Dosta bre vas dvojica - sve cu vas patoshem!Sto bre Bille? Samo malo polemisemo o BB ekonomiji. Cisto da ostale uputimo kada da stavljaju igrace na TL. Jer sto vise para dodje u Srbiju doci ce i vise vrhunskih igraca. Sa dolaskom igraca dolaze i navijaci. Sa navijacima dolazi i do makro ekonomskog porasta neto profita zemlje. Sa porastom neto profita raste i standard stanovnistva. Sa rastom standarda raste i natalitet, jer narod ima para za vise dece. Sa vise dece dobicemo i vise vrhunskih kosarkasa pa necemo morati da dovodimo strance. A samimi tim vise para ce ostajati u zemlji jer nece stranci da ih vracaju u svoje zemlje. Jel vidis sta jedna mala BB ekonomija moze da uradi?)))))
Dosta bre vas dvojica - sve cu vas patoshem!
Evo sada svako ima za po +1 vecu formu, kladio bih se da nece biti preko 20Ali tvojim skoro svim igracima su proficient :OJbt stvarno cu posumnjati da treniras Game Shape :-/Sad malo gledam... sta bi mi bilo draze da izgubim od Zorile, cisto da Vracar ispadne, ili da dobijem i da idem na Dorcol hmmm... Sta predlazes Dumba?
Evo sada svako ima za po +1 vecu formu, kladio bih se da nece biti preko 20Ali tvojim skoro svim igracima su proficient :OJbt stvarno cu posumnjati da treniras Game Shape :-/Sad malo gledam... sta bi mi bilo draze da izgubim od Zorile, cisto da Vracar ispadne, ili da dobijem i da idem na Dorcol hmmm... Sta predlazes Dumba?naravno GAME SHAPE cele sezone.sta god da uradis ides izgleda u Pozarevac. jedino ako te Jarley pusti, a Bill resi da izgubi i Superstar ne postavi taktiku, e onda mozda i odes na nekog drugog. Ali samo MOZDA.)ja bi na tvom mestu dobio i isao na dumbarajka. ili mozda izgubio i isao na dumbarajka. pa ti vidi sta ti se vise isplati)
Vidi ovog sto se javlja... pa ako hoces jos da skratimo, onda se moze reci da ceka Noipmahc... ili da skratimo da Samuraju poklanja titulu.Mada lepo ste vi to isplanirale sve... samo ja mislim da ce ipak EX odigrati CT i resiti pitanje opstanka u poslednjem kolu, nego da rizikuje debakl protiv Kenta... ali zato svi mi navijamo sutra za Zorillu ;DDDD
Ti mi kazes... a do juce si igrao drugu ligu c,c,c,c... cuj navijac~! ;-D