkcyjne..
W kwestii spamu.. Może i to określenie odnosi się do poczty mailowej, ale że język potoczny rządzi się własnymi prawami to pojęcie spamu rozszerzyło się o niechciane i zbędne wiadomości na forach. Jeśli ci to nie pasuje, to możesz zostać 'trollem' albo próbować przekonać społeczeństwo, że Ty nie spamujesz lecz offtopujesz - co w sumie na jedno wychodzi..